מחפש מפצל מקורות וידאו\סאונד
-
Itaiber2000
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום לכולם,
מקווה שזה הפורום הנכון לשאול את זה.
חבר שלי מנהל פאב שיש בו 3 טלווזיות HDTV באוזרים מסויים בפאב.
אנחנו רוצים לאפשר להעביר ל3 הטלווזיות הללו את אותו סגינל וידאו (אופציונלי גם אודיו) במקביל.
העניין הוא שאנחנן גם רוצים לחבר כמה סינגנלים שונים שיוכלו להיקלט בטלווזיות הללו במקביל.
הכוונה מלבד חיבור של סיגנל של הוט\יס גם להעביר להם אות מPS3 ואות ממחשב וכן הלאה.
אני די בטוח שיש מין קופסה שמאפשרת לקבל כמה אותות ממקורות שונים ולהעביר אותם לכמה טלווזיות במקביל, אך אני לא מכיר דבר כזה ואיזה חברות עוסקות בזה.
בנוסף אני אצתרך לוודא שאותה מערכת תדע להעביר את סינגל האודיו למערכת הגברה, ככל הנראה שידע להעביר לPL\XLR או אפילו 3.5 וכבר נמצא את הכבלים המתאמים.
אשמח להמלצה וחנויות. תודה.
מקווה שזה הפורום הנכון לשאול את זה.
חבר שלי מנהל פאב שיש בו 3 טלווזיות HDTV באוזרים מסויים בפאב.
אנחנו רוצים לאפשר להעביר ל3 הטלווזיות הללו את אותו סגינל וידאו (אופציונלי גם אודיו) במקביל.
העניין הוא שאנחנן גם רוצים לחבר כמה סינגנלים שונים שיוכלו להיקלט בטלווזיות הללו במקביל.
הכוונה מלבד חיבור של סיגנל של הוט\יס גם להעביר להם אות מPS3 ואות ממחשב וכן הלאה.
אני די בטוח שיש מין קופסה שמאפשרת לקבל כמה אותות ממקורות שונים ולהעביר אותם לכמה טלווזיות במקביל, אך אני לא מכיר דבר כזה ואיזה חברות עוסקות בזה.
בנוסף אני אצתרך לוודא שאותה מערכת תדע להעביר את סינגל האודיו למערכת הגברה, ככל הנראה שידע להעביר לPL\XLR או אפילו 3.5 וכבר נמצא את הכבלים המתאמים.
אשמח להמלצה וחנויות. תודה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
יש מטריצות וידאו פשוטות (COMPOSITE) וזולות.
העניין מסתבך כאשר אתה ממתג אותו וידאו שונים כמו VGA, HDMI, COMPONENT ואותות אודיו COAX , אנלוג ואופטי ויכול לקפוץ למחיר של יותר מ5000 ש"ח.
זה בטח גם לא כולל סלילת כבלים בפאב...
העניין מסתבך כאשר אתה ממתג אותו וידאו שונים כמו VGA, HDMI, COMPONENT ואותות אודיו COAX , אנלוג ואופטי ויכול לקפוץ למחיר של יותר מ5000 ש"ח.
זה בטח גם לא כולל סלילת כבלים בפאב...
-
Itaiber2000
-
- חבר שרק התחיל

את סלילת הכבלים אני לא מתכוון להחשיב מבחינת הוצאה.
הכיוון הוא שכל יציאות הוידאו שיתחבור לטלוויזיות יהיו HDMI וככל הנראה גם כל המקורות יהיו חיבורי HDMI - מלבד חיבור למערכת הגברה החיצונית.
אשמח לכיוונים של סוגים שונים של בקרים\מפצלים כאלו.
הכיוון הוא שכל יציאות הוידאו שיתחבור לטלוויזיות יהיו HDMI וככל הנראה גם כל המקורות יהיו חיבורי HDMI - מלבד חיבור למערכת הגברה החיצונית.
אשמח לכיוונים של סוגים שונים של בקרים\מפצלים כאלו.
שלום,
אני רואה שמומחי הפורום כבר הסבירו לך מה לעשות, בכל מקרה אחדד את הדברים.
אם כל המקורות שלך יהיו בעלי יציאת HDMI, מספיק לך מטריצת HDMI בעלת מגבר פנימי ופילטרים לקבלת אוכת איכותי ונקי מרעשים. ראה תמונה א'.
אם כל המקורות שלך יהיו שונים, כאן אתה צריך סקיילר מקצועי בעל אפשרות מיתוג, Upscale ו Downscale.
ראה תמונה ב'.
שני הרכיבים רחוקים זה מזה בעלות...
לגבי סאונד, ניתן לחבר כל רכיב למיקסר אומנים וממנו למגברי כוח שנמצאים בפאב, אם אתה רוצה מיתוג דרך מטריצת וידאו אתה מכפיל את העלויות שלך.
בברכה,
סאונדוויו בע"מ
אני רואה שמומחי הפורום כבר הסבירו לך מה לעשות, בכל מקרה אחדד את הדברים.
אם כל המקורות שלך יהיו בעלי יציאת HDMI, מספיק לך מטריצת HDMI בעלת מגבר פנימי ופילטרים לקבלת אוכת איכותי ונקי מרעשים. ראה תמונה א'.
אם כל המקורות שלך יהיו שונים, כאן אתה צריך סקיילר מקצועי בעל אפשרות מיתוג, Upscale ו Downscale.
ראה תמונה ב'.
שני הרכיבים רחוקים זה מזה בעלות...
לגבי סאונד, ניתן לחבר כל רכיב למיקסר אומנים וממנו למגברי כוח שנמצאים בפאב, אם אתה רוצה מיתוג דרך מטריצת וידאו אתה מכפיל את העלויות שלך.
בברכה,
סאונדוויו בע"מ
-
- תמונה א'
-
- תמונה ב'
-
Itaiber2000
-
- חבר שרק התחיל

אוקי נראה שמטריצת HDMI היא האידאלית ביותר. בעקרון אם המקור שלי ישלח דרך הHDMI גם אות אודיו האם המטורציה הזו תעביר את אות האודיו ישיורת לטלוויזיה עם כבל HDMI נוסף? או שבמטריצות כאלו אות האודיו שאמור לעברו דרך כבלי HDMI לא פעיל?
-
Itaiber2000
-
- חבר שרק התחיל

תודה על העזרה.