איך לחבר סטרימר, דיסק, ממיר ומסך ע"מ לאפשר הקלטה מהממיר
אני לפני קנייה של מסך וסטרימר וחשובה לי האופצייה להקליט מהממיר (DVB-T)
היום יש לי דיסק חיצוני שמחובר לממיר, אבל כשיהיה גם סטרימר אז להבנתי עדיף שהדיסק יהיה מחובר לסטרימר ע"מ שניתן יהיה למשוך סרטים לדיסק ואז לנגן אותם בלי מגבלות של קצב התעבורה ברשת האלחוטית.
כמה שאלות:
1. האם יש אפשרות כזו בכלל?
2. איך לחבר את הדיסק החיצוני / סטרימר / מסך / ממיר כדי שזה יעבוד?
3. האם צריך סטרימר מיוחד לתמוך באופצייה הזו?
4. לצורך העניין - האם יש הבדל בין ממיר נפרד או ממיר מובנה במסך?
5. מקווה שאני לא מגזים בדרישות, אבל האם ניתן להקליט מהממיר ובאותו זמן לראות סרט מהאינטרנט?
תודה,
ניר
היום יש לי דיסק חיצוני שמחובר לממיר, אבל כשיהיה גם סטרימר אז להבנתי עדיף שהדיסק יהיה מחובר לסטרימר ע"מ שניתן יהיה למשוך סרטים לדיסק ואז לנגן אותם בלי מגבלות של קצב התעבורה ברשת האלחוטית.
כמה שאלות:
1. האם יש אפשרות כזו בכלל?
2. איך לחבר את הדיסק החיצוני / סטרימר / מסך / ממיר כדי שזה יעבוד?
3. האם צריך סטרימר מיוחד לתמוך באופצייה הזו?
4. לצורך העניין - האם יש הבדל בין ממיר נפרד או ממיר מובנה במסך?
5. מקווה שאני לא מגזים בדרישות, אבל האם ניתן להקליט מהממיר ובאותו זמן לראות סרט מהאינטרנט?
תודה,
ניר
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
כיום כמעט כל מסך מגיע עם סטרימר מובנה. יש לשים לב לזה ברכישת המסך, ייתכן וזה יחסוך עבורך רכישת סטרימר יעודי.
את ההקלטות מממיר העידן+ יש לשמור על התקן זכרון מקומי, כמו DOK או כונן קשיח. ההקלטות ינוגו גם מהממיר, לא מהסטרימר הייעודי.
יש סטרימרים אשר כוללים מקלט עידן+ מובנה, כמו ה- TViX 6640.
את ההקלטות מממיר העידן+ יש לשמור על התקן זכרון מקומי, כמו DOK או כונן קשיח. ההקלטות ינוגו גם מהממיר, לא מהסטרימר הייעודי.
יש סטרימרים אשר כוללים מקלט עידן+ מובנה, כמו ה- TViX 6640.
לפי מה שאני מבין המכשיר מוגבל להקלטת שידורי עידן בלבד.ziv_r כתב:
יש סטרימרים אשר כוללים מקלט עידן+ מובנה, כמו ה- TViX 6640....
לפי מה שאני מבין ניתן לבצע הקלטות בעזרת IAMM NTD83, אבל אני עדיין בשלבי בירור עליו ולא יודע אית צריך לחבר את כל העסק ועד כמה המכשיר ידידותי למשתמש...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
התכוונתה ל Nirgaz?
אני רוצה להקליט חומר שנמצא בממיר המקליט של הוט (פינוי מקום) ולהקליט חומר שנמצא במאות קלטות וידאו ישנות.
אם תהיה למכשיר אופציית עריכה בסיסית (חיתוך והוצאת קטעים, חיבור שני קטעים ביחד..) הדבר יהווה יתרון משמעותי עבורי, אך אם אין חיה כזאת נסתדר בינתיים בלי עריכה.
הכי חשוב במכשיר שניתן יהיה להקליט בפשטות ולהוציא החוצה בצורה מהירה את התוכן שהוקלט.
אני רוצה להקליט חומר שנמצא בממיר המקליט של הוט (פינוי מקום) ולהקליט חומר שנמצא במאות קלטות וידאו ישנות.
אם תהיה למכשיר אופציית עריכה בסיסית (חיתוך והוצאת קטעים, חיבור שני קטעים ביחד..) הדבר יהווה יתרון משמעותי עבורי, אך אם אין חיה כזאת נסתדר בינתיים בלי עריכה.
הכי חשוב במכשיר שניתן יהיה להקליט בפשטות ולהוציא החוצה בצורה מהירה את התוכן שהוקלט.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ACDC
אין ממש מכשירים שיאפשרו לך לעשות זאת. לממיר המקליט החדש של הוט יש אפשרות להחלפת דיסק במידה ונגמר לך המקום.
לגבי קלטות וידאו ישנות - לשם כך אתה צריך מכשיר וידאו וכרטיס כניסת וידאו (יש בכל חנות מחשבים).
מה שאתה מתאר זה עמדת עריכה פשוטה, בקיצור מחשב עם כניסות וידאו ותוכנת עריכה. זה לא סטרימר ולא מכשיר יעודי.
אין ממש מכשירים שיאפשרו לך לעשות זאת. לממיר המקליט החדש של הוט יש אפשרות להחלפת דיסק במידה ונגמר לך המקום.
לגבי קלטות וידאו ישנות - לשם כך אתה צריך מכשיר וידאו וכרטיס כניסת וידאו (יש בכל חנות מחשבים).
מה שאתה מתאר זה עמדת עריכה פשוטה, בקיצור מחשב עם כניסות וידאו ותוכנת עריכה. זה לא סטרימר ולא מכשיר יעודי.
asaf23 תודה, אבל DVD שלא מאפשר להוציא אינפורמציה דרך USB הוא מכשיר בעייתי מבחינתי.
עופר, לגבי הממירים החדשים של הוט, זאת אכן בשורה טובה אבל אני מניח שהיא לא יכולה לעזור לחומר על הממיר הישן. אגב האם מדובר בדיסק קשיח רגיל או בדיסק קשיח שצריך לקנות מהוט, והאם ניתן לחבר את הדיסק למחשב או שהאינפורמציה מקודדת?
נראה שאין הרבה מה לעשות אם לא רוצים להשתמש במחשב...
עופר, לגבי הממירים החדשים של הוט, זאת אכן בשורה טובה אבל אני מניח שהיא לא יכולה לעזור לחומר על הממיר הישן. אגב האם מדובר בדיסק קשיח רגיל או בדיסק קשיח שצריך לקנות מהוט, והאם ניתן לחבר את הדיסק למחשב או שהאינפורמציה מקודדת?
נראה שאין הרבה מה לעשות אם לא רוצים להשתמש במחשב...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
טוב, אז קודם כל תודה רבה על התשובות הענייניות!ziv_r כתב:כיום כמעט כל מסך מגיע עם סטרימר מובנה. יש לשים לב לזה ברכישת המסך, ייתכן וזה יחסוך עבורך רכישת סטרימר יעודי.
יש סטרימרים אשר כוללים מקלט עידן+ מובנה, כמו ה- TViX 6640....
ולפני ש ACDC חוטף לי את השרשור ולא מחזיר, יש לי עוד הערות ושאלות:
1. כן, ראיתי מסכים עם סטרימר מובנה וזה יכול להיות אידאלי מבחינתי, אבל בהרבה פוסטים כאן גם ראיתי שזה אף פעם לא משתווה לסטרימר ייעודי (ל LG בעיות עם פורמט הקול למשל, באחרים יש בעיות בעברית, סמסונג ניראה הכי בשל מבחינה זו אבל אז יש את בעיות הפנלים)
2. השאיפה שלי היא לקבל מערכת כמה שיותר נוחה לתפעול, בלי לעשות עיבודי פורמט על המחשב, בלי להחליף חיבורים בין הסטרימר למסך וכו.
3. ה TVIX 6640 עולה מעל 2,500 ש"ח , ניראה לי מוגזם לצרכים שלי. חשבתי על boxi box ב $200
4. אם אני מחבר את הדיסק לממיר אז אוכל להקליט (כמו שאני עושה כיום), אבל במקרה הזה האם אוכל להעביר סרטים מהאינטרנט לדיסק דרך הסטרימר? או שאצטרך דיסק נוסף שמחובר לסטרימר לשם כך?
תודה,
ניר
כונן קשיח חיצוני של 1TB עם חיבור USBACDC כתב:מה זה דיסק חיצוני? איך אתה מקליט לתוכו ללא מחשב?...
אני מחבר אותו לחיבור ה USB בממיר ויכול להקליט עליו ולנגן ממנו - כל זה עובד כבר היום בלי בעיות מיוחדות.
שים לב שאני משתמש בממיר פשוט של APEX לקליטת שידורי עידן+ ולא בממיר כבלים!
אבל כשיהיה גם סטרימר במערכת, אז ניראה לי שתהיה בעיה להשתמש באותו הדיסק גם עבור הסטרימר (לאחסן סרטים שהורדתי מהאינטרנט) וגם עבור הממיר.
ניר
נראה לי שאתה מתכוון לסטרימר iamm ntr83wt.
אני משתמש בו להקלטות. זה הסטרימר היחיד שאני מכיר שיש לו הקלטה ממקור חיצוני.
תוכל לחבר ליציאת scart מהסטרימר ליציאת scart בממיר שלך.
יש לי תוכנה במחשב לעריכת ההקלטה.
אתה מוזמן לשאול אותי שאלות בנושא.
אני משתמש בו להקלטות. זה הסטרימר היחיד שאני מכיר שיש לו הקלטה ממקור חיצוני.
תוכל לחבר ליציאת scart מהסטרימר ליציאת scart בממיר שלך.
יש לי תוכנה במחשב לעריכת ההקלטה.
אתה מוזמן לשאול אותי שאלות בנושא.
מוזר מה שאתה אומר. שים לב לתגובה של עפר
oferlaor כתב:ACDC
מה שאתה מתאר זה עמדת עריכה פשוטה, בקיצור מחשב עם כניסות וידאו ותוכנת עריכה. זה לא סטרימר ולא מכשיר יעודי....