|עזרה בזיהוי| - קיבלתי בירושה רמקולים רצפתיים
היי חברים,
קיבלתי היום בירושה זוג רמקולים רצפתיים.
אני לא מכיר את החברה ("SR") ולא את הדגם.
4 תמונות של הרמקולים מצורפות בשרשור למטה (מצטער מראש על האיכות, זה מהאייפון).
רציתי לדעת מה דעתכם על הרמקולים האלה, והאם כדאי לשדך אותם למערכת הקיימת שמורכבת מרסיבר yamaha 467 וסט סאטלייטים Tannoy SFX
קיבלתי היום בירושה זוג רמקולים רצפתיים.
אני לא מכיר את החברה ("SR") ולא את הדגם.
4 תמונות של הרמקולים מצורפות בשרשור למטה (מצטער מראש על האיכות, זה מהאייפון).
רציתי לדעת מה דעתכם על הרמקולים האלה, והאם כדאי לשדך אותם למערכת הקיימת שמורכבת מרסיבר yamaha 467 וסט סאטלייטים Tannoy SFX
נערך לאחרונה על ידי kziv ב 11/11/2011 23:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תחילת שנות השמונים??
אומנם רשמתי בכותרת בצחוק "בירושה" - כי דוד שלי העביר לי את הרמקולים, אבל לא באמת התכוונתי שהם כאלה עתיקים (:
אני יכול לשאול את דוד שלי איפה ומתי הוא קנה אותם, אבל קשה לי להאמין שזה רמקולים של כ"כ הרבה שנים.....
אומנם רשמתי בכותרת בצחוק "בירושה" - כי דוד שלי העביר לי את הרמקולים, אבל לא באמת התכוונתי שהם כאלה עתיקים (:
אני יכול לשאול את דוד שלי איפה ומתי הוא קנה אותם, אבל קשה לי להאמין שזה רמקולים של כ"כ הרבה שנים.....
אלה רמקולים מאמצע שנות התשעים, בין 90 ל- 95
יוצרו בארץ על ידי ״גרינברג״ עבור רשת סנסור, יותר נכון סניף קניון איילון ברמת גן
לבעלים של מחלקת הסטריאו קראו רובי ומכאן השם - סטריאו רובי/סנסור רובי שהם ראשי תיבות SR
לבעלים של מחלקת הסטריאו קראו רובי ומכאן השם - סטריאו רובי/סנסור רובי שהם ראשי תיבות SR
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
Balance כתב:אלה רמקולים מאמצע שנות התשעים, בין 90 ל- 95
לבעלים של מחלקת הסטריאו קראו רובי ומכאן השם - סטריאו רובי/סנסור רובי שהם ראשי תיבות SR...
רובי רובי
את הפטפון של לקסמן, שהיה לי ,עם יחידת ואקום רכשתי אצלו לפני שישב בקניון עוד שישב ברחוב בן גוריון אחרי השלישות לכיוון קניון ר״ג.
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
אתה מתבסס בקביעה שלך רק על פרמטר הגיל?gordi כתב:לדעתי האישית-הם לא שווים כלוםkziv כתב:כמה נראה לך שראוי לדרוש עבורם?
כדאי בכלל לחשוב לכיוון של להחליף את הרמקולים, אבל כן לשמור על התיבה עצמה?
זה משהו שיכול להיות איכשהו משתלם?...![]()
רמקול בן 21 שנה..נו באמת...
הגיל לא כל כך משנה כאן. במכירה לא תקבל הרבה , אם בכלל תצליח למכור אותם. אנשים מחפשים שמות של מותגים ולכן לא יואילו אפילו לטרוח בכיוונך. שווי השוק , לעומת זאת , לא מלמד דבר על איכות הרמקולים ועל מידת ההנאה שלך מהם. תנסה להאזין להם ורק כך תלמד מה השווי שלהם עבורך.