צלצלתי לבזק בינלאומי הספק שלי בבקשה לקבל מחיר על 30Mbit.
לאחר מעט התמקחויות הגענו לעמק השווה, הנציג שיאמר לזכותו היה נחמד מאד אמר שנעלה את בזק על הקו ונבדוק אם אכן אני יכול לקבל 30Mbit, העלו.. ואכן התשובה הייתה חיובית.
נשארתי עם בזק על הקו בשביל לקבל מהם מחיר טוב, ופתאום אחד הנציגים האחרים בבזק טען שבכלל כרגע יש הקפאה על משדרגים ל-20Mbit/30Mbit ושיהיו לי ניתוקים
הגענו למסקנה שכרגע נשדרג ל-15Mbit ל-3 חודשים ללא כל התחייבות לא מהספק ולא מהתשתית [ספק במחיר נמוך ב-20 ש"ח ממה ששילמתי עד היום ותשתית באותו המחיר כ"מבצע שדרוג"]
כאשר שני הנציגים היו על הקו לאחר כשעתיים ומשהו נאמר לי מפי שניהם "עודכן 15Mbit, עוד 24 שעות תנתק את הראוטר מהחשמל לכ-2 דק', תחזיר והמהירות תעודכן.
לפני חצי שעה נכנסתי הבייתה, ניתקתי את הראוטר ל-3 דק' [לאחר שעברו 26 שעות מהשדרוג] והפלא ופלא... אין אינטרנט
התקשרתי לתמיכה טכנית, נזק בינלאומי טוענים שזה מעודכן ל-15Mbit, העלו את נזק על הקו...ומסתבר שלא מעודכן בכלל 15Mbit...
הם אומרים שרק שירות הלקוחות יכול לעשות דבר שכזה, הם בסה"כ תמיכה טכנית ואאלץ לחכות ליום ראשון.
שאלתי אם יכולים להשאיר הודעה לאחד המנהלים שיחזור אליי ביום ראשון בדחיפות והם טענו שאין להם כל קשר לשירות הלקוחות [שלהם....]
עד שהיה לי זמן פנוי - מסתבר שביזבזתי אותו לשווא.
הייתה בי עוד תקווה שכאשר הגענו לעמק השווה מבחינת מחיר אולי באמת אתן להם צ'אנס ואשאר אצלם כי עד היום לא הייתה לי כל בעיה בקו וגם בבדיקות הפורום קיבלתי [ביחס לאחרים שהעלו את הבדיקה] מהירויות הרבה יותר גבוהות מכולם וקו יותר "אמין".
מקווה שיהיה לי זמן לריב איתם שוב ביום ראשון ונראה מה יהיה ה"תירוץ" שלהם בקשר לחוסר השדרוג.
סתם הרגשתי צורך לפרסם את זה כאן, ההתנהלות השכונתית של חברת בזק ששולטת ב70%-80% מהמדינה הזו ושהם מרשים לעצמם לעשות מה שהם רוצים ולשחק ככה בלקוחות.