שלום
רציתי רק לוודא שני דברים בהקשר ל BI-AMP לפני הרכישה של ה 3009 מחול:
1. הרסיבר כולל 9 ערוצי הגברה ולכן שימוש ב BI-AMP יוריד הודי ל 7 ערוצי הגברה ולא ל 5 נכון?
2. האם מערכת הכיול אודיסי מתחשבת בקונפיגורציה של BI-AMP? אני אסביר: אם אני משתמש ב BI-AMP לקדמיים, האם מערכת הכיול שולחת אותות כיול ליציאות ה HIGH ו ה LOW של ה BI-AMP כדי לבדוק כיצד מתנהגים הרמקולים הקדמיים בקונפיגורצית BI AMP ואז לחתוך את התדרים לכל ערוץ HIGH ן LOW של ה BI-AMP כדי לקבל מזה את המיטב, או שמע במצב BI AMP אין כל חיתוך תדרים אלא שתי כניסות ה HIGH/LOW מקבלות את אותו האות כל הזמן? מקווה שהסברתי את השאלה נכון, ומקווה לשמוע שברסיבר במחיר שכזה אכן מתבצע BI-AMP כולל קרוס-אובר אוטומטי עי מערכת האודיסי.
אם התשובה לשאלה 2 היא לא, אז האם ידוע שהדגם 5009 מבצע זאת?
תודה למשיבים
אונקיו 3009 שאלה לגבי BI-AMP לפני רכישה
1. נכון
2. אתה אמור לחתוך ברסיבר בעצמך אם לא הקרוס של הרמקולים יעשה את העבודה.
רק הערה בביאמפ הרעיון הוא הגברה משתי מקורות שונים כלומר שני מגברים שונים, כאשר אתה לוקח שני ערוצים מאותו מגבר תלוי בנתונים שלו אם הוא באמת מסוגל לתת את האות באותה איכות לשני ערוצים.
מעניין לעשות לזה מבחן עיוור כי לדעתי לפחות ביאמפ כזה (שנקרא ביאמפ ורטיקלי) רסיבר לא יתן שיפור בצליל
2. אתה אמור לחתוך ברסיבר בעצמך אם לא הקרוס של הרמקולים יעשה את העבודה.
רק הערה בביאמפ הרעיון הוא הגברה משתי מקורות שונים כלומר שני מגברים שונים, כאשר אתה לוקח שני ערוצים מאותו מגבר תלוי בנתונים שלו אם הוא באמת מסוגל לתת את האות באותה איכות לשני ערוצים.
מעניין לעשות לזה מבחן עיוור כי לדעתי לפחות ביאמפ כזה (שנקרא ביאמפ ורטיקלי) רסיבר לא יתן שיפור בצליל
תודה. על שאלה מס' 2 לא ממש ענית לי. כידוע רסיבר המצוייד בקרוס אוברים לכיול אוטומטי של תדרים בין הרמקולים השונים לסאב, במצע חיתוכי תדרים בהתאם לבדיקות או באופן ידני. השאלה היא מה קורה עם ה בי-אמפ? האם הרסיבר יחתוך את הגבוהים מיציאות המגבר שמסינים את הכניסה הנמוכה של הרמקולים? האם הוא ישלח אותות בדיקה בזמן כיול באופן נפרד לכניסת HIGH וכניסת LOW של הרמקולים הקדמיים אם הם מקונפגים ב בי-אמפ? אלו שאלות מאד מעניינות וחשובות. אני מצפה מרסיבר במחיר כזה שכן ידע לטפל בבי-אמפ ולא סתם יפצץ את ההגברה הקדמית ל שני ערוצים ללא תיאום תדרים, ואף תיאום עכבות יכול להיות מועיל, שכן אם לרמקול יש עכבה של 8 אוהם, בחיבור בי-אמפ לכל כניסה תהיה עכבה גבוה יותר, כך שבמקביל העכבה תהפוך ל 8 אוהם. מוזר שאין כל איזכור לכך במדריך המשתמש של הרסיבר הזה...