נציג מכירות בכיר מ-yes: "אני מציע לך לא לעבור ל-yes"
רציתי לשתף אותכם במשהו שהיה לי השבוע.
השבוע תכננתי לעבור ל-yes והגבול ששמתי לעצמי הוא תשלום חודשי שלא עולה על 300 ש"ח.
ל-yes קיים מסלול עם ערוצי ספורט פרימיום שעולה 279 ש"ח בחודש.
רציתי להוסיף לזה NTV MIR וממיר טוטל נוסף.
בחישוב רגיל המחיר החודשי מגיע ל-322 ש"ח בחודש.
אחרי שכבר מספר נציגים חזרו אלי, אני חזרתי ואמרתי את אותו הדבר: אני לא מוכן לוותר על אחד הדברים האלה, אך גם לא מוכן לשלם יותר מ-300 ש"ח בחודש כי בהוט אני משלם 289 ש"ח על פחות או יותר אותם דברים.
דיברתי אתמול עם נציגה שהציעה לי VOD לכמה חודשים, סרטים בחינם, אבל זה לא מעניין אותי כל עוד אשלם יותר מ-300 ש"ח. ההצעה האחרונה שלה הייתה לתת לי NTV MIR ל-5 חודשים ללא עלות (דבר שיוזיל את התשלום ב-18 ש"ח והתשלום החודשי יהיה 304 ש"ח שזה עוד אפשר לסבול איכשהו). לא הסכמתי לזה כי אם אחרי 5 חודשים לא יתנו לי את הערוץ ללא עלות, ארצה לחזור להוט, אבל אם אני משלם על התקנה 285 ש"ח, זה מגוחך להתנתק אחרי 5 חודשים.
היום התקשר אלי נציג מכירות בכיר ולא הציע לי שום דבר מעבר למה שכבר הציעו לי, אלא פשוט ניסה לשכנע אותי להצטרף עם אמירות כמו: "התמונה יותר חדה ב-yes, הסאונד יותר טוב, ה-HD של yes הוא full hd לעומת הוט (hd ready)..." "ב-yes סרטים וסדרות יותר טובים..."
ואז הגיע השיא כשאמרתי לו שאני יודע בדיוק מה איכות הצפיה של yes ומה איכות הצפיה של הוט ושסרטים וסדרות זה דבר שלא ממש מעניין אותי, אלא ספורט וערוצים ברוסית. התגובה שלו לכך הייתה: "אם לא מעניין אותך סרטים וסדרות אני מציע לך לא לעבור ל-yes". ובזה נגמרה השיחה.
אז כנראה אני אקח את העצה שלו ואשאר בהוט. נראה שב-yes לא מתלהבים לצרף לקוחות חדשים... חבל, כי מאוד רציתי ל-yes.
השבוע תכננתי לעבור ל-yes והגבול ששמתי לעצמי הוא תשלום חודשי שלא עולה על 300 ש"ח.
ל-yes קיים מסלול עם ערוצי ספורט פרימיום שעולה 279 ש"ח בחודש.
רציתי להוסיף לזה NTV MIR וממיר טוטל נוסף.
בחישוב רגיל המחיר החודשי מגיע ל-322 ש"ח בחודש.
אחרי שכבר מספר נציגים חזרו אלי, אני חזרתי ואמרתי את אותו הדבר: אני לא מוכן לוותר על אחד הדברים האלה, אך גם לא מוכן לשלם יותר מ-300 ש"ח בחודש כי בהוט אני משלם 289 ש"ח על פחות או יותר אותם דברים.
דיברתי אתמול עם נציגה שהציעה לי VOD לכמה חודשים, סרטים בחינם, אבל זה לא מעניין אותי כל עוד אשלם יותר מ-300 ש"ח. ההצעה האחרונה שלה הייתה לתת לי NTV MIR ל-5 חודשים ללא עלות (דבר שיוזיל את התשלום ב-18 ש"ח והתשלום החודשי יהיה 304 ש"ח שזה עוד אפשר לסבול איכשהו). לא הסכמתי לזה כי אם אחרי 5 חודשים לא יתנו לי את הערוץ ללא עלות, ארצה לחזור להוט, אבל אם אני משלם על התקנה 285 ש"ח, זה מגוחך להתנתק אחרי 5 חודשים.
היום התקשר אלי נציג מכירות בכיר ולא הציע לי שום דבר מעבר למה שכבר הציעו לי, אלא פשוט ניסה לשכנע אותי להצטרף עם אמירות כמו: "התמונה יותר חדה ב-yes, הסאונד יותר טוב, ה-HD של yes הוא full hd לעומת הוט (hd ready)..." "ב-yes סרטים וסדרות יותר טובים..."
ואז הגיע השיא כשאמרתי לו שאני יודע בדיוק מה איכות הצפיה של yes ומה איכות הצפיה של הוט ושסרטים וסדרות זה דבר שלא ממש מעניין אותי, אלא ספורט וערוצים ברוסית. התגובה שלו לכך הייתה: "אם לא מעניין אותך סרטים וסדרות אני מציע לך לא לעבור ל-yes". ובזה נגמרה השיחה.
אז כנראה אני אקח את העצה שלו ואשאר בהוט. נראה שב-yes לא מתלהבים לצרף לקוחות חדשים... חבל, כי מאוד רציתי ל-yes.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
איזה קטע, בדיוק מה שאמרו לי לפני כמה חודשים נציגי יס שניסו להעביר אותי.Jonman כתב:...אלא פשוט ניסה לשכנע אותי להצטרף עם אמירות כמו: "התמונה יותר חדה ב-yes, הסאונד יותר טוב, ה-HD של yes הוא full hd לעומת הוט (hd ready)..." "ב-yes סרטים וסדרות יותר טובים..."...
די עלוב, הבעייה זה עובד על אנשים שלא מבינים.
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2786
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
ואני חושב שטוב עשה נציג המכירות.
YES הלכו לקראתך ככל שיכלו וראו שלפניהם לקוח נודניק.
אם אתה מבסוט מהשרות שאתה מקבל בהוט (לפי הסייפא שלך אז כנראה שזה לא בדיוק כך)
אז מה פשר בזבוז הזמן שאתה מפרט לפנינו.
YES הלכו לקראתך ככל שיכלו וראו שלפניהם לקוח נודניק.
אם אתה מבסוט מהשרות שאתה מקבל בהוט (לפי הסייפא שלך אז כנראה שזה לא בדיוק כך)
אז מה פשר בזבוז הזמן שאתה מפרט לפנינו.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
MartinHSabag,
אמנם יש משהו קטנוני בכותרת של פותח האשכול, אך העובדה היא ש-YES מבקשים יותר מדי כסף על השירות שלהם.
הייתי לקוח של YES בערך מאז שהם הוקמו, ולפני שבועיים עברתי להוט. היו לי המון מחלות ילדות, בעיקר ברמה של שירות הלקוחות, וממבט ראשון גם המוצר שלהם הרגיש נחות, אך עכשיו, אחרי שבועיים של שימוש, אני מגיע למסקנה שהמוצר של הוט לא פחות טוב(במקרים מסויימים אולי אף יותר. בחלק מהערוצים הרגילים שלהם, הם משדרים לעיתים באיכות שהיא כמעט HD. שלא לדבר על איכות HD מעולה בערוצי ה-HD, וDD בערוץ הסרטים שלהם).
אז עכשיו, כשבעיות שירות הלקוחות בתקווה מאחורי(וזה לצערי עדיין לא סגור), אני בהחלט יכול לסכם שהמעבר להוט משתלם הרבה יותר.
YES בשום פנים ואופן לא שווים 100 ש"ח בחודש יותר, בשקלול של אינטרנט וטלפון.
אגב, בכל מה שקשור לתמיכה טכנית, הוט עדיפים הרבה יותר מבחינת זמן תגובה בהגעת טכנאי, ומבחינת שעות. YES מעולם לא נתנו אפשרות של הגעת טכנאי מעבר לשעות 15:00-17:00. הוט לעומת זאת מציעים גם מ 19:00-21:00.
לסיכום,
יתכן בהחלט ש YES עם הגב על הקיר, ופשוט לא מסוגלים להרשות לעצמם להוזיל מחירים. הפתרון היחיד הוא שינוי מהותי ברמה הניהולית, ושינוי אסטרטגיה.
אמנם יש משהו קטנוני בכותרת של פותח האשכול, אך העובדה היא ש-YES מבקשים יותר מדי כסף על השירות שלהם.
הייתי לקוח של YES בערך מאז שהם הוקמו, ולפני שבועיים עברתי להוט. היו לי המון מחלות ילדות, בעיקר ברמה של שירות הלקוחות, וממבט ראשון גם המוצר שלהם הרגיש נחות, אך עכשיו, אחרי שבועיים של שימוש, אני מגיע למסקנה שהמוצר של הוט לא פחות טוב(במקרים מסויימים אולי אף יותר. בחלק מהערוצים הרגילים שלהם, הם משדרים לעיתים באיכות שהיא כמעט HD. שלא לדבר על איכות HD מעולה בערוצי ה-HD, וDD בערוץ הסרטים שלהם).
אז עכשיו, כשבעיות שירות הלקוחות בתקווה מאחורי(וזה לצערי עדיין לא סגור), אני בהחלט יכול לסכם שהמעבר להוט משתלם הרבה יותר.
YES בשום פנים ואופן לא שווים 100 ש"ח בחודש יותר, בשקלול של אינטרנט וטלפון.
אגב, בכל מה שקשור לתמיכה טכנית, הוט עדיפים הרבה יותר מבחינת זמן תגובה בהגעת טכנאי, ומבחינת שעות. YES מעולם לא נתנו אפשרות של הגעת טכנאי מעבר לשעות 15:00-17:00. הוט לעומת זאת מציעים גם מ 19:00-21:00.
לסיכום,
יתכן בהחלט ש YES עם הגב על הקיר, ופשוט לא מסוגלים להרשות לעצמם להוזיל מחירים. הפתרון היחיד הוא שינוי מהותי ברמה הניהולית, ושינוי אסטרטגיה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
sunny_jim
כדאי לסייג את הדברים שבשבילך זה לא שווה 100 ש"ח.
הייתי אומר שבלי קשר למה מבקש הבחור כאן, לבקש זה לא עולה כסף. הם לא חייבים להסכים עם מה שהוא מבקש, אבל להגיד משפט כזה זה באמת לא לעניין.
כדאי לסייג את הדברים שבשבילך זה לא שווה 100 ש"ח.
הייתי אומר שבלי קשר למה מבקש הבחור כאן, לבקש זה לא עולה כסף. הם לא חייבים להסכים עם מה שהוא מבקש, אבל להגיד משפט כזה זה באמת לא לעניין.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אני חייב להסכים ששירות הטכנאים של הוט השתפר בזמן האחרון.
לחבר שלי הייתה בעייה באינטרנט, ובאו לסדר לו אותה כמה שעות אחרי שהוא התלונן באותו יום (זה היה בשעות הערב).
מצד שני, אני בבזק (באינטרנט) כבר 4 שנים ומעולם לא הייתה לי בעייה שדרשה טכנאי.
(בטח עכשיו פתחתי פה...
)
לחבר שלי הייתה בעייה באינטרנט, ובאו לסדר לו אותה כמה שעות אחרי שהוא התלונן באותו יום (זה היה בשעות הערב).
מצד שני, אני בבזק (באינטרנט) כבר 4 שנים ומעולם לא הייתה לי בעייה שדרשה טכנאי.
(בטח עכשיו פתחתי פה...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לא מסכים איתך. אני דווקא מאוד רוצה את יס וכפי שציינתי הפער עומד על 20 ש"ח בלבד. כפי שציינתי בהוט אני משלם בסביבות ה-290 שח בחודש ואני מוכן להוסיף עוד 10 שח בחודש ולעבור ליס וגם לשלם את מחיר ההתקנה 285 שח. אבל אני לא מוכן על פחות או יותר אותם דברים לשלם מעל 30 שח יותר בחודש. והכותרת שלי לדעתי כן במקום כי בדיוק כמו ש-oferlaor אמר: להגיד מה שנציג מכירות בכיר אמר זה לא לעניין. השיחה יכלה להסתיים גם במשהו כמו "אין אפשרות כזאת". אבל כששומעים מנציג בכיר אמירה כמו "אל תעבור ל-yes" זה באמת מוריד את החשק. כי זה לא עוד נציג מכירות. הוא כאילו לקח את זה אישית שלא מעניין אותי סרטים וסדרות ולדעתי האמירה הזאת הייתה לא מקצועית בכלל. אני דיברתי איתו יפה, לא הרמתי קול ולא הייתי נודניק. בסה"כ הם אלה שחזרו אלי איזה 3 פעמים וניסו לשכנע אותי כל פעם מחדש. ואני בסה"כ אמרתי שקשה לי לשלם יותר מ-300 ש"ח בחודש. ועם נציגי מכירות רגילים שדיברתי לפניו השיחה הסתיימה בלי אמירות כמו "אל תעבור אלינו". פשוט אמרתי שההצעה לא מתאימה לי ואני אמשיך לעקוב אחרי המבצעים שלהם באתר האינטרנט שלהם ואם יצוץ משהו שיתאים לי יותר, אז אצור איתם קשר שוב. לכן, אמירות כמו "אל תעבור ליס" יכולות להרוס את הסיכוי שבעתיד אעבור אליהם. אין לי בעיה שיפנו אותי למקומות אחרים כדי להשיג את המוצר ביותר זול, אבל תסכים איתי שיש דרך להגיד את זה. יש הבדל אם מפנים אותך לחנות אחרת לבין אם אומרים לך אל תבוא יותר לחנות שלי כי אין לך מה לחפש פה יותר, זה פשוט נותן תחושה רעה.MartinHSabag כתב:אני מסכים עם הנציג. לא באמת רצית את יס. רצית מוצר במחיר שלא קיים. גם אני רוצה המון דברים אבל לא מכן לשלם ואז החנות מפנה אותי לאלטרנטיבות זולות או אחרות. זה בסדר ולגיטימי והכותרת שלך ממש לא במקום. פופולוסיטית וקטנונית....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
עם נקודת המבט הזו אני יכול להזדהות איתך ולהבין. עדיין הכותרת נראית לי פופוליסטית וזולה, מסוג של הפירסומת של חברת הביטוח שרצה ברדיו שכאילו זו שיחה מוקלטת שהנציג אומר: "במחיר שקיבלת גם אני הייתי עושה את זה אצל המתחרה"...נו באמת, כמה אפשר לזלזל באינטליגנציה של האנשים? (ואני בטוח שהקמפיין מוצלח להם מאוד, לא בגלל שהיא מתוחכמת אלא בגלל שיש הרבה שנופלים בה....).
ההבדל הוא שאני לא בא להפיל כאן בפורום הזה אף אחד. הכוונה שלי היא למחות על מה שאמר לי אותו נציג בכיר. ואין לי כל כוונה להפיל את יס. והכותרת הזו היא לב העניין כי לדעתי האמירה שלו הייתה חריגה. מה גם שהוא זה שיזם את השיחה אחרי שאני כבר אמרתי לנציגה אחרת שההצעה הזאת לא מתאימה לי. כי אם בסה"כ אמרתי שסרטים וסדרות לא מעניין אותי כל-כך והתגובה שלו היא "אל תעבור ליס" אז זה נותן לגיטימציה לא להתקשר לחברות לקבל הצעות מחיר כי אם תגיד להם "לא" אז הם יקחו את זה אישית ויסגרו בפניך את הדלת הזאת של להמשיך ולהתעניין במבצעים שיצוצו בעתיד ויגידו לך "לא רוצה? אל תעבור אלינו" כאילו פגעתי בהם אישית או משהו.
אני בעצמי עובד כנציג בכיר בשירות לקוחות של קופת חולים, ואם הייתי אומר דבר כזה ללקוח או למתעניין להצטרף לקופה והמנהלת שמעליי הייתה שומעת את זה, הייתי מקבל על המקום מכתב אזהרה.
מטרת הכותרת היא = אני לא מסכים עם הדרך בה הנציג הבכיר דיבר איתי. אם אני לא מקבל את הצעת המחיר, זה מגוחך להגיב על זה ב: "אל תעבור ליס". כי דבר כזה יכול למנוע מבן אדם להתקשר לחברה בעתיד כדי להתעניין במצבעים חדשים. הוא פשוט החליט בשבילי שאם אני לא מעוניין בסרטים ובסדרות אז אין לי מה לחפש אצלם וזה מרתיח אותי שסוגרים בפניי את הדלת כשאני אומר על תוכן נקודתי שהוא לא מעניין אותי.
אני בעצמי עובד כנציג בכיר בשירות לקוחות של קופת חולים, ואם הייתי אומר דבר כזה ללקוח או למתעניין להצטרף לקופה והמנהלת שמעליי הייתה שומעת את זה, הייתי מקבל על המקום מכתב אזהרה.
מטרת הכותרת היא = אני לא מסכים עם הדרך בה הנציג הבכיר דיבר איתי. אם אני לא מקבל את הצעת המחיר, זה מגוחך להגיב על זה ב: "אל תעבור ליס". כי דבר כזה יכול למנוע מבן אדם להתקשר לחברה בעתיד כדי להתעניין במצבעים חדשים. הוא פשוט החליט בשבילי שאם אני לא מעוניין בסרטים ובסדרות אז אין לי מה לחפש אצלם וזה מרתיח אותי שסוגרים בפניי את הדלת כשאני אומר על תוכן נקודתי שהוא לא מעניין אותי.
- דרור3
- חבר במועדון HT

- תגובות: 786
- שם מלא: דרור יונתן
- נתן תודות: 84 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
לדעתי אתה צודק בכל התענות שלך ,באמת הנציג של יס לא ענה לך בצורה יפה ואני נתקל בצורות התבטאות כאלה הרבה מנצגים של כל חברה שלא מצליחים לשכנע אותי לקבל את המוצר\שרות מהחברה שלהם.
אבל בכל מקרה אני לקוח גם של יס (בטלויזיה) וגם של הוט (אינטרנט) ולדעתי השרות של יס הרבה יותר טוב ובישבילי גם המוצר שלהם עדיף ,אבל זו רק דעתי האישית.
אבל בכל מקרה אני לקוח גם של יס (בטלויזיה) וגם של הוט (אינטרנט) ולדעתי השרות של יס הרבה יותר טוב ובישבילי גם המוצר שלהם עדיף ,אבל זו רק דעתי האישית.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
באמת תגובה לא במקום של הנציג, בטח ובטח אם הוא זה שיוזם את השיחה.
ובלי קשר - כשקראתי את הכותרת בפעם הראשונה זה היה נראה לי כמו נציג מכירות בכיר מ-yes: "אני מציע לך לא לעבור מ-yes"
איכשהו דימיינתי לעצמי את ארקדי גיידמאק של ארץ נהדרת מבקש יפה לא לעזוב
ובלי קשר - כשקראתי את הכותרת בפעם הראשונה זה היה נראה לי כמו נציג מכירות בכיר מ-yes: "אני מציע לך לא לעבור מ-yes"
איכשהו דימיינתי לעצמי את ארקדי גיידמאק של ארץ נהדרת מבקש יפה לא לעזוב
לדעתי צריך להעריך את הכנות של הנציג. אמרת שלא מעניין אותך סרטים וסדרות וכחברה ששמה את רוב ההשקעה שלה בתוכן בדברים האלה ברור שאם אתה לא מעוניין אין לך סיבה לעבור לyes.
בסופו של דבר מה שקובע זה התוכן...
עדיף שנציג מכירות יגיד את האמת מאשר שינסה למכור בכל מחיר גם אם המוצר לא מתאים ללקוח.
עדיף שנציג מכירות יגיד את האמת מאשר שינסה למכור בכל מחיר גם אם המוצר לא מתאים ללקוח.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
מסכים,hanochh כתב:לדעתי צריך להעריך את הכנות של הנציג. אמרת שלא מעניין אותך סרטים וסדרות וכחברה ששמה את רוב ההשקעה שלה בתוכן בדברים האלה ברור שאם אתה לא מעוניין אין לך סיבה לעבור לyes.
עדיף שנציג מכירות יגיד את האמת מאשר שינסה למכור בכל מחיר גם אם המוצר לא מתאים ללקוח....
כנראה שאם חזרו אליך שלוש פעמים כשאחת מהן היתה מנציג בכיר וניסו לרצות אותך אבל אתה מתעקש לקבל דבר במחיר בלתי אפשרי, באמת אין לך מה לחפש שם.
אני לא חושב שצריך להיעלב ממה שהנציג אמר, מה ציפית שהוא יגיד? הוא סה"כ אמר שאין לו מה להציע לך יותר ממה שהציע ושהם מתמקדים בסוג תוכן מסויים ואם זה לא מה שאתה מחפש אז זה לא מה שאתה מחפש, הוא לא יכול להמציא לך תוכן ולשנות חבילות לפי בקשתך.
אני לא יודע באיזו נימה הוא אמר את זה ומה היתה רוח השיחה אבל מה שנאמר היה בסדר גמור.
בנוסף, לא מזיק לשאול, זה לא עולה כסף ואם לא תשאל אז תשלם יותר.
היום מחיר מחירון לא רלוונטי לשום דבר. לא ברכב, לא בבגדים, לא במוצרי חשמל ולא בשום דבר. תמיד המחיר הסופי נמוך יותר, תמיד יחד עם הנחה המחיר ההתחלתי עולה שתרגיש שחסחת. אבל אם לא תבקש יש סיכויי טוב שתשלם יותר.
בקיצור, שני הצדדים צודקים אבל אין פשרה.