חיבור האינטרנט הסלולארי מאתחל את עצמו במכשיר: Samsung galaxy S2 :עצוב:
שלום חברים יקרים,
יש לי בעייה בהגדרה של החיבור אינטרנט הסלולארי במכשיר Samsung galaxy S2
גרסת התוכנה שלי: 2.3.5
גרסה: GINGERBREAD.XWKI8
שהולכים להגדרות רשת ניידת --> גלישה סלולארית: ומפעילים את הגלישה הסלולארית ( חץ ירוק מסומן מראה שההגדרה מופעלת)
אחרי מספר שניות שהפעלתי את ההגדרה הוא מסיר לי אותה ונכבה כשלעצמו לפעמיים הוא מפעיל את זה בחזרה וכך הלאה
בקיצור הגדרת האינטרנט הסלולארי מאתחלת את עצמה בצורה רנדומלית ואז מופיעה לי שגיאה בתחתית המסך:
network error,please check the network
הבעייה קרתה לפני כשבועיים כנראה כתוצאה מהתנגשות עם תוכנה אחרת או בעיית חומרה כלשהי, אינני יודע לכן פניתי אליכם המומחים
* חשוב לציין שההגדרה של הנקודת גישה מוגדרת כהלכה לאחר שהייתי היום בנקודת שירות אורנג' כמו כן משלוח וקבלת MMS גם כן עוד בצורה תקינה.
הפיתרון הכי פשוט זה להגיד לפרמט ולהתקין רום מחדש וזה כנראה ייסדר את הבעייה אך אינני רוצה לעשות זאת לגבות ולהתקין הכל מחדש נראה לי כפתרון סזיפי ומעיק מבחינתי
אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בנושא
בתודה
איציק
יש לי בעייה בהגדרה של החיבור אינטרנט הסלולארי במכשיר Samsung galaxy S2
גרסת התוכנה שלי: 2.3.5
גרסה: GINGERBREAD.XWKI8
שהולכים להגדרות רשת ניידת --> גלישה סלולארית: ומפעילים את הגלישה הסלולארית ( חץ ירוק מסומן מראה שההגדרה מופעלת)
אחרי מספר שניות שהפעלתי את ההגדרה הוא מסיר לי אותה ונכבה כשלעצמו לפעמיים הוא מפעיל את זה בחזרה וכך הלאה
בקיצור הגדרת האינטרנט הסלולארי מאתחלת את עצמה בצורה רנדומלית ואז מופיעה לי שגיאה בתחתית המסך:
network error,please check the network
הבעייה קרתה לפני כשבועיים כנראה כתוצאה מהתנגשות עם תוכנה אחרת או בעיית חומרה כלשהי, אינני יודע לכן פניתי אליכם המומחים
* חשוב לציין שההגדרה של הנקודת גישה מוגדרת כהלכה לאחר שהייתי היום בנקודת שירות אורנג' כמו כן משלוח וקבלת MMS גם כן עוד בצורה תקינה.
הפיתרון הכי פשוט זה להגיד לפרמט ולהתקין רום מחדש וזה כנראה ייסדר את הבעייה אך אינני רוצה לעשות זאת לגבות ולהתקין הכל מחדש נראה לי כפתרון סזיפי ומעיק מבחינתי
אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בנושא
בתודה
איציק
אני ברשת אורנג'
דרך אגב יש לי אפליקציה שנקראת JUICE DEFENDER ULTIMATE יכול להיות שהיא זו שגורמת לבעיות ?
ואם כן איזה הגדרה צריך להגדיר שפותרת את הבעייה שלי
אלו ההגדרות שנציגה באורנג' אמרה לי להגדיר ידנית
Name: orange
APN: uwap.orange.co.il
Proxy: לא מוגדר
exit: 8080
user name: לא מוגדר
password: לא מוגדר
server: לא מוגדר
MMSC: http://192.168.220.15/servlets/mms
MMS PROXY: לא מוגדר
MMS EXIT: 8080
MCC: 425
MNC: 01
authentication type: לא מוגדר
APN TYPE: internet + mms
דרך אגב יש לי אפליקציה שנקראת JUICE DEFENDER ULTIMATE יכול להיות שהיא זו שגורמת לבעיות ?
ואם כן איזה הגדרה צריך להגדיר שפותרת את הבעייה שלי
אלו ההגדרות שנציגה באורנג' אמרה לי להגדיר ידנית
Name: orange
APN: uwap.orange.co.il
Proxy: לא מוגדר
exit: 8080
user name: לא מוגדר
password: לא מוגדר
server: לא מוגדר
MMSC: http://192.168.220.15/servlets/mms
MMS PROXY: לא מוגדר
MMS EXIT: 8080
MCC: 425
MNC: 01
authentication type: לא מוגדר
APN TYPE: internet + mms
עדכון: יש יש יש
JUICE DEFENDER ULTIMATE
גרמה לבעייה אבל חבל לי לוותר על האפליקציה מכיוון שהיא שיפרה לי פלאים את חיי הסוללה
אני בטוח שיש הגדרה מסוימת שאפשר לבטל שלא מתנגשת עם האינטרנט הסלולארי
אולי אתם יודעים ?
JUICE DEFENDER ULTIMATE
גרמה לבעייה אבל חבל לי לוותר על האפליקציה מכיוון שהיא שיפרה לי פלאים את חיי הסוללה
אני בטוח שיש הגדרה מסוימת שאפשר לבטל שלא מתנגשת עם האינטרנט הסלולארי
אולי אתם יודעים ?