12 טלוויזיות לבחור מתוכן
שלום!
קראתי בחודש האחרון את הפורום וגיבשתי לי רשימה של 12 אפשרויות, כשהיעד שלי הוא 37"-42", Full HD, יציאת HDMI וממיר דיגיטלי מובנה. הטלוויזיה תתחבר למערכת קולנוע ביתי (אז אין לי דרישה לרמקולים איכותיים מובנים) ותחובר לסטרימר ולמחשב (אז אין דרישה שהיא תדע לנגן כל פורמט). מעבר לזה - שלא תאכזב יותר מדי בשידורים רגילים ושבהמשך תוכל לשמש לאקסבוקס כשנקנה אחד הביתה.
טווח המחירים הוא 2500-3500 עם אפשרות לחריגה.
Panasonic TH-L37U30
Panasonic TH-L42U30
LG 37LH55
LG 37LK450Y - TA.AMFYLH
LG LD460 42"
LG LD460 37"
LG LD650 42"
LG LD650 37"
Samsung D550 42"
Samsung C530 37"
Samsung UE40D5003
Samsung PS43D490
לא ראיתי את כולן בתצוגה ואת חלקן אני בכלל לא יודע איפה אני יכול לראות.
אשמח לשמוע לפה ולשם מה יש לחבר'ה פה להגיד, מה חשוב לדעת, מה יכול להיות שובר שוויון.
תודה רבה על העזרה,
אורי
קראתי בחודש האחרון את הפורום וגיבשתי לי רשימה של 12 אפשרויות, כשהיעד שלי הוא 37"-42", Full HD, יציאת HDMI וממיר דיגיטלי מובנה. הטלוויזיה תתחבר למערכת קולנוע ביתי (אז אין לי דרישה לרמקולים איכותיים מובנים) ותחובר לסטרימר ולמחשב (אז אין דרישה שהיא תדע לנגן כל פורמט). מעבר לזה - שלא תאכזב יותר מדי בשידורים רגילים ושבהמשך תוכל לשמש לאקסבוקס כשנקנה אחד הביתה.
Panasonic TH-L37U30
Panasonic TH-L42U30
LG 37LH55
LG 37LK450Y - TA.AMFYLH
LG LD460 42"
LG LD460 37"
LG LD650 42"
LG LD650 37"
Samsung D550 42"
Samsung C530 37"
Samsung UE40D5003
Samsung PS43D490
אשמח לשמוע לפה ולשם מה יש לחבר'ה פה להגיד, מה חשוב לדעת, מה יכול להיות שובר שוויון.
תודה רבה על העזרה,
אורי
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
אני יכול לעדכן אותך לגבי LG:
LG 37LH55 - דגם ישן מאוד, לא קיים יותר. היום יש בגודל זה 37lk450y או לד 37le4500
LG LD460 37" - כנ"ל
LG LD650 37" - כנ"ל
LG LD460 42" - לא קיים יותר, הדגם המחליף הוא 42lk430y
LG LD650 42" - קיימות יחידות אחרונות, נכנסת לגבול העליון של התקציב שלך. יש חיבור DLNA.
LG 37LH55 - דגם ישן מאוד, לא קיים יותר. היום יש בגודל זה 37lk450y או לד 37le4500
LG LD460 37" - כנ"ל
LG LD650 37" - כנ"ל
LG LD460 42" - לא קיים יותר, הדגם המחליף הוא 42lk430y
LG LD650 42" - קיימות יחידות אחרונות, נכנסת לגבול העליון של התקציב שלך. יש חיבור DLNA.
oori כתב:שלום!
Panasonic TH-L37U30
Panasonic TH-L42U30
LG 37LH55
LG 37LK450Y - TA.AMFYLH
LG LD460 42"
LG LD460 37"
LG LD650 42"
LG LD650 37"
Samsung D550 42"
Samsung C530 37"
Samsung UE40D5003
Samsung PS43D490
תודה רבה על העזרה,
אורי...
היי מני,
תודה על התשובה.
את LG 37LH55 באמת גיליתי שאי אפשר למצוא יותר, אבל כל אחד משאר הדגמים מצאתי בחנויות באינטרנט (כנראה באמת יחידות אחרונות).
בהנחה שהכל בר השגה, יש לך מידע נוסף שיגרום לי להעדיף טלוויזיה אחת על פני אחרת?
תודה רבה,
אורי
תודה על התשובה.
את LG 37LH55 באמת גיליתי שאי אפשר למצוא יותר, אבל כל אחד משאר הדגמים מצאתי בחנויות באינטרנט (כנראה באמת יחידות אחרונות).
תודה רבה,
אורי
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
היות ואתה רוצה DVBT ורוצה לשחק על הטלוויזיה (כלומר רוצה טלוויזיה עם אינפוט לאג נמוך) אז רק אלו רלוונטיות.oori כתב:שלום!
ממיר דיגיטלי מובנה. בהמשך תוכל לשמש לאקסבוקס
LG 37LK450 - TA.AMFYLH
Samsung D550 42"
Samsung PS43D490
...
הפלזמה יכולה להיות בעייתית בחיבור מחשב בגלל צריבות.
אם אתה הולך על הסמסונג אז תוודא פאנל S-PVA כי אנשים קנו כאלו עם פאנל של CMO שלא יהיה טוב למשחקים בגלל זמן תגובה גבוה יותר.
משלושתן אני הייתי הולך על ה LG למטרותיך.
מה מרחק הצפיה?
- keyser
- עוסק בתחום

היזהר מפתיונות. יש הרבה אתרי אינטרנט קטנים שמציגים בערך כל דגם שהיה אי פעם, אחרי שאתה קונה או מתקשר הם מנסים לשדרג אותך למוצר אחר, ע"פ האינטרס של כל אחד מהם.oori כתב:היי מני,
תודה על התשובה.
תודה רבה,
אורי...
אני ממליץ לך בחום לעקוב אחרי האתרים שציינתי קודם, הם מסונכרנים היטב עם המלאי שלנו ומציגים אך ורק את מה שיש במלאי (לפחות בכל מה שקשור לח.י.) כולל זמני אספקה עדכניים ומדוייקים.
לגבי מידע שיגרום לך להעדיף טלוויזיה זו ע"פ אחרת, עקב חוקי האתר איני יכול להמליץ לך על מוצר שלנו לעומת אחרים, אבל אציין שאם כבר תבחר את LG, אז מתוך דגמי ה LG שציינת ומתוך אלה שאני ציינתי, ה-42ld650 זה המסך הכי חזק, אבל המלאי שלו אמור להסתיים בימים הקרובים.
לא חשוב מה תיקח, העיקר שתתחדש ותהנה ותעלה תמונות
אני מחפש משהו מאד דומה כבר חודש ועוד לא מצאתי. אמנם הגבלתי את עצמי ל "37-40 ופחות חשוב לי משחקים אבל נתקלתי בבעיה שהמבחר אפסי וממה שיש על הנייר - אין אפשרות לראות בתצוגה.oori כתב:שלום!
אורי...
מני, אולי אתה יודע איפה אפשר לראות בעיין את ה LG LK450Y ?
עברתי כבר הרבה חנויות,כולל כאלה שמציעות אותה למכירה, אבל באף אחת לא ניתן היה לראות אותה ולהתרשם ממנה.
אם LG רוצים למכור את הדגם הזה אז למה להחביא אותו בקופסה? (כן, אני יודע ש"אי אפשר לשים את כל הדגמים בתצוגה בכל חנות...בלה בלה בלה....." אבל באף חנות??
תודה,
ניר
- keyser
- עוסק בתחום

אף אחד לא מחביא את הדגם הזה... ההחלטה אם לתלות אותו על הקיר או לא הוא בידי החנות.Nirgaz כתב:אני מחפש משהו מאד דומה כבר חודש ועוד לא מצאתי. אמנם הגבלתי את עצמי ל "37-40 ופחות חשוב לי משחקים אבל נתקלתי בבעיה שהמבחר אפסי וממה שיש על הנייר - אין אפשרות לראות בתצוגה.oori כתב:שלום!
אורי...
מני, אולי אתה יודע איפה אפשר לראות בעיין את ה LG LK450Y ?
עברתי כבר הרבה חנויות,כולל כאלה שמציעות אותה למכירה, אבל באף אחת לא ניתן היה לראות אותה ולהתרשם ממנה.
אם LG רוצים למכור את הדגם הזה אז למה להחביא אותו בקופסה? (כן, אני יודע ש"אי אפשר לשים את כל הדגמים בתצוגה בכל חנות...בלה בלה בלה....." אבל באף חנות??
תודה,
ניר...
חנויות פחות ופחות מציגים 37" כי זה הפך לגודל פחות מבוקש.
מני - תודה על התשובה.keyser כתב: אף אחד לא מחביא את הדגם הזה... ההחלטה אם לתלות אותו על הקיר או לא הוא בידי החנות.
חנויות פחות ופחות מציגים 37" כי זה הפך לגודל פחות מבוקש....
ביותר מחנות אחת אמרו לי שמגיע נציג של החברה בשביל לשים את הדגם בתצוגה וזה לא החלטה שלהם.
מה שאתה אומר זה שהם מרחו אותי.
וד"א בהרבה חנויות עדיין יש "32 ו "37 בתצוגה, רק לא של LG ולא את הדגם הזה.
אם מישהו ניתקל ב LK450Y בתצוגה - אשמח לדעת איפה.
אני כבר די מיואש והטלוויזיה הישנה מראה סימני גסיסה, אבל לקנות טלוויזיה בלי לראות אותה קודם ניראה לי מאד בעייתי.
ניר
- keyser
- עוסק בתחום

ההחלטה לגבי התצוגה היא הדדית של 2 הצדדים, והיבואן מאשר תצוגה לחנות בדר"כ ע"פ נכונות החנות למכור את הדגם הזה. לא אכניס אותך לשלל השיקולים, אבל בשורה התחתונה, אם חנות באמת רוצה, היא יכולה לקבל תצוגה.Nirgaz כתב:מני - תודה על התשובה.keyser כתב: אף אחד לא מחביא את הדגם הזה... ההחלטה אם לתלות אותו על הקיר או לא הוא בידי החנות.
חנויות פחות ופחות מציגים 37" כי זה הפך לגודל פחות מבוקש....
ביותר מחנות אחת אמרו לי שמגיע נציג של החברה בשביל לשים את הדגם בתצוגה וזה לא החלטה שלהם.
מה שאתה אומר זה שהם מרחו אותי.
וד"א בהרבה חנויות עדיין יש "32 ו "37 בתצוגה, רק לא של LG ולא את הדגם הזה.
אם מישהו ניתקל ב LK450Y בתצוגה - אשמח לדעת איפה.
אני כבר די מיואש והטלוויזיה הישנה מראה סימני גסיסה, אבל לקנות טלוויזיה בלי לראות אותה קודם ניראה לי מאד בעייתי.
ניר...
עם 32" אין בעיה, את ה-37" אתה תראה נעלמות לאט לאט.
איפה אתה גר? אנסה לבדוק לך איפה יש בכל זאת.
- keyser
- עוסק בתחום

היי ניר,
בעקרון במערכת מופיע שאמורה להיות תצוגה של המסך הזה בחנות ביג סייל במזרע.
לא תמיד זה נכון, אז אתה מוזמן להתקשר לחנות ולברר מראש לפני שאתה מגיע: 050-3206366.
תתחדש ותהנה
בעקרון במערכת מופיע שאמורה להיות תצוגה של המסך הזה בחנות ביג סייל במזרע.
לא תמיד זה נכון, אז אתה מוזמן להתקשר לחנות ולברר מראש לפני שאתה מגיע: 050-3206366.
תתחדש ותהנה
אם כבר השאלה היא האם לסמוך על ממיר חיצוני. רובם *** סיני שלא מחזיק מעמד.oori כתב:מרחק הצפייה בסלון שלנו הוא 2 מטרים (+כמה סנטימטרים).
אתם יודעים היכן בבאר שבע ולחילופין באזור השרון אוכל לראות חלק מהמסכים?
שאלה נוספת: האם לסמוך על ממיר דיגיטלי פנימי, או שעדיף לקנות אחד ייעודי במאתיים ש"ח?
תודה רבה,
אורי...
מסכים תוכל לראות בחנויות.