בעיות רשת באקסטרימר
-
dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
יש לי אקסטרימר ומאתמול כל אינטראקציה עם הרשת הביתית (קווית) או נתקע או מרסט את המכשיר
אפילו רדיו אינטרנט תוקע אותו.
החלפתי כבל תקשורת , עידכנתי חומרה ל-2.7 , החלפתי פורטים בראוטר , אבל שום דבר לא עוזר.
אין בעיה לקחת חומר שיושב על הדיסק הפנימי שלו ממחשב מרוחק ואין בעיה לנגן חומר מהדיסק הפנימי או מ-usb אבל מהשרת ברשת , במקרה הטוב מקרטע ולרוב נתקע .
מישהו נתקל בזה אצלו ?
כמה אחריות יש על המכשיר ? (עוברת שנה בסוף החודש) .
אפילו רדיו אינטרנט תוקע אותו.
החלפתי כבל תקשורת , עידכנתי חומרה ל-2.7 , החלפתי פורטים בראוטר , אבל שום דבר לא עוזר.
אין בעיה לקחת חומר שיושב על הדיסק הפנימי שלו ממחשב מרוחק ואין בעיה לנגן חומר מהדיסק הפנימי או מ-usb אבל מהשרת ברשת , במקרה הטוב מקרטע ולרוב נתקע .
מישהו נתקל בזה אצלו ?
כמה אחריות יש על המכשיר ? (עוברת שנה בסוף החודש) .
איזה קטע, גם לי בדיוק זה קורה
יש לי מכשיר בין שנה ושלושה חודשים.
פתאום התחיל לקרטע בהזרמה דרך הרשת הקווית.
הרשת אצלי עוברת דרך התשתית של יס עם הממירים/ראוטרים/קופסאות מיתוג הקטנות האלה, אולי שם הבעיה?
מוזר ומעצבן.
פתאום התחיל לקרטע בהזרמה דרך הרשת הקווית.
הרשת אצלי עוברת דרך התשתית של יס עם הממירים/ראוטרים/קופסאות מיתוג הקטנות האלה, אולי שם הבעיה?
מוזר ומעצבן.
-
dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
החזירו לי אותו מהתיקון בבאג לפני שבוע ואמרו שעשו לו איזה שהו BOOT , אם לפני כן היה מקרטע בסטרימינג אבל אפשר היה להעתיק לו חומר לתוך הדיסק הפנימי שלו עכשיו כבר גם זה לא עובד , (מקסימום 112 KB בהעתקה ) לא מדבר בכלל על סטרימינג.
החזרתי להם אותו לאחר כבוד אחרי זה הבחורה הנחמדה בסניף נסתה להסביר לי שיש לי בעיה ברשת הביתית הסברתי שניסיתי גם כבל מוצלב מול laptop בעבודה וזה גם לא עבד ושלפי דעתי כרטיס הרשת פגום (מה ?? לא יכול להיות - זה חלק מהכרטיס הראשי) .
נראה איך יחזור הפעם.
החזרתי להם אותו לאחר כבוד אחרי זה הבחורה הנחמדה בסניף נסתה להסביר לי שיש לי בעיה ברשת הביתית הסברתי שניסיתי גם כבל מוצלב מול laptop בעבודה וזה גם לא עבד ושלפי דעתי כרטיס הרשת פגום (מה ?? לא יכול להיות - זה חלק מהכרטיס הראשי) .
נראה איך יחזור הפעם.