כבל מאריך לאוזניות

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
oris74 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9462
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #1 

האם שימוש ב'כבל מאריך' לאוזניות יפגע באיכות השמע? האם יש משמעות לאיכות הכבל עבור אלו שאינם אודיופילים? (בקיצור האם משתלם להזמין את זה מ DealExtream...)

שאלה דומה בהקשר של שימוש במתאם 6.3MM..

תודה

ibl
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

יפגע מאוד (גם אם אתה לא אודיופיל) אלא אם תקנה אחד טוב. אני קניתי של GRADO ולא מרגישים שיש הארכה.
קניתי מחו"ל אבל אני חושב שראיתי שיש בפיוז בגבעתיים אותו

ey_cat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 891
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

ibl כתב:יפגע מאוד (גם אם אתה לא אודיופיל) אלא אם תקנה אחד טוב. אני קניתי של GRADO ולא מרגישים שיש הארכה.
קניתי מחו"ל אבל אני חושב שראיתי שיש בפיוז בגבעתיים אותו
...
מסכים עם מה שנאמר ואכן קיים בפויז כבל מאריך של גראדו.
The future ain`t what it used to be

oris74 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

הבנתי - תודה רבה על התשובות המהירות (Y)

sivan77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

כל עוד הכבל שתשתמש בו יהיה מסוכך, והכל בו יהיה מחובר וללא שום קורוזיה (והוא עשוי ממתכת עם הולכת חשמל טובה מן הסתם), אתה חד משמעית לא תרגיש שום פגיעה באיכות. האלקטרונים ינועו להם בכיף על כביש מאספלט כמו גם על כביש מזהב, הם עצמם לא ירגישו שום הבדל בדיוק כמו הרכב שלך. כל עוד אין בכביש בורות כמובן. :wink:

שים לב שכבל מאריך, בשל כך שהוא עקיף ולא ישיר, עלול להיות חשוף יותר למכות, דריכות וכו'. לכן תוודא שהכבל שאתה קונה הוא קודם כל עבה או מצופה בשכבת מגן, ושהמחברים שלו עשויים היטב, עדיף מתכתיים. רוב הכבלים יהיו מסוככים, וכאן יש "מדרגות איכות", כלומר סיכוך אחד איכותי יותר מהאחר. הם נבדלים בסוג המתכת, במבנה של הסיכוך ובעובי שלו. חברה מוכרת יותר (ועשירה יותר) תיתן לך סיכוך טוב יותר בדרך כלל.

באופן כללי, אתה תצטרך אוזניות מאוד מאוד מדוייקות ומפורטות, ושמיעה מאוד חדה ומתורגלת, כדי לשמוע (בקושי) איזשהו הבדל בין כבלים. אבל זה כבר בנושא אחר.

oris74 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

תודה רבה. אפשר אולי לקבל דוגמאות לכבלים איכותיים שניתן לקנות בארץ או להזמין מאיביי?

sivan77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #7 

רוב מה שתמצא זה או מה שלא כדאי לקנות, כדוגמת זה או זה. במקומות אחרים כמו איביי תמצא דברים שנועדו לדרישות גבוהות מאוד, כמו טמפרטורה, או עובי מוליך גדול יחסית (להעברה נקייה לטווח ארוך במיוחד). ניסיתי לחפש, גם בעבר, ובאמת שאני לא מוצא ולכן לא יכול להמליץ לך על מקום שמוכר משהו באיכות טובה בלי רעש וצילצולים ...

אולי לאחרים יש רעיונות.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”