שינוי צורת רמקול

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
שלח תגובה
ziv124 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

קודם כל להבנה מה אני רוצה לעשות.. התחלתי לעסוק במודינג לאחרונה סתם בשביל הכיף ובתור הפרוייקט הראשון שלי אני רוצה לעשות דבר כזה- להתביע את הרמקולים בתוך מגבר שההורים שלי רוצים לזרוק (מחזור חח) זאת אומרת שהרמקולים יהיו מאחורה ופשוט יהיו מחוברים למגבר ולא ניתן להוציאם שייוצר מן כל עם 3 רמקולים מאחורה שצריך רק לחבר לחשמל בשביל להשמיע מוזיקה- השאלה שלי היא בתחום הסאונד, בשביל לאפשר לרמקול להיכנס למגבר הישן אני צריך לקצצ אותו כמעט בחצי- כל רמקול בסביבות 13 ס"מ אני צריך אותם 8 והשאלה היא כזאת- האם התיבה הוא גורם שמשפיע גם על הסאונד והקטנת התיבה תהרוס את הסאונד?

242ariel242
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 701
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #2 

כנראה שזה מה שיקרה באמת..אם אני לא טועה,תיבה קטנה תתן לך צליל בועט מדי ולא עמום..

ziv124 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אוקיי ואם אני משנה את המידות אחרת כך שהרמקול ישאר מבחינת שטח בדיוק אותו שטח כמו שהיה, אלא במקום שהוא יהיה בגובה שלו.. אני אתן לו עומק?

242ariel242
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 701
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #4 

כמה עומק?..

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

המודינג של רמקולים נושא קריטי, אתה לא יכול לקחת כל רמקול ולדחוף אותו לאן שבא לך, אופי צליל משתנה מקצה לקצה. תקח לדוגמה רדיוטייפים או רדיודיסקים עם רמקולים מובנים (כן היה פעם כזה), כל מערכת נתנה צליל שונה, אפילו של אותה חברה.

זה מאוד תלוי באיזה רמקולים אתה משתמש ולאיזה מגבר הם יהיו מחוברים.

בגדול ניתן לרכיב תיבה סטנדרטים עם גודל רמקול שלך, עוצמתי וטווח התדרים שהוא מפיק ומשם להמשיך. ניתן באמת לבנות בידורית שבחלקו העליון יהיה לך המגבר ומתחתיו הרמקולים.

אפשר גם לבנות BOOMBOX כמו של פעם 8)
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

ziv124 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

הקפצה ישנה סורי, אם אני עושה שמבחינת נפח יש אותו דבר בפנים.. רק משנה מרוחב עושה את זה יותר עמוק.. אפשרי?

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”