שינוי צורת רמקול
קודם כל להבנה מה אני רוצה לעשות.. התחלתי לעסוק במודינג לאחרונה סתם בשביל הכיף ובתור הפרוייקט הראשון שלי אני רוצה לעשות דבר כזה- להתביע את הרמקולים בתוך מגבר שההורים שלי רוצים לזרוק (מחזור חח) זאת אומרת שהרמקולים יהיו מאחורה ופשוט יהיו מחוברים למגבר ולא ניתן להוציאם שייוצר מן כל עם 3 רמקולים מאחורה שצריך רק לחבר לחשמל בשביל להשמיע מוזיקה- השאלה שלי היא בתחום הסאונד, בשביל לאפשר לרמקול להיכנס למגבר הישן אני צריך לקצצ אותו כמעט בחצי- כל רמקול בסביבות 13 ס"מ אני צריך אותם 8 והשאלה היא כזאת- האם התיבה הוא גורם שמשפיע גם על הסאונד והקטנת התיבה תהרוס את הסאונד?
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
כנראה שזה מה שיקרה באמת..אם אני לא טועה,תיבה קטנה תתן לך צליל בועט מדי ולא עמום..
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
כמה עומק?..
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
המודינג של רמקולים נושא קריטי, אתה לא יכול לקחת כל רמקול ולדחוף אותו לאן שבא לך, אופי צליל משתנה מקצה לקצה. תקח לדוגמה רדיוטייפים או רדיודיסקים עם רמקולים מובנים (כן היה פעם כזה), כל מערכת נתנה צליל שונה, אפילו של אותה חברה.
זה מאוד תלוי באיזה רמקולים אתה משתמש ולאיזה מגבר הם יהיו מחוברים.
בגדול ניתן לרכיב תיבה סטנדרטים עם גודל רמקול שלך, עוצמתי וטווח התדרים שהוא מפיק ומשם להמשיך. ניתן באמת לבנות בידורית שבחלקו העליון יהיה לך המגבר ומתחתיו הרמקולים.
אפשר גם לבנות BOOMBOX כמו של פעם
זה מאוד תלוי באיזה רמקולים אתה משתמש ולאיזה מגבר הם יהיו מחוברים.
בגדול ניתן לרכיב תיבה סטנדרטים עם גודל רמקול שלך, עוצמתי וטווח התדרים שהוא מפיק ומשם להמשיך. ניתן באמת לבנות בידורית שבחלקו העליון יהיה לך המגבר ומתחתיו הרמקולים.
אפשר גם לבנות BOOMBOX כמו של פעם