שלום ,
אני מתעניין לגבי רכישה של רסיבר שנרכש בארה"ב , מדגם SC-37. הרסיבר נקנה עם ממיר מתח 1500W .
האם יש משהו שצריך להטריד לגבי הממיר. האם הוא יכול להזיק לרסיבר מאיזושהי סיבה ? האם יש לו הגנה
שבמידה והוא חוטף מכת חשמל מברק או משהו דומה הוא נשרף אבל מגן על הרסיבר ?
האם הצריכה שלו היא קבועה 1500W או שהצריכה תהיה כמו של רסיבר שנקנה בארץ לכל דבר ועניין ?
שאלה אחרונה וסליחה על החפירה , חוץ מזה שרשום על הרסיבר ELITE ובמקום LX83 רשום SC-37 ישנו בכלל
הבדל בין המכשירים ?
תודה רבה.
שאלה לגבי ממיר מתח לרסיבר אמריקאי
אולי בכל זאת מישהו
לא מובן לי ההבדל בין Estimated Power Consumption שמוגדר על 330W לבין ספירה של מס' הוואטים
שהרסיבר יכול להוציא - 140X7..
מהתייעצות שעשיתי עם חשמלאי ואיש עם המון ניסיון בתחום נאמר לי שלקנות טרנספורמטור של 1000 או 1500 וואט
לרסיבר זה פי 3 ממה שצריך באמת. הוא אמר שאני צריך אחד של 500W מקסימום.
תודה לעוזרים.
לא מובן לי ההבדל בין Estimated Power Consumption שמוגדר על 330W לבין ספירה של מס' הוואטים
שהרסיבר יכול להוציא - 140X7..
מהתייעצות שעשיתי עם חשמלאי ואיש עם המון ניסיון בתחום נאמר לי שלקנות טרנספורמטור של 1000 או 1500 וואט
לרסיבר זה פי 3 ממה שצריך באמת. הוא אמר שאני צריך אחד של 500W מקסימום.
תודה לעוזרים.
בדר"כ ממולך ממיר מתח עם הספק שהוא פי 1.5 עד 2 מההספק המקסימלי של המכשיר שאליו הוא מחובר...
אם ההספק המקסימלי של הרסיבר שאתה עומד לקנות הוא באמת 330W אז 500W בהחלט יספיקו לך אבל תאמת זה נשמע לי מאוד מוזר שרסיבר שמוציא 7X140W יהיה בעל הספק מקסימלי של 330W בלבד.... בדר"כ יש קשר ישיר בין עוצמת הרמקולים להספק המקסימלי של הרסיבר....מציע שתבדוק טוב טוב מה באמת ההספק של הרסיבר.
בכול מקרה אני ממליץ שתקנה ממיר איכותי עם פיוז הגנה ומפסק ON/OFF ע"מ להגן על הממיר והרסיבר.
הצריכה של הממיר היא לא קבועה והיא משתנה בהתאם לצריכה של הרסיבר.
ציון
אם ההספק המקסימלי של הרסיבר שאתה עומד לקנות הוא באמת 330W אז 500W בהחלט יספיקו לך אבל תאמת זה נשמע לי מאוד מוזר שרסיבר שמוציא 7X140W יהיה בעל הספק מקסימלי של 330W בלבד.... בדר"כ יש קשר ישיר בין עוצמת הרמקולים להספק המקסימלי של הרסיבר....מציע שתבדוק טוב טוב מה באמת ההספק של הרסיבר.
בכול מקרה אני ממליץ שתקנה ממיר איכותי עם פיוז הגנה ומפסק ON/OFF ע"מ להגן על הממיר והרסיבר.
הצריכה של הממיר היא לא קבועה והיא משתנה בהתאם לצריכה של הרסיבר.
ציון