בעולמנו החדש שבו אנו מחוברים לאינטרנט כמעט תמיד בטלפונים עולה השאלה האם יש צורך בשירותים מהמפעיל?
אחרי שהסמסים והשיחות עוברים דרך אפליקציות כמו Viber ו Whatsapp, אני תוהה אילו שירותים צריכים או שאפשריים להיות מוצעים ע"י המפעיל.
האם בכלל יש כאלו או שהם עוברים להיות צינור טיפש?
האם לדעתכם יש מקום לשירותי תוכן מהמפעילים?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
הם עושים את מיטב מאמציהם לא להיות צינור טיפש והם כנראה לא יהפכו להיות כאלה מכמה סיבות.
אחת הסיבות היא בילינג. למרות שרובינו כאן לא סולדים מלהשתמש בשירותים כמו Paypal, google check out או השירות המובנה של אפל, מחקרים רבים מראים שרוב האנשים סומכים יותר על המפעילים ויסכימו לעשות רכישות רק אם הן עוברות דרך הספקיות.
השוק ללא ספק משתנה אבל הכוח של הספקיות לא ירד משמעותית בזמן הקרוב. לצערי..
אחת הסיבות היא בילינג. למרות שרובינו כאן לא סולדים מלהשתמש בשירותים כמו Paypal, google check out או השירות המובנה של אפל, מחקרים רבים מראים שרוב האנשים סומכים יותר על המפעילים ויסכימו לעשות רכישות רק אם הן עוברות דרך הספקיות.
השוק ללא ספק משתנה אבל הכוח של הספקיות לא ירד משמעותית בזמן הקרוב. לצערי..
Need more cowbell
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
נכון לעכשיו אני מתכוון לתשלום על אפליקציות ועל שירותים דרך האפליקציות.Nissim כתב:Pavelz,
כשאתה מציין Billing אתה טוען שהשירותים שנקבל מהם יהיו שירותי תשלום למוצרים או שירותים שאינם קשורים רק לתקשורת?
לדוגמא, רכישה של בגדים דרך חשבון הטלפון? אם אני לא טועה זה נוסה ונכשל....
מה שאתה מזכיר ככישלון היה כישלון באירופה ובארה"ב. ביפן מאוד מקובל לשלם על דברים רבים באמצעות סלולרי. ייתכן וטכנולוגיית NFC כן תתפוס בשנים הקרובות והרבה חברות מאוד רציניות מפעילות מאמץ מרובה לקבל פיסה מהעוגה.
Need more cowbell