אחרי ההצלחה לה זכה הדגם הקודם של הטאבלט של Asus, ה-Transformer, חושפת Asus את יורשו, ה-Transformer Prime.המפרט המרשים של המכשיר הזה כולל את מעבד ה-Tegra3 של Nvidia, עם 4 ליבות, או יותר נכון, 4 ליבות + ליבה נוספת שרצה במהירות שעון נמוכה יותר ומתפקדת בזמן ריצה של משימות שלא דורשות את כח העיבוד המפלצתי, מה שנותן לנו חיסכון בחיי הסוללה.בנוסף, תוכל למצוא מתחת למכסה המנוע:1 GB של זיכרון RAM.מסך 10.1" IPS , ברזולוציה של 1280X800, ולפי Asus, זמן התגובה למגע שלו שופר ב-100%.מצלמת 8MP עם מפתח F2.4, ז ...
שרשור תגובות: Asus הכריזה רשמית על ה-Transformer Prime
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
למאמר: Asus הכריזה רשמית על ה-Transformer Prime

אחרי ההצלחה לה זכה הדגם הקודם של הטאבלט של Asus, ה-Transformer, חושפת Asus את יורשו, ה-Transformer Prime.המפרט המרשים של המכשיר הזה כולל את מעבד ה-Tegra3 של Nvidia, עם 4 ליבות, או יותר נכון, 4 ליבות + ליבה נוספת שרצה במהירות שעון נמוכה יותר ומתפקדת בזמן ריצה של משימות שלא דורשות את כח העיבוד המפלצתי, מה שנותן לנו חיסכון בחיי הסוללה.בנוסף, תוכל למצוא מתחת למכסה המנוע:1 GB של זיכרון RAM.מסך 10.1" IPS , ברזולוציה של 1280X800, ולפי Asus, זמן התגובה למגע שלו שופר ב-100%.מצלמת 8MP עם מפתח F2.4, ז ...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46371
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כן ראם - מבקשים פרטים.
נראה לי שזה הטאבלט הראשון שלי.
נראה לי ברגע שתהיה לנו גם מקלדת האישה תיקח אותו
נראה לי שזה הטאבלט הראשון שלי.
נראה לי ברגע שתהיה לנו גם מקלדת האישה תיקח אותו
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
חיכיתי להודעה הזאת לא מעט שבועות אחרי שיצא לי לשחק עם הטרנספורמר המקורי לפני כמה חודשים בחו"ל

- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
לא הזמנתי אותו באתר מסויים אבל הוא ירכש כנראה במהלך ה black friday הקרוב ....osherov כתב:Rino כתב:זה כבר מוזמן השאלה מה אני עושה עם הקודם...
זה נאמר בצחוק או ברצינות?
הזמנת אותו? מאיפה?...
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
Pavelz,
כי גוגל לא יתנו להם להוציא מכשיר טאבלט שיריץ ICS ממש במקביל להשקת מכשיר ה ICS הראשון שיצא מבית גוגל (הנקסוס גלקסי) ולכן די הגיוני היה שאסוס יוציאו את המכשיר עם 3.2 ורק אח"כ הם ישדרגו ל ICS. על פי הפרסומים המכשיר יקבל את ה ICS כבר בחודש דצמבר!
כי גוגל לא יתנו להם להוציא מכשיר טאבלט שיריץ ICS ממש במקביל להשקת מכשיר ה ICS הראשון שיצא מבית גוגל (הנקסוס גלקסי) ולכן די הגיוני היה שאסוס יוציאו את המכשיר עם 3.2 ורק אח"כ הם ישדרגו ל ICS. על פי הפרסומים המכשיר יקבל את ה ICS כבר בחודש דצמבר!
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אין ספק, יש תחרות מאוד קשה בין כל ה"זכייניות" של אנדרואיד ומקווה שאנחנו הלקוחות רק נהנה מזהosherov כתב:Pavelz,
כי גוגל לא יתנו להם להוציא מכשיר טאבלט שיריץ ICS ממש במקביל להשקת מכשיר ה ICS הראשון שיצא מבית גוגל (הנקסוס גלקסי) ולכן די הגיוני היה שאסוס יוציאו את המכשיר עם 3.2 ורק אח"כ הם ישדרגו ל ICS. על פי הפרסומים המכשיר יקבל את ה ICS כבר בחודש דצמבר!...
Need more cowbell
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני מרייר על הטרנספורמר הזה כבר חודש ורגע לפני שאני קניתי, בא הפריים הזה!!
מה לקנות לעזאזל?
אני רוצה שזה יהיה טאבלט. לא מעוניין להפוך אותו ללפטופ, לא רוצה מקלדת, רוצה רק טאבלט אנרואיד.
האם מהבחינה הזאת אני יכול להמשיך ללכת על הטרנספורמר?
מצד שני הפריים מבטיח חיי סוללה טובים יותר ומסך משופר נוסף על כל הנתונים המרשימים האחרים שלו. אז לחכות לפריים?

מה לקנות לעזאזל?
אני רוצה שזה יהיה טאבלט. לא מעוניין להפוך אותו ללפטופ, לא רוצה מקלדת, רוצה רק טאבלט אנרואיד.
האם מהבחינה הזאת אני יכול להמשיך ללכת על הטרנספורמר?
מצד שני הפריים מבטיח חיי סוללה טובים יותר ומסך משופר נוסף על כל הנתונים המרשימים האחרים שלו. אז לחכות לפריים?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
יש לך הערכה כמה ה"פריים" יעלה בארץ?AviBiton כתב:מהבחינה של טאבלט, שניהם מתאימים (גם הפריים וגם הטרנספורמר), אתה לא חייב להוסיף מקלדת.
שניהם גם חזקים מאד, הפריים אמור להיות ממש מפלצתי, אבל זה לא אומר שהטרנספורמר חלש......