מעוניין בהמלצה על טלוויזיה 42-46"

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
d30DK פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אתחיל בסיבה...
לפני כחודש וחצי פרצו אלי הביתה מספר שעות לפני חצות שאז היה לי יום הולדת,
רוקנו אותי לגמרי, ואחד הדברים שגנבו זו ה-LCD בסלון. היא הייתה 37 סמסונג A450 אם אני לא טועה.

בזמנו, כשקניתי אותה, 37 נראתה גדולה מאוד, היום היא ממש קטנה...ברגע שמתרגלים זה כבר אחרת.
אני יושב כ-2.8-3 מטר מהטלוויזיה כך שלדעתי כיום אני צריך לפחות 42, עם רצון לקנות 46 בתקציב סביר.

אני מחפש LCD, LED, בגודל של מינימום 42 עד 46... עדיפות ל-46 בתקציב סביר, עד 4500 לדעתי.
אני לא מחפש את הטופ, אבל מחפש בהחלט תמורה מצוינת למחיר, עם כמה דברים חדשים כמו DLNA, אולי טיונר מובנה.. דברים בסגנון.
לא חובה אבל כמובן רצוי, בסך הכל הטלוויזיה מחוברת למחשב ומערכת קולנוע .

כמו כן, ראוי לציין ש-99% מהזמן אני צופה בסרטים וסדרות HD (גם בלוריי מלא), והאחוז הנותר בטלוויזיה עידן+...
חשוב מאוד שתתמוך מצוין בHD, יראו צבעים אמיתיים ולא דהויים כמו במסכים שראיתי בעבר שנראו זוועה.

עברתי כאן בפורום עד עמוד 6 וחיפשתי דיונים שקשורים לבקשתי, ולא מצאתי משהו אחד שנתן לי תשובה וודאית בתקציב שלי.

אשמח לעזרתכם בעניין :D

תודה רבה.

d30DK פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

אין טלוויזיה טובה בתקציב שלי? :(

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 519 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #3 

אם אין מקור אור ישיר מול המסך הייתי ממליץ להעיף מבט על ה PK550 של LG.
פלזמה רמת כניסה בגודל 50" (זה לדעתי הגודל שמתאים למרחק שציינת) שנותנת תמורה מצויינת יחסית למחירה.
כאמור המסך סובל מהשתקפויות אבל מעבר לזה שווה בדיקה.
אם יש גמישות מבחינת המחיר יש כמובן אפשרויות נוספות :)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

d30DK פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

אין אור ישיר על הטלוויזיה, אבל יש חלון צד או אור בתקרה קרוב לטלוויזיה.
אני אף פעם לא רציתי להתקרב לפלזמות, את האמת כבר לא יודע אם משהו השתנה בהן כי הן עדיין די זולות לעומת LCD/LED.

מה לגבי LCD LED? יש משהו מומלץ ?
הלוואי ויכולתי LCD 50 כמו הפלזמה שהבאת. נשמע ממש כמו קולנוע.

d30DK פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

התעניינתי גם בטלוויזיה של סמסונג UA46D5000, ורציתי לדעת כמה דברים:

1. היא נחשבת לחדישה? כלומר, דגם 2011 או ישן יותר? דגם בסיסי, איכותי או משהו אחר?

2. ראיתי שהמחיר שלה מתחיל מ-5000, ולצערי כל המחירים הללו כוללים אחריות של י.שלום לשנה,
כאשר אני תמיד מעדיף יבואן רשמי, 3 שנים של שקט נפשי, אבל המחיר של אחריות כזו מתחיל מ5600 שקל (לפי זאפ) שזו חריגה משמעותית מהתקציב (כאלף שקל).
האם מישהו מכיר חנות שיש בה את הטלוויזיה במחיר נמוך יותר אך עם אחריות של יבואן רשמי או שאין מצב?

3. ראיתי שמישהו הגיב בזאפ שהטלוויזיה היא לא FULL LED אלא EDGE LED, זה נכון? ואם כן, מה זה אומר?
http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=795254

4. מישהו יודע אם הממיר הדיגיטלי שלה (DVB-T) באמת עובד? הכוונה מבחינת הקליטה בארץ... ואם לא, האם יש מקום לחבר אנטנה לחיזוק האות?

5. הטלוויזיה יכולה להתאים למשחקים (מירוצים, גוף ראשון וכו')? מדובר על מחשב רגיל I3 הטלוויזיה תהיה מחוברת רק אליו, לא לעוד מסך.

6. כתוב שיש לה פאנל Ultra Clear. זה IPS איכותי?

מתנצל על המספר רב של שאלות, אבל היא מסקרנת אותי מאוד :P

d30DK פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

מתנצל על ההקפצה, אך אשמח להתייחסות מהמומחים כאן :roll:

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #7 

d30DK כתב:התעניינתי גם בטלוויזיה של סמסונג UA46D5000, ורציתי לדעת כמה דברים:

1. היא נחשבת לחדישה? כלומר, דגם 2011 או ישן יותר? דגם בסיסי, איכותי או משהו אחר?

2. ראיתי שהמחיר שלה מתחיל מ-5000, ולצערי כל המחירים הללו כוללים אחריות של י.שלום לשנה,
כאשר אני תמיד מעדיף יבואן רשמי, 3 שנים של שקט נפשי, אבל המחיר של אחריות כזו מתחיל מ5600 שקל (לפי זאפ) שזו חריגה משמעותית מהתקציב (כאלף שקל).
האם מישהו מכיר חנות שיש בה את הטלוויזיה במחיר נמוך יותר אך עם אחריות של יבואן רשמי או שאין מצב?

3. ראיתי שמישהו הגיב בזאפ שהטלוויזיה היא לא FULL LED אלא EDGE LED, זה נכון? ואם כן, מה זה אומר?
http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=795254

4. מישהו יודע אם הממיר הדיגיטלי שלה (DVB-T) באמת עובד? הכוונה מבחינת הקליטה בארץ... ואם לא, האם יש מקום לחבר אנטנה לחיזוק האות?

5. הטלוויזיה יכולה להתאים למשחקים (מירוצים, גוף ראשון וכו')? מדובר על מחשב רגיל I3 הטלוויזיה תהיה מחוברת רק אליו, לא לעוד מסך.

6. כתוב שיש לה פאנל Ultra Clear. זה IPS איכותי?

מתנצל על המספר רב של שאלות, אבל היא מסקרנת אותי מאוד :P
...
1. 2011. דגם בסיסי, כלומר מיד ריינג' נמוך, אבל לא רעה בכלל.
2. אחריות עולה כסף. לך תתמקח באלמ ומאמין שאם ירצו יתקרבו (אבל לא יגיעו) למחירים של היבואן המקביל.
3. כל הטלוויזיות של סמסונג השנה הן EDGE LED.
4. מייבוא רשמי עובד. צריך אנטנה.
5. כן. האינפוט לאג שלה נמוך בגלל שזו טלוויזיה בסיסית ללא מערכות עיבוד מתקדמות.
6. לא. IPS אף פעם לא היה לה (את זה תקבל ב LG או פנסוניק). יש לה פאנל S-PVA שעדיף מבחינת השחורים, ואם יהיה לך מזל תקבל אותו ולא איזה תחליף סיני. כשאתה הולך לחנות תצלם מה שכתוב ב VERSION על המדבקה ונגיד לך את סוג הפאנל.

d30DK פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

קודם כל תודה רבה על התגובה הזריזה :D

1. כשאתה אומר שזה מיד ריינג' נמוך, זה מבחינת איכות המוצר? צבעים? נתונים?

2. ומה זה בדיוק EDGE LED? בגלל זה יש זליגת אור בפינות כי הלדים הם בפינות ובגלל זה השם?
זה נחשב למשהו טוב או זול שיכול להיהרס מתישהו?

3. אם אקנה את הטלוויזיה מייבוא עם אחריות של י.שלום הטיונר מובנה לא יעבוד?

4. הצבעים ב-S-PVA הם גם טובים לדעתך לעומת IPS?
וואי, יש מצב שטלוויזיה עם אחריות של סמליין 3 שנים תהיה עם פאנל סיני זול? לא ידעתי על זה...
אנסה לחפש חנות שיש לה את הטלוויזיה ולראות מה כתוב עליה. צריך לראות מה כתוב על המדבקה שיש על הטלוויזיה עם המספר דגם? לסמסונג לרוב זה בצד ולא מאחורה.

תודה רבה.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #9 

1. זה אומר טלוויזיה ללא מערכות עיבוד תמונה מתקדמות אבל בד"כ GOOD VALUE FOR MONEY. בתקציב שלך ולאור העובדה שאתה מחפש משהו למשחקים אין לך יותר מדי אופציות. לך ותראה אם היא מספיק טובה בשבילך. את זה רק אתה יכול להגיד.
2. זה אומר LED בקצוות וזה יכול לגרום לחוסר אחידות ועננות. אם אתה רוצה FULL LED תצטרך לשלם הרבה הרבה יותר.
3. תצטרך לבדוק איתו.
4. הצבעים ב IPS יותר טובים, השחורים פחות טובים.
5. כן. יש מצב. בכל מקרה זה לא מה שתקבל בטלוויזית מדבקה כי זה הוזמן ומבוקר ע"י סמסונג, אבל כמובן שעדיף את ה S-PVA.

d30DK פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

הרבה טלוויזיות הן EDGED LED? למשל פנסוניק 42" דגם E30, היא FULL LED?
בעיקרון עליה הסתכלתי אבל אני מעדיף מסך יותר גדול (מרחק של 2.8 מטר) בתוספת מחיר סבירה.
ראיתי אותה (E30) בטרקלין חשמל, לצד טלוויזיות נוספות כגון סמסונג, סוני ו-LG, והיו בה צבעים קצת יותר טובים מאחרות,
היו רואים גוונים יותר טובים אבל לא משהו שאפשר להגיד בכל פריים בסרט שזה וואו... לפחות לא עבורי. רק בפריימים מסוימים שמו לב לזה.
באותה העת הוקרן סרט מ-YES. לא HD לפי האיכות...

אנסה לחפש היכן ניתן לראות אותה באיזור מגוריי.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #11 

d30DK כתב:הרבה טלוויזיות הן EDGED LED? למשל פנסוניק 42" דגם E30, היא FULL LED?
בעיקרון עליה הסתכלתי אבל אני מעדיף מסך יותר גדול (מרחק של 2.8 מטר) בתוספת מחיר סבירה.
ראיתי אותה (E30) בטרקלין חשמל, לצד טלוויזיות נוספות כגון סמסונג, סוני ו-LG, והיו בה צבעים קצת יותר טובים מאחרות,
היו רואים גוונים יותר טובים אבל לא משהו שאפשר להגיד בכל פריים בסרט שזה וואו... לפחות לא עבורי. רק בפריימים מסוימים שמו לב לזה.

...
אין ספק שהפנאסוניק E-30 ליד הוא המסך המשובח ביותר ב 42 אינצ' .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

...
היא EDGE LED.

לגבי הצבעים, שיחקת עם ההגדרות?

d30DK פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

integral כתב:

...
היא EDGE LED.

לגבי הצבעים, שיחקת עם ההגדרות?
...
וואלה? לא שמתי לב. נראה רגיל לגמרי... כנראה שזה לא יפריע לי.

לא ניסיתי לשחק בה, רק צפיתי במשך 15 דקות רצופות תוך כדי השוואה לשאר שהיו שם.

תודה רבה.

d30DK פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

היי,

רציתי לדעת מה דעתכם על הדגם היותר משופר, UA46D6000, שהוא כולל תלת מימד וכל מיני דברים נוספים..

האם הוא מצדיק לדעתכם את המחיר וSMART TV זה באמת שימושי? זה כמו סטרימר/מחשב פנימי?

זה טוב גם למשחקים מדי פעם?
רוב השימוש יהיה אך ורק סרטים בHD או בלוריי מלא.

תודה רבה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”