שאלות לפני קניית XBOX 360 Slim פרוץ
קודם כל אני חייב להגיד שאני יודע שיש על זה הרבה חומר ברשת בכלל ובפורום הזה בפרט אבל למרות שחפרתי המון רק יצאתי מבולבל יותר בגלל ריבוי גירסאות XBOX קיימות, גרסאות הפריצה וסוגי הכוננים, אז היית שמח לקבל הסבר אישי וברור יותר ממי שמבין.
1. עד כמה זה מסובך (או בכלל אפשרי) לפרוץ לבד XBOX 360 Slim? יש לי מספיק ידע טכני בשביל לפרק את בכונן, לחבר אותו למחשב ולהריץ תוכנה (כפי שהבנתי, מחלק מהמקורות, שזה נעשה) אבל לא הייתי רוצה יותר מדי התעסקות חומרתית (במקומות אחרים שמעתי שיש צורך לקדוח משהו בכונן).
2. ראיתי שלקנות XBOX 360 Slim פרוץ ל LT 1.92 יותר זול מ- LT 2.0. במה כרוך השדרוג הזה? האם זה קשה כמו לפרוץ מ-0 או שזה יותר נגיש?
3. מה הם בדיוק המגבלות על XBOX פרוץ? האם אפשר להתחבר ל Live? האם אפשר לשחק מולטיפלייר? מה הסיכוי לקבל ban ומה ההשלכות של זה?
4. הבנתי ששדרוג ה dashboard מוחק את הפריצה. האם התהליך של פריצה מחדש קל יותר ממה ששאלתי ב 1 ו 2?
5. האם יש דרכים לגרום לדיסק 2.5" 250GB רגיל לעבוד ב XBOX ? (אני מתכוון לשמירת משחקים, לא רק לקריאת מדיה) ראיתי מתאמים זולים ב DX, אבל אני חושד שגם הם לא מכוונים לדיסקים רגילים.
1. עד כמה זה מסובך (או בכלל אפשרי) לפרוץ לבד XBOX 360 Slim? יש לי מספיק ידע טכני בשביל לפרק את בכונן, לחבר אותו למחשב ולהריץ תוכנה (כפי שהבנתי, מחלק מהמקורות, שזה נעשה) אבל לא הייתי רוצה יותר מדי התעסקות חומרתית (במקומות אחרים שמעתי שיש צורך לקדוח משהו בכונן).
2. ראיתי שלקנות XBOX 360 Slim פרוץ ל LT 1.92 יותר זול מ- LT 2.0. במה כרוך השדרוג הזה? האם זה קשה כמו לפרוץ מ-0 או שזה יותר נגיש?
3. מה הם בדיוק המגבלות על XBOX פרוץ? האם אפשר להתחבר ל Live? האם אפשר לשחק מולטיפלייר? מה הסיכוי לקבל ban ומה ההשלכות של זה?
4. הבנתי ששדרוג ה dashboard מוחק את הפריצה. האם התהליך של פריצה מחדש קל יותר ממה ששאלתי ב 1 ו 2?
5. האם יש דרכים לגרום לדיסק 2.5" 250GB רגיל לעבוד ב XBOX ? (אני מתכוון לשמירת משחקים, לא רק לקריאת מדיה) ראיתי מתאמים זולים ב DX, אבל אני חושד שגם הם לא מכוונים לדיסקים רגילים.
נערך לאחרונה על ידי AldoRaine ב 09/11/2011 15:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: שטלות לפני קניית XBOX 360 Slim פרוץ
AldoRaine כתב:קודם כל אני חייב להגיד שאני יודע שיש על זה הרבה חומר ברשת בכלל ובפורום הזה בפרט אבל למרות שחפרתי המון רק יצאתי מבולבל יותר בגלל ריבוי גירסאות XBOX קיימות, גרסאות הפריצה וסוגי הכוננים, אז היית שמח לקבל הסבר אישי וברור יותר ממי שמבין.
5. האם יש דרכים לגרום לדיסק 2.5" 250GB רגיל לעבוד ב XBOX ? (אני מתכוון לשמירת משחקים, לא רק לקריאת מדיה) ראיתי מתאמים זולים ב DX, אבל אני חושד שגם הם לא מכוונים לדיסקים רגילים....
1. לגבי פריצה לבד אני מאמין שאתה תרכוש סלים את הפריצה הראשונית הייתי ממליץ לך לפרוץ אצל מישהו מקצועי
כי היא לא פשוטה ממש זוהי פריצת קידוח ולא כדאי לך להתעסק כל טעות קטנה ודפקתה את הכונן לגבי שדרוגים עתידים זה כן שוווה ללמוד ולעשות יש המון מדריכים וכן תצטרך לרכוש מספר כלים.
2.לא נראה לי שיש שינוי במחיר בגלל ה LT 2.0 ברגע שאתה רוכש פרוץ אתה מקבל את הגירסה האחרונה של הפריצה ככה זה אצל כולם.
3. כיום באקסבוקס פרוץ עם הפריצה האחרונה כל המשחקים עובדים אפשר לשחק בלייב מה שכן יש צורך לתקן משחקים
לגבי באן אף אחד לא יוכל לתת לך תשובה אם תקבל או לא אני יכול להגיד לך שאני קרוב לשנתיים משחק בלייב בפרוץ האם אני יקבל באן בהמשך? אי אפשר לדעת.
4. ברגע שאתה רוכש את הקונסלה עם הפריצה האחרונה אתה תקבל את הדאשבורד האחרון מותקן תוודא את זה לפני
בכלל לפני כלל יציאת דאשבורד חדש לא להתקין ישר אלא לראות תגובות של אנשים ברשת או של C4 .
5. הבנתי שיש אפשרות אם אני לא טועה אבל אם אתה מעוניין לשמור על עצמך בלייב הדבר לא ממולץ.
תודה על התשובה.
ראיתי שבמספר חנויות ניתן לקנות XBOX פרוץ ל- 1.92 בזול יחסית, והם גם מוכרים שדרוג פריצה ל 2.0 במשהו כמו 100-150 ש"ח. האם שווה להתעסק עם זה או פשוט לשלם קצת יותר?yigal33 כתב: 2.לא נראה לי שיש שינוי במחיר בגלל ה LT 2.0 ברגע שאתה רוכש פרוץ אתה מקבל את הגירסה האחרונה של הפריצה ככה זה אצל כולם....
ברור, אבל מה יקרה עוד כמה חודשים כשיצא dashboard חדש? אם אעדכן אצטרך לפרוץ מחדש? במה זה כרוך?yigal33 כתב: 4. ברגע שאתה רוכש את הקונסלה עם הפריצה האחרונה אתה תקבל את הדאשבורד האחרון מותקן תוודא את זה לפני...
AldoRaine כתב:תודה על התשובה.
ראיתי שבמספר חנויות ניתן לקנות XBOX פרוץ ל- 1.92 בזול יחסית, והם גם מוכרים שדרוג פריצה ל 2.0 במשהו כמו 100-150 ש"ח. האם שווה להתעסק עם זה או פשוט לשלם קצת יותר?yigal33 כתב: 2.לא נראה לי שיש שינוי במחיר בגלל ה LT 2.0 ברגע שאתה רוכש פרוץ אתה מקבל את הגירסה האחרונה של הפריצה ככה זה אצל כולם....
ברור, אבל מה יקרה עוד כמה חודשים כשיצא dashboard חדש? אם אעדכן אצטרך לפרוץ מחדש? במה זה כרוך?yigal33 כתב: 4. ברגע שאתה רוכש את הקונסלה עם הפריצה האחרונה אתה תקבל את הדאשבורד האחרון מותקן תוודא את זה לפני......
לא יודע כמה זה יותר היום אקסבוקס סלים 250 גיגה פרוץ עם 2.0 1650 שח ניתן להשיג.
עדיף לך לשלם יותר ולקבל את זה מוכן 2.0
לגבי דאשבורד חדש לא תצטרך לפרוץ מחדש אבל לא לרוץ להתקין אייך שיוצא אלא לראות תגובות של אנשים או של C4 בכדי להיות בטוחים.
דרך אגב דאשבורד חדש אמור לצאת ב 15 לחודש עד כמה שידוע לי לא תיהיה בעיה.
הייתי היום בחנות וחזרתי בידיים ריקות. המוכרים התחילו לבלבל לי את השכל על סוגים של פריצות, גרסאות ובאנים והרגשתי כפי שאתה מרגיש במוסך כשהמוסכנית מספר לך על למה אתה צריך להחליף חלקים שלא לא ידעת שבכלל קיימים באוטו שלך ואתה מבין שהוא דופק אותך אבל לא מבין מספיק במכוניות בשביל להבין בדיוק איך.
החבילה שרציתי היא עם פריצה 1.92 ובאתר שלהם כתוב ששידרוג ל 2.0 עולה 130 ש"ח. אבל כשבאתי, הם אמרו ככה:
א. הפריצה של ה- 1.92 היא פריצת תוכנה בלבד, עם כונן לא מקורי ואם אני אפילו אנסה להתחבר ל Live, אני בטוח חוטף באן.
ב. גם אם אני אשדרג אותה ל 2.0 עדיין אני לא אוכל להתחבר ל Live או לאקטב משחקים מסוימים שדורשים חיבור ל Live.
ג. את הדגם של 250GB אי אפשר בכלל לפרוץ בפריצת חומרה. אפשר רק לפרוץ את ה 4GB ולהוסיף לו HDD של 250GB.
ד. סוג הפריצה הנ"ל יעלה לי 350 ש"ח יותר מהמכשיר 250G שפרוץ בפריצת תוכנה 1.92.
החלטתי לחזור הביתה ולעשות שיעורי בית בנושא לפני שאני נותן יותר מדי מהכסף שלי למישהו שגם ככה נראה לי עושה מרג'נים מטורפים. אז יש לי עוד מספר שאלות:
1. האם זה לגבי פריצת תוכנה בלבד שאי אפשר להתחבר אתה ל Live?
2. האם זה נכון שחלק מהמשחקים לא יכולים לעלות בכלל ללא חיבור ל Live? (אני מדבר על משחקי single player בלבד)
3. האם בדרך שהם מציעים (פריצת XBOX 4GB והוספה של HDD של 250GB) יש סיכוי גבוה יותר לקבל באן מאשר ב XBOX 4GB ללא HDD נוסף?
4. האם אני יכול לקנות XBOX 4GB פרוץ חומרה ואז לקנות לבד בחו"ל HDD מקורי של ציקרוסופט ולהתקין אותו לבד בלי לקבל באן?
החבילה שרציתי היא עם פריצה 1.92 ובאתר שלהם כתוב ששידרוג ל 2.0 עולה 130 ש"ח. אבל כשבאתי, הם אמרו ככה:
א. הפריצה של ה- 1.92 היא פריצת תוכנה בלבד, עם כונן לא מקורי ואם אני אפילו אנסה להתחבר ל Live, אני בטוח חוטף באן.
ב. גם אם אני אשדרג אותה ל 2.0 עדיין אני לא אוכל להתחבר ל Live או לאקטב משחקים מסוימים שדורשים חיבור ל Live.
ג. את הדגם של 250GB אי אפשר בכלל לפרוץ בפריצת חומרה. אפשר רק לפרוץ את ה 4GB ולהוסיף לו HDD של 250GB.
ד. סוג הפריצה הנ"ל יעלה לי 350 ש"ח יותר מהמכשיר 250G שפרוץ בפריצת תוכנה 1.92.
החלטתי לחזור הביתה ולעשות שיעורי בית בנושא לפני שאני נותן יותר מדי מהכסף שלי למישהו שגם ככה נראה לי עושה מרג'נים מטורפים. אז יש לי עוד מספר שאלות:
1. האם זה לגבי פריצת תוכנה בלבד שאי אפשר להתחבר אתה ל Live?
2. האם זה נכון שחלק מהמשחקים לא יכולים לעלות בכלל ללא חיבור ל Live? (אני מדבר על משחקי single player בלבד)
3. האם בדרך שהם מציעים (פריצת XBOX 4GB והוספה של HDD של 250GB) יש סיכוי גבוה יותר לקבל באן מאשר ב XBOX 4GB ללא HDD נוסף?
4. האם אני יכול לקנות XBOX 4GB פרוץ חומרה ואז לקנות לבד בחו"ל HDD מקורי של ציקרוסופט ולהתקין אותו לבד בלי לקבל באן?
בהחלט מגיע (לחלקם). רק בגלל שאני רוצה את ה- XBOX שלי פרוץ עוד לא אומר שאני לא קונה את המשחקים שאני אוהב.mp3lll כתב:לא מצליח להבין את המירוץ אחר פרוצים...
לא מגיע להם לקבל כסף על ההשקעה של המשחק?...
בכל מקרה, בבקשה בוא לא נהפוך את השרשור הזה לשרשור על הבעד והנגד של פריצות ופירטיות. אני שאלתי כמה שאלות ענייניות ומקווה לקבל תשובה עליהן.
1. אם אתה פורץ את המכשיר אתה מסתכן בבאן (לא חשוב עם איזו פריצה), מה הסיכוי שתקבל רק אלוהים יכול להגיד לך ( או אורן זריף ) אם חשוב לך המולטי אל תפרוץ
2. אין משחק שלא יפעל בלי הלייב
3. אין שום קשר בין הוספת HDD לבין הבאן, ואם כבר אתה קונה HDD, תקנה מאיביי בחצי מחיר, למרות שלפי דעתי עדיף פריצה של תוכנה ולא חומרה, לא יודע למה מארו לך שכל פריצה תוכנה היא עם כונן לא מקורי, יש גירסאות שכן ניתנות לפריצה ויש כאלה שצריך להחליף להן כונן, יכול להיות שאין בחנות הספציפית שהיית אצלה מכשירים עם כונן שניתן לפרוץ, לך לחניות אחרות
ובכלל זה דיי מטומטם שמוכרים מכשיר עם פריצה ישנה ודורשים עדכון, פשוט תקנה מכשיר ללא שום פריצה ותשלם על פריצה, זה יצא הרבה יותר זול ( שים לב שאתה קונה מכשיר שניתן לפרוץ אותו בלי להחליף כונן )בכל מקרה אם חשבו לך המולטי אני במקומך לא הייתי פרוץ, ואם אתה פורץ, תדע שיש לזה השלכות ואתה מאבד חלק גדול מהשימוש של הקונסולה
2. אין משחק שלא יפעל בלי הלייב
3. אין שום קשר בין הוספת HDD לבין הבאן, ואם כבר אתה קונה HDD, תקנה מאיביי בחצי מחיר, למרות שלפי דעתי עדיף פריצה של תוכנה ולא חומרה, לא יודע למה מארו לך שכל פריצה תוכנה היא עם כונן לא מקורי, יש גירסאות שכן ניתנות לפריצה ויש כאלה שצריך להחליף להן כונן, יכול להיות שאין בחנות הספציפית שהיית אצלה מכשירים עם כונן שניתן לפרוץ, לך לחניות אחרות
ובכלל זה דיי מטומטם שמוכרים מכשיר עם פריצה ישנה ודורשים עדכון, פשוט תקנה מכשיר ללא שום פריצה ותשלם על פריצה, זה יצא הרבה יותר זול ( שים לב שאתה קונה מכשיר שניתן לפרוץ אותו בלי להחליף כונן )בכל מקרה אם חשבו לך המולטי אני במקומך לא הייתי פרוץ, ואם אתה פורץ, תדע שיש לזה השלכות ואתה מאבד חלק גדול מהשימוש של הקונסולה
תודה ntk.
הבאן לא כזה מפריע לי, פשוט שמעתי שיש פריצות שאם אתה בטוח מקבל באן ויש פריצות שאנשים משתמשים איתם בלייב כל הזמן ולא חוטפים באן, אז חשבתי שאם אני כבר קונה אז ללכת על פריצה יותר רובוסטית. בכל מקרה, אני אמשיך עוד קצת עם המחקר בנושא.
הבאן לא כזה מפריע לי, פשוט שמעתי שיש פריצות שאם אתה בטוח מקבל באן ויש פריצות שאנשים משתמשים איתם בלייב כל הזמן ולא חוטפים באן, אז חשבתי שאם אני כבר קונה אז ללכת על פריצה יותר רובוסטית. בכל מקרה, אני אמשיך עוד קצת עם המחקר בנושא.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
קצת אוף טופיק, אבל בתור גיימר על ה pc במשך שנים, קניתי אקס בוקס כדי לנסות חוויה שונה ואני חייב להגיד לך שבהרבה משחקים השליטה עם עכ בר ומקלדת הרבה יותר נוחה מגיים-פד. מכרתי אותו וחזרתי לשחק ב pc.
גם אני גיימר PC מאז ומתמיד וברור לי מעיליו שעכבר + מקלדת יהיו לי יותר נוחים, לפחות בהתחלה. הסיבה העיקרית שבגללה בכלל החלטתי לקנות Xbox היא כי בזמן האחרון שמתי לב שכל אותם המשחקים שמשחררים גם ל PC וגם לקונסולות מותאמים יותר לשליטה של קונסולות. סדרת Assassin's Creed לדוגמה, בנויה יותר כמו פלטפורמר מאשר כמו TPS ומרגישה בכלל לא מותאמת לעכבר. אפילו משחקים חדשים בסגנון PC RPG קלאסי (כמו The Witcher 2, Mass Effect, ו- Dragon Age) מרגישים כאילו שהם נועדו לגיימפד.toxin כתב:קצת אוף טופיק, אבל בתור גיימר על ה pc במשך שנים, קניתי אקס בוקס כדי לנסות חוויה שונה ואני חייב להגיד לך שבהרבה משחקים השליטה עם עכ בר ומקלדת הרבה יותר נוחה מגיים-פד. מכרתי אותו וחזרתי לשחק ב pc....
חוץ מזה, יש לי פלזמה 50" חדשה ואני מרגיש כאילו שאני לא מנצל אותה מספיק
kingshoko, תודה על ההמלצה על החנות. בסוף קניתי שם - יצא לי 200ש"ח פחות המחיר הכי טוב שהצלחתי להשיג בחנויות אחרות. יתרון נוסף של החנות הזאת הוא שלמרבה הפלא, המוכר שם לא היה ערס (בניגוד לרוב החנויות האחרות שביקרתי).
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
בכיף! שמח בשבילך.AldoRaine כתב:kingshoko, תודה על ההמלצה על החנות. בסוף קניתי שם - יצא לי 200ש"ח פחות המחיר הכי טוב שהצלחתי להשיג בחנויות אחרות. יתרון נוסף של החנות הזאת הוא שלמרבה הפלא, המוכר שם לא היה ערס (בניגוד לרוב החנויות האחרות שביקרתי)....
חנות מצויינת, אני לקוח ותיק שם
אם במקרה תצטרך שירות, תגלה עוד יתרון