ערב טוב חברי הפורום היקרים.
אני חדש כאן בפורום .אומנם יצא לי קצת לקרוא בעבר.
בכל אופן אני מחפש המלצה לרסיבר ק"ב יצא לי לשמוע הרמן קרדון 260.ימאהה 565,ואונקיו 609. לפני שנה קניתי אונקיו 308 חדש ומכרתי כעבור כמעט שנה.
לא התחברתי לרסיבר הנל בגלל שאני מחפש בקולנוע ביתי דגש על סראונד מרגש וסנטר מודגש.בקיצור מחפש ק ו ל נ ו ע.
קראתי וקיבלתי המלצות על ה609 של אונקיו.יצאתי לשמוע בחדרי סטריאו.סאונד חזק מדוייק אך רמקולי סראונד לא הורגשו "חיים" תכלס אני מחפש לראות סרט ומלצוא עצמי מופתע מהסראונד.באונקיו לא מצאתי את זה... בפיוניר כן.בימאהה כן.
אני משתמש ברמקולים קידמיים של JBL TI400 .סנטר של מורל סולוס.ורמקולי סראונד מורל סולוס.(ניסיתי גם להחליף רמקולי סראונד)
חשוב לי כמובן ZONE B עמ להשמיע גם במרפסת וכניסות HDMI לפחות 4.
נ.ב
ה308 היה חלש לדעתי
אודה לעזרתכם
דוד
רסיבר ק"ב. תקציב שפוי סראונד עשיר
-
DAVIDDEKEL
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
-
DAVIDDEKEL
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
איזה רמקולים אתה מפעיל איתו? הוא מספיק חזק?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
יש לי זוג קידמי wharfedale 10.5, סנטר ו-surround מסדרה 9, ללא סאב, ואני אישית מאוד אוהב את זה. עד לא מזמן הזוג הקידמי היה רמקולים של מערכת מיני של Sony הישנה, וגם היה מעולה.
אם אני לא טועה, אצל היבואן, SG, היה בשבוע שעבר yamaha 1900 מתצוגה, שאני מאמין שאפשר לקחת לא יקר יחסית למחיר הדגם הזה). אבל זה כבר רמה אחרת.
אם אני לא טועה, אצל היבואן, SG, היה בשבוע שעבר yamaha 1900 מתצוגה, שאני מאמין שאפשר לקחת לא יקר יחסית למחיר הדגם הזה). אבל זה כבר רמה אחרת.