הי חברים,
מחפש פתרון עבור ידידה ששוהה בחו"ל תקופה ארוכה במסגרת העבודה.
רכשה מחשב נייד בארץ, קנתה כותרים בחו"ל. זה כמובן לא עובד לה ..
בזמנו ( אני כבר לא משתמש ב DVD שנים רבות ) היו תוכנות שפתחו את הכונן לכל האזורים.
אפשר המלצה אם אפשר חינמית ?
תודה,
ליאור
פתרון לפתיחת נגן DVD לכל האזורים ( מחשב נייד )
AnyDVD HD (טובה גם לכונני בלוריי) עושה את זה הכי טוב שידוע לי נכון לעכשיו: רצה ברקע, לא גוזלת משאבים, פותחת את נעילת האיזורים (Zone Free), פותחת את כל ההגנות הקיימות במדיות המקוריות, כולל הצפנות מתקדמות על בלוריי, וע"י כך מאפשרת צפייה לא מוגבלת, כמו-גם העתקת ה- DVD / BLURAY לדיסק הקשיח (באמצעות תוכנה צד ג').
באתר החברה slysoft.com ניתן להוריד גרסת התנסות למשך 21 יום בפונקציונאליות מלאה.
לשימוש לאחר מכן, אם היא תהיה מעונינת בה, אך לא תהיה מעונינת לשלם עליה (סכום לא פעוט), עם קצת מאמץ ונבירה ברשת, אני בטוח שהיא תמצא דרך להפוך את גרסת הנסיון לקבועה...
לשימוש לאחר מכן, אם היא תהיה מעונינת בה, אך לא תהיה מעונינת לשלם עליה (סכום לא פעוט), עם קצת מאמץ ונבירה ברשת, אני בטוח שהיא תמצא דרך להפוך את גרסת הנסיון לקבועה...
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
תודה,Lee כתב:AnyDVD HD (טובה גם לכונני בלוריי) עושה את זה הכי טוב שידוע לי נכון לעכשיו: רצה ברקע, לא גוזלת משאבים, פותחת את נעילת האיזורים (Zone Free), פותחת את כל ההגנות הקיימות במדיות המקוריות, כולל הצפנות מתקדמות על בלוריי, וע"י כך מאפשרת צפייה לא מוגבלת, כמו-גם העתקת ה- DVD / BLURAY לדיסק הקשיח (באמצעות תוכנה צד ג').
לשימוש לאחר מכן, אם היא תהיה מעונינת בה, אך לא תהיה מעונינת לשלם עליה (סכום לא פעוט), עם קצת מאמץ ונבירה ברשת, אני בטוח שהיא תמצא דרך להפוך את גרסת הנסיון לקבועה......
מכיר את התוכנה.
לי אין בעיה ל"רכוש" את הרישיון חינם אין כסף אבל המחשב כאמור לא שלי ואני שומע קולות של "אני מעדיפה לשלם".
הבעיה שהתוכנה הזו עולה איזה 80 יורו ..
תודה בכל אופן.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי