שירות נפלא...(בינתיים) בUPS

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
jukin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 757
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #1 

אני נוהג לקנות הרבה אוןליין באתרים בחו"ל (אי ביי וכו') ותמיד מבאס המוכרים שלא שולחים לארץ...והגרוע ביותר...אלו שמפרסמים פיקאפ בלבד... :evil:

לפני שבועיים לערך פתח מישהו שרשור ובו ביקש עיצה לגבי רכישת מסך מתיחה חשמלי...(אנצל הזדמנות זו גם להתנצל בפניו... :) ). בשרשור נדונו מסכי המתיחה הסינים לעומת אחרים וכו'...הרצתי חיפוש קצר על מנת לייעץ לבחור ועליתי על מכירה של מסך מתיחה DA-LITE בזיל הזול באי ביי (משומש כמובן)...
כתבתי הודעה בשרשור עם המלצה כי זו הזדמנות פז למסך מעולה...אבל...אחרי שהעליתי את ההודעה היכתה בי התודעה...וואו...זה באמת מחיר מעולה...אני צריך כזה...ומייד מחקתי את ההודעה (סליחה סליחה... :אופס: )

אבל לא זה עניין השרשור...המוכר פירסם את המסך PICK UP ONLY....
אמרתי לעצמי...המממ....כזה מחיר לא יחזור,זו ההזדמנות היחידה שלי למסך מתיחה ועוד של DALITE..ובדיוק בגודל שאני צריך (יש לי מסך דרייפר ברונט 106' והוא סבבה ודי חדש ...אבל...הוא גדול מידי למרחק שלי וגם...הוא לא מתיחה...אז אם אפשר להחליף ל92' וגם מתיחה במחיר טוב....)

חיפשתי מספר ימים דרכים להביאו לארץ כולל איסוף מהמוכר...כאשר התקשרתי לUPS,ענתה לי בחורה אדיבה,עם קול נעים ותודעת שירות מדהימה...סייעה לי רבות ולבסוף עשתה לי הנחה על המחיר הראשוני שהייתי חייב ללכת על זה...
גם בהמשך כל פעם שהתקשרתי לUPS ענו לי במקצועיות רבה והיום כבר אמורים לאסוף את המסך מהמוכר.

הובלה עד לבייתי כולל איסוף מהמוכר ל30 ק"ג ארוכים...270$...(לא כולל מיסים כמובן),ובשירות IMPORT4U שבו יש נציג ספציפי למשלוח שלי והוא דואג להכל ומעדכן אותי...

טוב, עוד לא הגיע עד אליי, אבל היתה לי עד כה חווית שירות מצוינת ורציתי לשתף...אז למי שרוצה להביא דברים כבדים לארץ בלי כאב ראש והמחיר בארץ מצדיק את סכום המשלוח...שווה ביותר

אה...ואם מישהו צריך דרייפר 106' במצב חדש (נפתח אולי 25 פעמים)...יהיה זמין בקרוב... :)

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”