HDMI לפי מידה?
שלום.
אני צריך כבל HDMI בגודל חמישה מטרים וחצי. מבדיקה מהירה בזאפ ובכמה אתרים, נראה שכל הכבלים מגיעים או בחמש או בעשר. מאחר ונכתב פה בפורום שמעל לחמש מטר כדי להשקיע בכבל איכותי ויקר יותר, תהיתי אם יש מקומות ב "תופרים" לך כבלים של HDMI לפי גודל?
חבל לי על הארבעה מטר הנוספים והבעיות שהאורך עלול לגרום.
תודה!
אני צריך כבל HDMI בגודל חמישה מטרים וחצי. מבדיקה מהירה בזאפ ובכמה אתרים, נראה שכל הכבלים מגיעים או בחמש או בעשר. מאחר ונכתב פה בפורום שמעל לחמש מטר כדי להשקיע בכבל איכותי ויקר יותר, תהיתי אם יש מקומות ב "תופרים" לך כבלים של HDMI לפי גודל?
חבל לי על הארבעה מטר הנוספים והבעיות שהאורך עלול לגרום.
תודה!
TANDBERG כתב:יש גם כבלים של 7 מטרים במחירים סבירים. אין לך מה לדאוג באורך הזה. אלא אם כן תציין כי הכבל עובר ליד מקורות מתח ואז יש על מה לדבר מבחינת השקעה על כבל יקר....
אולי תוכל להסביר את זה.
מה ההבדל בין כבל יקר לזול- בהנחה שהוא עובר ליד מקורות מתח?
ואם זה רלוונטי למקרה הבא:
יש לי חבר שיש לו צינור של קוטר 5, מאחורי הפלזמה שיורדת עד כ20 ס"מ מעל הרצפה. הוא העביר שם את כבל החשמל של המסך (לא הייתה לו נקודת חשמל גבוהה), 3 כבלי HDMI (שקנה באיביי בגרושים), כבל סקרארט, וסיב אופטי.' ו-4 כבלים לרמקולים- לקדמיים ולאחוריים.
בHDMI רואים מעולה, בסקראט רואים סביר
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
חשמל באותו צינור עם הווידאו???
אומץ לצד no no עצבני.
כבל זול לכוונתי הוא כבל שהגימור שלו ברמה נמוכה. המחברים רופפים. אי אפשר לטעות בזה. המבינים ידברו על סיכוך והגנות. אני פשוט מסתכל עליו חיצונית. עוד לא טעיתי עד היום.
כתבת שבסקארט רואים סביר. תגדיר סביר. אורך כבל שלא עולה על מטר וחצי, כבל דיגיטלי - ההסתברות לתמונה בינונית היא נמוכה. אבל באורכים גדולעם יותר זה יהיה ניכר לעין. דוגמאות טובות הן נקודות מרצדות במסך, צבעים לא נכונים וכדומה.
אומץ לצד no no עצבני.
כבל זול לכוונתי הוא כבל שהגימור שלו ברמה נמוכה. המחברים רופפים. אי אפשר לטעות בזה. המבינים ידברו על סיכוך והגנות. אני פשוט מסתכל עליו חיצונית. עוד לא טעיתי עד היום.
כתבת שבסקארט רואים סביר. תגדיר סביר. אורך כבל שלא עולה על מטר וחצי, כבל דיגיטלי - ההסתברות לתמונה בינונית היא נמוכה. אבל באורכים גדולעם יותר זה יהיה ניכר לעין. דוגמאות טובות הן נקודות מרצדות במסך, צבעים לא נכונים וכדומה.
Vocare Ad Regnum
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בתערוכת פיסקום חברת TFL הציגו פיתוח שלהם לכבל HDMI להשחלה, כלומר עם ראש לחיץ. זה אומר שאתה יכול להכין באיזה אורך שאתה רוצה.
לא חושב שזה יהיה כלכלי....
http://www.tfl.co.il/ProductsList.asp?SubCat=2510
http://www.tfl.co.il/ProductsList.asp?SubCat=2510
TANDBERG,
עד שתענה על השאלה הקודמת שלי, אולי תוכל לעזור לי בעוד משהו.
אני נמצא באותו מצב כמו שהחבר שלי, ואני מעוניין להחליף את הCRT שיש לי בסלון לפלזמה.
בקיר יש לי צנור שרשורי של 5. אני חשבתי שלאחר שאשחיל את כבל החשמל של הטלויזיה. אני יכניס לפנים צנור שרשורי של 4 לתוך ה5 שייתן לי בידוד.
דעתך?
עד שתענה על השאלה הקודמת שלי, אולי תוכל לעזור לי בעוד משהו.
אני נמצא באותו מצב כמו שהחבר שלי, ואני מעוניין להחליף את הCRT שיש לי בסלון לפלזמה.
בקיר יש לי צנור שרשורי של 5. אני חשבתי שלאחר שאשחיל את כבל החשמל של הטלויזיה. אני יכניס לפנים צנור שרשורי של 4 לתוך ה5 שייתן לי בידוד.
דעתך?
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

לפני שנה בערך חפרתי אצל כל הספקים עבור כבל כזה רק כדי למצוא שחברת אחות שלו (מרטין, אתה יודע במי מדובר) מביאה את זה. הבעיה היא כמו שציינת - המחיר עצמו לא כלכלי, מצאנו עצמנו מבקשים, ומקבלים צנרת רחבה יותר מהלקוחות. הבעיות היחידות שנרשמו עם העברת כבלים לצד חשמל היו באורכים של 10 מטרים, הופיעו רעשים ברמה של נקודות מרצדות, צבעים לא טובים ועוד. בחלק המקרים פתרנו על ידי חיבור החשמל בנפרד - קרוב יותר למסך ההקרנה או על ידי הכנסת צנרת במקביל.MartinHSabag כתב:בתערוכת פיסקום חברת TFL הציגו פיתוח שלהם לכבל HDMI להשחלה, כלומר עם ראש לחיץ. זה אומר שאתה יכול להכין באיזה אורך שאתה רוצה.
http://www.tfl.co.il/ProductsList.asp?SubCat=2510...
רונן - אני בודק ומוודא וחוזר אליך.
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
+1MartinHSabag כתב:בתערוכת פיסקום חברת TFL הציגו פיתוח שלהם לכבל HDMI להשחלה, כלומר עם ראש לחיץ. זה אומר שאתה יכול להכין באיזה אורך שאתה רוצה.
http://www.tfl.co.il/ProductsList.asp?SubCat=2510...
ממליץ גם , רכשתי מהם בעבר כבל לא התאכזבתי ( HDMI , SVHS )
TANDBERG
עוד שאלה קטנה רק כדי לסבך אותך,
אני מתעניין במסך PS51D550 . מימה שהבנתי הכבל החשמל של המסך יחסי מאוד קצר.
מה שחשבתי שלעשות זה, להשחיל בתעלה של 5 כבל מאריך באורך של כ2 מטר. והראש ייצא למעלה איפה שהמסך ייתלה.
אחרי שאני ישחיל את הכבל המאריך, אני יכניס לתוך התעלה -עוד תעלה של 3.6 ושם אני יעביר את כל הכבלים: רמקולים,HDMI,אופטי...
אני מתעניין במסך PS51D550 . מימה שהבנתי הכבל החשמל של המסך יחסי מאוד קצר.
מה שחשבתי שלעשות זה, להשחיל בתעלה של 5 כבל מאריך באורך של כ2 מטר. והראש ייצא למעלה איפה שהמסך ייתלה.
אחרי שאני ישחיל את הכבל המאריך, אני יכניס לתוך התעלה -עוד תעלה של 3.6 ושם אני יעביר את כל הכבלים: רמקולים,HDMI,אופטי...
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

כבל באורך 7.5 מטרים יעלה לך בסביבות ה160 שקלים, כאשר הוא תומך תלת ממד, HDMI 1.4, רזולוציות גבוהות. הוא באיכות גבוהה ואני מאמין שיענה לך על הצורך. אני לא יכול למסור לך קישור מפאת חוקי הפורום, אני יכול לאשר לך כי הכבלים איכותיים. הם לא נרכשים ממני, גם אני קונה אותם עבור התקנות. לא הייתי חוסך במקרה שלך, אם זה היה כבל קצר יותר, ניחא. אם אתה עומד מול מקרה בו יש מתחים חשמליים או דברים דומים הייתי ממליץ להשקיע עוד כמה שקלים, לקבל כבל באורך הרצוי ולישון בשקט.
לכל החברים שרכשו כבלים בEbay - כן, גם זו אפשרות. אנא מכם , אם אתם רוצים להמליץ על אופציה אחרת - בבקשה.
אני ממליץ מנסיון על מה שאני יודע.
לכל החברים שרכשו כבלים בEbay - כן, גם זו אפשרות. אנא מכם , אם אתם רוצים להמליץ על אופציה אחרת - בבקשה.
Vocare Ad Regnum
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9066
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
תריץ חיפוש קצר באיביי: http://www.ebay.com/sch/?_kw=hdmi%20cab ... pos=&gbr=1
החל מ- 20 דולר כולל משלוח לארץ יש לך כבל באורך של 6 מטר כולל תמיכה ב- 1.4, 3D, רשת עם ציפוי מוזהב...
החל מ- 20 דולר כולל משלוח לארץ יש לך כבל באורך של 6 מטר כולל תמיכה ב- 1.4, 3D, רשת עם ציפוי מוזהב...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.