זה שרשור ראשון שלי אז אל תשפטו אותי על הכותרת או כל משהו אחר..
htp 201 pioneer - 650 wrms
זו הצעה ראשונה .. וגם יש לי מחיר של 2100 שח עלייה
מבקש משהו יותר חזק ! (RMS כולל)
אוהב יותר עוצמה מאשר איכות.. תקציב עד 5K (לאחר ההנחה כמובן)
מבקש חוות דעת על מערכת קולנוע חזקה
-
arie997
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
דבר ראשון, כדאי שתדע ש-"RMS כולל" זו דרך די גרועה לשפוט מערכת, גם אם הדגש הוא על "עוצמה"..!
מה הצרכים שלך בדיוק? יותר טלוויזיה וסרטים או יותר מוזיקה? איזה מוזיקה אתה שומע?
בכל אופן, בתקציב שלך יהיה קשה ללעת על מערכת ממש עוצמתית, אבל הכיוון שלך צריך להיות לדעתי רמקולים של קליפש או סרווין ווגה, משודכים לרסיבר של פיוניר למשל... עקרונית, הייתי שם משהו כמו 1,500 ש"ח על רסיבר (מה שאמור להספיק ל-421 של פיוניר), ואת השאר על הרמקולים (חצי מהסכום על הקדמיים, שליש על הסנטר והשאר על האחוריים).
בשלב הזה, אני חושב שהדבר הכי טוב בשבילך זה ללכת לחנות מתמחה עם כמה קטעי מוזיקה וסרטים שאתה אוהב ומכיר היטב, ולהתחיל להקשיב לשילובים של רמקולים ורסיברים עד שתמצא את מה שהכי מתאים לך בתקציב הנתון.
מה הצרכים שלך בדיוק? יותר טלוויזיה וסרטים או יותר מוזיקה? איזה מוזיקה אתה שומע?
בכל אופן, בתקציב שלך יהיה קשה ללעת על מערכת ממש עוצמתית, אבל הכיוון שלך צריך להיות לדעתי רמקולים של קליפש או סרווין ווגה, משודכים לרסיבר של פיוניר למשל... עקרונית, הייתי שם משהו כמו 1,500 ש"ח על רסיבר (מה שאמור להספיק ל-421 של פיוניר), ואת השאר על הרמקולים (חצי מהסכום על הקדמיים, שליש על הסנטר והשאר על האחוריים).
בשלב הזה, אני חושב שהדבר הכי טוב בשבילך זה ללכת לחנות מתמחה עם כמה קטעי מוזיקה וסרטים שאתה אוהב ומכיר היטב, ולהתחיל להקשיב לשילובים של רמקולים ורסיברים עד שתמצא את מה שהכי מתאים לך בתקציב הנתון.
-
arie997
-
- חבר שרק התחיל

תאמת אין לי כוח לשילובים של מערכות.. אני יודע שאתה מדבר מניסיון ואתה צודק במאה אחוז.. (כי אני מתעסק במערכות של רכב)
אבל בגלל שאני מזמין מחנות של חבר אני אני מעדיף סט שלם כמו ה HTP201
אשמח לעוד תשובות מימך לגבי סטים..
דרך אגב איך המחיר לסט?
אבל בגלל שאני מזמין מחנות של חבר אני אני מעדיף סט שלם כמו ה HTP201
אשמח לעוד תשובות מימך לגבי סטים..
דרך אגב איך המחיר לסט?
-
arie997
-
- חבר שרק התחיל

ובעיקר זה לשירים. הכל חוץ מרוק חח..
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
אם ככה, אז לא נראה לי שתמצא סט יותר טוב מה-HTP201...
המחיר טוב מאוד - הוא מקביל לדיל שהיה השבוע בגרופון, וכנראה שהיבואן או החנויות מנסים להיפטר מהמלאי שיש להם של המערכת הזאת... מה שלא אומר שהיא לא טובה - הרסיבר טוב מאוד ועולה משהו כמו 2,000 ש"ח לבד..!
המחיר טוב מאוד - הוא מקביל לדיל שהיה השבוע בגרופון, וכנראה שהיבואן או החנויות מנסים להיפטר מהמלאי שיש להם של המערכת הזאת... מה שלא אומר שהיא לא טובה - הרסיבר טוב מאוד ועולה משהו כמו 2,000 ש"ח לבד..!