שיתוף בעיה שקרתה לי בשדרוג ל IOS5

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים
רציתי לשתף אותכם במקרה מאוד מעניין שקרה לנו בשדרוג של IPAD 3G דור ראשון לIOS 5.
המכשיר שהיה פרוץ עבר שדרוג, ואחרי השדרוג החלטנו לא לפרוץ עד שלא תהיה פריצה UNTETHERED. מרגע שהמכשיר עבר לIOS5, הוא איבד את היכולת שלו ל3G, והיה מוכן להתחבר רק בEDGE. חשדנו בפלאפון - אז בדקנו SIM של סלקום ואורנג'..וגורנישט.
ביצוע שחזור מחדש מאייטיונס - גם גורנישט.
קצת שברנו את הראש (וכמעט גם את האייפד) - ואז פתאום עלתה מחשבה - המפסק 3G שהיה בSBSETTINGS היה על OFF, כדי שהמכשיר יעבוד רק WIFI. אחרי השדרוג אפל העיפה את הכפתור 3G, אבל איכשהו הוא נשאר תקוע במצב OFF. בסופו של דבר היה צריך לפרוץ אותו, להתקין SBSETTINGS ולהדליק את הכפתור חזרה - ואז הכל חזר לסורו.
מסקנה - לפני שעוברים לIOS5 (למי שעוד לא עבר) ואם לא מתכננים ישר לפרוץ, כדאי מאוד לוודא שה 3G על ON.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78899
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #2 

עשית upgrade, נכון?

חוק ראשון שמלמדים את מי שפרץ הוא שבכל מעבר גרסא *לא* לשדרג בשיטת upgrade לא רק בגלל הפרמטרים, אלא גם בגלל שזה משאיר הרבה שיירים מהפריצה שהם לא שמישים אח"כ.

מה שמומלץ לעשות תמיד זה להחזיר את המכשיר למצב ראשוני שלו עם restore ואז להחזיר מהגיבוי האחרון.

mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #3 

להגנתי זה לא הייתי אני שפיזית ביצע :D
רגע..שאני אבין. כשסוף כל סוף תצא פריצה UNTETHERED ואני ארצה לפרוץ את האייפון שלי שהוא ב4.3.3 מה הסד"פ? אם אני מחבר אותו לאייטיונס ועושה RESTORE, זה לא ישר ישדרג אותו בכח ל5?

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”