זוג רצפתיים

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Helbon פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 98
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן, אני לא מבין כמעט כלום בנושא, אף פעם לא היתה לי מערכת קולנוע או משהו רציני אלא רק רמקולים למחשב, אני מעוניין לקנות זוג רמקולים רצפתיים לצפיה בסרטים כולל רסיבר. התקציב הוא לא גבוה, 1K לרסיבר ו1.5K לרמקולים.

אשמח לקבל תגובות.

242ariel242
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 701
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #2 

רסיבר עד אלף,יש את ההארמן קרדון AVR142..שלפי דעתי מעולה..ובתקציב הזה הייתי חוטף אותו..

לגבי הרמקולים,לך על איזה וורפידל ממוצע..

בהצלחה..

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #3 

אני הייתי מתחיל עם סיבוב לחנויות לשמוע. שום דבר לא רלבנטי אם כל מה שאתה רגיל זה רמקולי מחשב.
רצפתי זה לא שם קסם לאיכות.

Helbon פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #4 

אריאל כן הייתי כמעט סגור על ההארמן קרדון הזה הוא נראה טוב ובאמת תואם לתקציב בטח הרבה קונים אותו וגם אחלה של חברה.. איתי לא הבנתי כלכך למה התכוונת גבר, אשמח עם תסביר שוב פעם, ובכללי לעוד תגובות.

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #5 

הכוונה היא שרמקולים רצפתיים יש איכותיים מאוד, ויש מחורבנים מאוד. עצם העובדה שהאם רצפתיים היא לא ערובה לאיכות.
התקציב שלך מאוד נמוך למטרה, ודווקא הייתי הולך על כיוון אחר - יד שניה.
יש בלוחות רוטל 850, שהוא רסיבר סטריאו וינטאג' קטן ונהדר. מדי פעם הוא מופיע בלוחות, וקופצים עליו. לא סתם. תלוי במצב שלו, אבל כעיקרון תוכל לנסות להוריד את המוכר לאזור ה-400-450 ש"ח. אם תצליח - הרווח כולו שלך.
את שאר ה-פלוס-מינוס-אלף-ש"ח שלך תוכל להשקיע בזוג רמקולי רצפתיים. יש כמה זוגות וינטאג' גם כן בלוחות, (סנסוי SP, רמקול נהדר בעיצוב וינטאג'י למהדרין) שתוכל למצוא במסגרת התקציב שלך. לא חושב שתמצא משהו שייתקרב לאיכות הזו כחדש.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #6 

הכוונה שלי הייתה, שמי שרגיל עד היום לרמקולי מחשב (ואני משער לפי התקציב של HI END) אז לקפוץ משם לרצפתיים זה קצת גדול. רצוי בקיצור ללכת לסיבוב, לשמוע קצת רמקולים, אם יד שנייה יותר מתאים - ללכת למישהו שמוכר שתבין קצת לאן אפשר להגיע. גם עם רמקולים מדפיים וכו'.

SamIAm
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #7 

למה אתה נעול על רצפתיים? אלא אם כן יש לך סלון ענק, רמקולים מדפיים יתנו תמורה רבה יותר לכסף שלך.
+1 לכיוון של יד שניה. שוב, יותר תמורה לכסף.

Helbon פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #8 

חברה אני לא קונה יד שניה.. אני יעלה את התקציב לרמקולים ל 3K סבבה תגידו לי מה כדאי.. והאם הרסיבר שאריאל הציעה לי הוא יהיה מספיק טוב לאותם רמקולים שתציעו.

איתי קצת גדול, הכוונה שהשינויים יהיו משמעותיים לטובה לרמקול רצפתי?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #9 

יש מצב שגם סט סטליטים איכותיים יישמע לך הרבה יותר טוב.
הרגליים זה החלק הכי חשוב עכשיו - לך תשמע.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”