זוג רצפתיים
אהלן, אני לא מבין כמעט כלום בנושא, אף פעם לא היתה לי מערכת קולנוע או משהו רציני אלא רק רמקולים למחשב, אני מעוניין לקנות זוג רמקולים רצפתיים לצפיה בסרטים כולל רסיבר. התקציב הוא לא גבוה, 1K לרסיבר ו1.5K לרמקולים.
אשמח לקבל תגובות.
אשמח לקבל תגובות.
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
רסיבר עד אלף,יש את ההארמן קרדון AVR142..שלפי דעתי מעולה..ובתקציב הזה הייתי חוטף אותו..
לגבי הרמקולים,לך על איזה וורפידל ממוצע..
בהצלחה..
לגבי הרמקולים,לך על איזה וורפידל ממוצע..
בהצלחה..
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני הייתי מתחיל עם סיבוב לחנויות לשמוע. שום דבר לא רלבנטי אם כל מה שאתה רגיל זה רמקולי מחשב.
רצפתי זה לא שם קסם לאיכות.
רצפתי זה לא שם קסם לאיכות.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
הכוונה היא שרמקולים רצפתיים יש איכותיים מאוד, ויש מחורבנים מאוד. עצם העובדה שהאם רצפתיים היא לא ערובה לאיכות.
התקציב שלך מאוד נמוך למטרה, ודווקא הייתי הולך על כיוון אחר - יד שניה.
יש בלוחות רוטל 850, שהוא רסיבר סטריאו וינטאג' קטן ונהדר. מדי פעם הוא מופיע בלוחות, וקופצים עליו. לא סתם. תלוי במצב שלו, אבל כעיקרון תוכל לנסות להוריד את המוכר לאזור ה-400-450 ש"ח. אם תצליח - הרווח כולו שלך.
את שאר ה-פלוס-מינוס-אלף-ש"ח שלך תוכל להשקיע בזוג רמקולי רצפתיים. יש כמה זוגות וינטאג' גם כן בלוחות, (סנסוי SP, רמקול נהדר בעיצוב וינטאג'י למהדרין) שתוכל למצוא במסגרת התקציב שלך. לא חושב שתמצא משהו שייתקרב לאיכות הזו כחדש.
התקציב שלך מאוד נמוך למטרה, ודווקא הייתי הולך על כיוון אחר - יד שניה.
יש בלוחות רוטל 850, שהוא רסיבר סטריאו וינטאג' קטן ונהדר. מדי פעם הוא מופיע בלוחות, וקופצים עליו. לא סתם. תלוי במצב שלו, אבל כעיקרון תוכל לנסות להוריד את המוכר לאזור ה-400-450 ש"ח. אם תצליח - הרווח כולו שלך.
את שאר ה-פלוס-מינוס-אלף-ש"ח שלך תוכל להשקיע בזוג רמקולי רצפתיים. יש כמה זוגות וינטאג' גם כן בלוחות, (סנסוי SP, רמקול נהדר בעיצוב וינטאג'י למהדרין) שתוכל למצוא במסגרת התקציב שלך. לא חושב שתמצא משהו שייתקרב לאיכות הזו כחדש.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

הכוונה שלי הייתה, שמי שרגיל עד היום לרמקולי מחשב (ואני משער לפי התקציב של HI END) אז לקפוץ משם לרצפתיים זה קצת גדול. רצוי בקיצור ללכת לסיבוב, לשמוע קצת רמקולים, אם יד שנייה יותר מתאים - ללכת למישהו שמוכר שתבין קצת לאן אפשר להגיע. גם עם רמקולים מדפיים וכו'.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

יש מצב שגם סט סטליטים איכותיים יישמע לך הרבה יותר טוב.
הרגליים זה החלק הכי חשוב עכשיו - לך תשמע.
הרגליים זה החלק הכי חשוב עכשיו - לך תשמע.