מעבר מאייפון לאנדרואיד

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
gabim פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

הצעד די קשה לי, אבל אני חושב לעזוב את ה 3GS שלי ולעבור לאנדרואיד :)
כרגע המכשיר שהכי נראה לי הוא ה- S2.
יש מכשיר אחר שהייתם ממליצים לי עליו? (למרות שה- S2, כמה שהוא "עתיק", נראה לי פשוט מפלצת. גם בהשוואה (תסלחו לי האזכור) לאייפון 4S...)
אני יודע שזו שאלה די כללית וקשה למענה, אבל אני די מבולבל.
מאייפוניסט שפרץ מכשירים ואנלוקים על ימין ועל שמאל, אני די הולך לאיבוד בפורומים השונים ממבחר המכשירים ועד לכל המדריכים שאומנם כתובים בעברית אבל מרגישים יותר כמו סינית... :oops:
מה שאני חושב לעשות הוא לקנות מכשיר באופן פרטי. להישאר עם החבילה שלי כרגע בסלקום שבה אני מזוכה על ה 3GS, ובעוד 10 חודשים בערך (כשייגמר הזיכוי על האייפון) אני כנראה אפעיל את החוק ניתוק זיקה.

במידה ואקח את ה S2 מחנות פרטית, עם איזו גירסה לקחת? חלק מוכרים עם 2.3.5 וחלק עם 2.3.3. ההיגיון אומר שיותר גבוה יותר טוב, אבל אני בא מעולם האייפון ושם זה לא תמיד נכון :D

מאוד אודה לעזרה!!!
גבי. :D

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #2 

לא משנה איזה גרסה תיקח, פשוט תעדכן לבד... בניגוד לאפל, עדכונים לא חוסמים אצלנו כלום, כי אין מה לפרוץ בדיוק

gabim פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

תודה.
לפי מה שכתוב באתר של החנות זה 2.3.5 עם תמיכה בעברית לא מלאה.
יש משהו מיוחד שצריך לברר מול המוכר? איזה רום מותקן? האם בוצע רוט (או שהוא היה צריך לבצע רוט בכל מקרה בשביל להתקין את הרום בעברית... ? :oops: )
בינתיים חשבתי על אחת מהחנויות האלו
http://eline.co.il/aecommerce/c205/137439.php
http://www.vmobile.co.il/Product.asp?Pi ... ap&lang=he

מישהו קנה מאחת החנויות האלו ויכול לתת חוות דעת או המלצה על חנות אחרת?

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #4 

עברית לא מלאה = כנראה הוא לא עשה לו כלום

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #5 

אני רכשתי מELINE לפני כחודש. המכשיר מתפקד מעולה. הם התקינו לי על המקום את 2.3.5 והם גם מבצעים רוט למכשיר.
רק עכשיו שמתי לב שהמחיר באתר מפורסם 2412 כשאני שילמתי 2441. מוזר אך לא קריטי.

Come join the droid side muahahaha :twisted:
"על החתום...."

gabim פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

בפורום אחר מישהו המליץ לחכות כמה ימים שיושק הנקסוס החדש....
כדאי? ממה שהבנתי ההבדל במפרט ביניהם לא יהיה כזה משמעותי. בנוסף אני מאמין שכשהוא יגיע לארץ המחיר שלו יהיה הרבה יותר יקר מהגלקסי.
זה המכשיר ללכת עליו כרגע? מיותר להמתין...? במיוחד אם מדובר בחריגה אפשרית מהתקציב...

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #7 

ידוע לי על E LINE שהם חברה יחסית טובה.

באשר ל-V MOBILE אני גם חושב ששמעתי עליהם דיעות טובות, אבל לא בטוח (או שזו חנות אחרת עם שם מאוד דומה לוריאציה הזו של משהו MOBILE).

קנינו בעבר לאחי הקטן ב-TIKCOM בחיפה והיה אחלה.

אישית הגעתי למסקנה שלא משנה באיזה חנות פרטית תקנה, הכל אותו "***" ועדיף לדעתי לקנות ממוכר פרטי/סוחר מ-IANDROID שגם מבין טוב לרוב באנדרואיד ולפעמים יש גם קופסאות אטומות אם זה חשוב לך.
כבר לא פעם שמעתי שעושים קומבינות בחנויות פרטיות ומוציאים חלק מהערכה או מחליפים מטען וכל מיני שטיקים מגיעילים כאלו ואחרים.
מה גם שלרוב אחריי החלפת רום חנויות מסוימות מתנערות מאחריות ואם אתה קונה מחנות פרטית בדוק שאתה יכול להחליף רומים במסגרת האחריות.
יתרון נוסף למוכרים פרטיים/ קניה של מכשיר "משומש"/יד-שניה (מדובר במכשיר יחסית חדש ולכן הסיכוי שתקבל מכשיר מכוער קוסמטית קטן לאור כך שכולם היום שמים מגנים) הוא שרבים מהמוכרים גם נונתנים קבלת ניתוק זיקה בדומה לחנויות וגם לרוב המחיר יותר זול מחנויות פרטיות כי לא צריך להחזיק חנות. ככה שהמחיר ל-S2 הוא 2K בערך ואתה יכול לראות זאת בלוחות ב-I אנדרואיד בעצמך (אלא אם לא היה שינוי צפונה במחירים מפעם אחרונה שבדקתי).

תתחדש! (אחד המכשירים הטובים כיום בשוק).

גילוי נאות: הכותב הינו משתמש לשעבר במשך שנתיים באייפוד טאץ' (שזה אותו הדבר כמו אייפון לצורך העניין) שעברו מס' מכשירים עם אנדרואיד תחתיו. המעבר קצת קשה ומוזר, אבל עם הרבה קריאה ב-I ANDROID תבין הכל מהר מאוד...
ברמת העיקרון: החלפת רום זה כמו כמו החלפת המערכת הפעלה. לדוגמה אני אישית אוהב את MIUI שנותנת תחושה בסגנון ה-IOS ברמת המערכת. ישנו רום סטוק ורומים מקוסטמים כמו CM7.1 המפורסמם עוד רבים.
רוט: גישת הרשאה למערכת קבצים הפנימית של המכשיר וכך אפשר לבצע דברים "מעבר", סוג של SUPER- USER שכזה. אם אתה מבין בלינוקס קצת זה יותר ברור יהיה לך.
לאנצ'ר: השולחן עבודה- ממשק גרפי של המכשיר וכל המעטפת העיצובית שלו. כמובן שלכל לאנצ'ר יש גם ערכות נושא עימם תוכל לתת לוק "אייפוני" או WIN7 או כל שטות אחרת שתרצה...
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”