מחר יום שלישי תיכנס לתוקף התקנה של ביטול קנסות היציאה למנויים קיימיים
אני רוצה להבין משהו.
ביוני 2012 ההתחייבות לחבילת הערוצים (אני מנוי ליס) עומדת להסתיים. והמנוי עצמו (שבו אני אוכל לעזוב את החברה) מסתיים בדיוק שנה לאחר מכן.
במידה ואני רוצה להתנתק מיס ביוני 2012 (ואני מאוד רוצה)
מה זה בדיוק ה-8 אחוז שמדברים עליו. הרי אם אנירוצה להתנתק לפני סוף ההתחייבות אני לא אמור לשלם להם שם דבר (לפי החוק החדש)?
ביוני 2012 ההתחייבות לחבילת הערוצים (אני מנוי ליס) עומדת להסתיים. והמנוי עצמו (שבו אני אוכל לעזוב את החברה) מסתיים בדיוק שנה לאחר מכן.
במידה ואני רוצה להתנתק מיס ביוני 2012 (ואני מאוד רוצה)
מה זה בדיוק ה-8 אחוז שמדברים עליו. הרי אם אנירוצה להתנתק לפני סוף ההתחייבות אני לא אמור לשלם להם שם דבר (לפי החוק החדש)?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אם אתה מתנתק בגמר ההתחייבות, אזי אין לך קנסות בכלל.
אם אתה תרצה להתנתק לפני גמר ההתחייבות, ממחר אתה תשלם קנס של 8% מהחשבון החודשי כפול מס' החודשים שנותרו לך להתחייבות, במקום הקנס שהיית אמור לשלם לפי הסכם ההתקשרות המקורי שלך איתם.
עם זאת, אם קנית מהם משהו בתשלומים - אתה תמשיך לשלם את התשלומים כרגיל עד גמר התשלום.
אי-תשלום קנסות בכלל מדבר רק על לקוחות חדשים, לא על לקוחות קיימים. אתה משתייך לקבוצת הלקוחות הקיימים.
אם אתה תרצה להתנתק לפני גמר ההתחייבות, ממחר אתה תשלם קנס של 8% מהחשבון החודשי כפול מס' החודשים שנותרו לך להתחייבות, במקום הקנס שהיית אמור לשלם לפי הסכם ההתקשרות המקורי שלך איתם.
עם זאת, אם קנית מהם משהו בתשלומים - אתה תמשיך לשלם את התשלומים כרגיל עד גמר התשלום.
אי-תשלום קנסות בכלל מדבר רק על לקוחות חדשים, לא על לקוחות קיימים. אתה משתייך לקבוצת הלקוחות הקיימים.
עוף-טופיק
עוף-טופיק:
ועדת הכלכלה אישרה לקריאה ראשונה את הצעת החוק של היו"ר שאמה-הכהן לבטל כליל את הקנסות בחברות הסלולר; היו"ר: "נטפל גם בקנסות על המכשירים עד שחברות הסלולר יבינו שהן צריכות להרוויח ממכירת זמן אוויר"
http://portal.knesset.gov.il/com3kalkal ... 071111.htm
ועדת הכלכלה אישרה לקריאה ראשונה את הצעת החוק של היו"ר שאמה-הכהן לבטל כליל את הקנסות בחברות הסלולר; היו"ר: "נטפל גם בקנסות על המכשירים עד שחברות הסלולר יבינו שהן צריכות להרוויח ממכירת זמן אוויר"
http://portal.knesset.gov.il/com3kalkal ... 071111.htm
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
התקשרתי עכשיו להזמין ניתוק כדי לא ליפול על העומס מחר.
להפתעתי זה הלך חלק ולא נדנדו יותר מידי.
הודיע לי על קנס יציאה המופחת ואמר שיחזרו אליי עד יום חמישי לתיאום איסוף ציוד.
להפתעתי זה הלך חלק ולא נדנדו יותר מידי.
הודיע לי על קנס יציאה המופחת ואמר שיחזרו אליי עד יום חמישי לתיאום איסוף ציוד.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- קיבל תודות: 200 פעמים
6 * 8% * 230 = 110 שקלים. השכירות על הממירים מופסקת לאלתר.
אגב באתר האינטרנט של יס יש סימולטור שמחשב לכם את עלות הקנס יציאה תחת החשבון שלי->חישוב החזר עלות ההטבה.
אגב באתר האינטרנט של יס יש סימולטור שמחשב לכם את עלות הקנס יציאה תחת החשבון שלי->חישוב החזר עלות ההטבה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73360
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
ממחר: סוף לקנסות היציאה בהוט, yes, בזק ובאינטרנט
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000695582
לקוחות שירצו לעבור לחברה מתחרה ישלמו סכום סמלי עבור הפסקת ההתקשרות ■ שר התקשורת משה כחלון: "תם עידן הקנסות - מהיום הלקוח יזכה ליהנות מתחרות אמיתית"
לקוחות שירצו לעבור לחברה מתחרה ישלמו סכום סמלי עבור הפסקת ההתקשרות ■ שר התקשורת משה כחלון: "תם עידן הקנסות - מהיום הלקוח יזכה ליהנות מתחרות אמיתית"
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- קיבל תודות: 105 פעמים
מעניין כמה זמן תארך המתנה לנציגים של בזק בינלאומי 
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני כלקוח YES רוצה להשאר מחובר, למרות שאני משלם המון כסף כי YES נצלו את זה שהייתי בהתחייבות ולא הסכימו לרדת ממחיר מחירון עבור המקס HD.
לכן אני משלם 300 שקל בחודש.
לפי המחשבון של YES אני יכול לצאת מהם ב 216 שקל , וזה הרגשה טובה לדעת שיש לי את האפשרות הזאת.
לכן אני משלם 300 שקל בחודש.
לפי המחשבון של YES אני יכול לצאת מהם ב 216 שקל , וזה הרגשה טובה לדעת שיש לי את האפשרות הזאת.