מהמבינים בנושא בלבד - שאלה לגבי הדיסק הקשיח של ההוט מג'יק hd !...
הרי כולנו כבר שמענו שלהוט מג'יק hd החדש יש דיסק קשיח "חיצוני" שמתלבש עליו...
עכשיו הבנתי שהוא של ווסטרן דיגיטל (נכון ?)
האם יש אפשרות להוציא אותו ולחבר אותו למחשב כמו דיסק קשיח רגיל ? ואם לא,למה ?
האם ההוט מג'יק hd הוא המכשיר היחיד שיוכל להריץ והלראות לי את החומר שעל הדיסק הקשיח הזה ?
האם במידה ומתקלקל לי ההוט מג'יק אני יכול להעביר את הדיסק הקשיח לממיר אחר ולהמשיך משם ?
ושאלה אחרונה... אני יכול לקנות דיסק קשיח של כל חברה אחרת ולחבר אותו לממיר הזה ולהקליט ?
אשמח שתספרו לי מה אתם יודעים על הרעיון הזה של הדיסק הקשיח החדש ?? טוב ? לא טוב ?
עכשיו הבנתי שהוא של ווסטרן דיגיטל (נכון ?)
האם יש אפשרות להוציא אותו ולחבר אותו למחשב כמו דיסק קשיח רגיל ? ואם לא,למה ?
האם ההוט מג'יק hd הוא המכשיר היחיד שיוכל להריץ והלראות לי את החומר שעל הדיסק הקשיח הזה ?
האם במידה ומתקלקל לי ההוט מג'יק אני יכול להעביר את הדיסק הקשיח לממיר אחר ולהמשיך משם ?
ושאלה אחרונה... אני יכול לקנות דיסק קשיח של כל חברה אחרת ולחבר אותו לממיר הזה ולהקליט ?
אשמח שתספרו לי מה אתם יודעים על הרעיון הזה של הדיסק הקשיח החדש ?? טוב ? לא טוב ?
נערך לאחרונה על ידי Freedom ב 07/11/2011 12:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
הממיר משתמש בדיסק קשיח רגיל של מחשב נייד.
למיטב הבנתי, מה שנשמר על הדיסק זה בעצם stream של השידור עצמו (כלומר מוצפן).
כשאתה צופה בתוכן מוקלט, הממיר בעצם בתוך את ההצפנה בהתאם לכרטיס שיש לך בממיר.
אתה לא יכול לחבר אותו למחשב על מנת לצפות בתוכן.
ד"א זו גם הסיבה שאתה יכול לצפות בתוכן מוקלט רק מערוצים שכרגע יש לך אפשרות לצפות בהם.
לדוגמא, אם יש לך מנוי לערוץ האוכל ותקליט משהו, תוכל לצפות בתוכן המוקלט כל עוד יש לך מנוי.
רוצה לומר, ביטלת את חבילת ערוץ האוכל,לא ניתן לצפות בכל ההקלטות מהערוץ הנ"ל.
למיטב הבנתי, מה שנשמר על הדיסק זה בעצם stream של השידור עצמו (כלומר מוצפן).
כשאתה צופה בתוכן מוקלט, הממיר בעצם בתוך את ההצפנה בהתאם לכרטיס שיש לך בממיר.
אתה לא יכול לחבר אותו למחשב על מנת לצפות בתוכן.
ד"א זו גם הסיבה שאתה יכול לצפות בתוכן מוקלט רק מערוצים שכרגע יש לך אפשרות לצפות בהם.
לדוגמא, אם יש לך מנוי לערוץ האוכל ותקליט משהו, תוכל לצפות בתוכן המוקלט כל עוד יש לך מנוי.
רוצה לומר, ביטלת את חבילת ערוץ האוכל,לא ניתן לצפות בכל ההקלטות מהערוץ הנ"ל.
מה אתה אומר... זה לא צורך התקנה או משהו כזה ??? יש כאן מישהו שיכול לפרט לי ממש בדקדוק איך זה עובד ? למרות שהבחור למעלה נתן לי אחלה פירוט אם יש מישהו שיכול לדקדק בפרטים הקטנים ולהסביר איך זה עובד אני ישמח..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא ממש כדאי לך לקנות עכשיו כונן קשיח... המחירים קפצו פי 3 בגלל השטפון בתאילנד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אתה יכול לבדוק באיזו מערכת קבצים הדיסק עובד כיום, ואם יש בו קבצים שהם גורמים לממיר לדבר עם הדיסק קשיח (קבצי INI או אחרים)
תגבה אותם על המחשב ותחזיר לדיסק לאחר מכן
שים לב למערכת הקבצים NTFS או FAT יכול להיות שזה לינוקס EXT או משהו אחר
תגבה אותם על המחשב ותחזיר לדיסק לאחר מכן
שים לב למערכת הקבצים NTFS או FAT יכול להיות שזה לינוקס EXT או משהו אחר
Kobi D
אני יכול לומר לך שכנראה לא תהיה בעיה אם תשתמש בדיסק במחשב ואז תחזיר אותו לממיר.
מה שכן, כדי להיות On the safe side, פשוט תדאג למחוק את כל ה- partitions לפני שאתה מכניס אותו חזרה לממיר.
כנראה שהממיר מפרמט אותו למה שהוא צריך.
שהממיר מגיע חדש הטכנאי מביא איתו דיסק קשיח 2.5" סגור הרמטית (כמו שאתה יכול לקנות בחנות) ופשוט מכניס אותו לממיר...
מה שכן, כדי להיות On the safe side, פשוט תדאג למחוק את כל ה- partitions לפני שאתה מכניס אותו חזרה לממיר.
כנראה שהממיר מפרמט אותו למה שהוא צריך.
שהממיר מגיע חדש הטכנאי מביא איתו דיסק קשיח 2.5" סגור הרמטית (כמו שאתה יכול לקנות בחנות) ופשוט מכניס אותו לממיר...