תוכנת המדיה סנטר האולטימטיבית - PLEX
שלום לכולם.
אני מרענן את המצלתי לתוכנת PLEX:
www.plexapp.com
תוכנה חינמית מבוססת XBMC עם המון שיפורים ואוטומציה טוטלית. עובדת עם כל מערכות ההפעלה הקיימות:
Windows
Mac OSX
IOS
Android
ועם חלק ממסכי LG וסמסונג.
נסו ותהנו!
תודה.
אני מרענן את המצלתי לתוכנת PLEX:
www.plexapp.com
תוכנה חינמית מבוססת XBMC עם המון שיפורים ואוטומציה טוטלית. עובדת עם כל מערכות ההפעלה הקיימות:
Windows
Mac OSX
IOS
Android
ועם חלק ממסכי LG וסמסונג.
נסו ותהנו!
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מכיר את התוכנה המצויינת הזו כבר כמה שנים עבור מק, טוב לדעת שהם עכשיו הוציאו גם גירסא ל-Windows.
האם התוכנה תומכת בפורמטי האודיו המתקדמים (DTS-HD ו-Dolby TrueHD)?
האם התוכנה תומכת בפורמטי האודיו המתקדמים (DTS-HD ו-Dolby TrueHD)?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

היא, אגב, מבוססת על הגרעין של XBMC, בדומה ל-Boxee.
- hm32hm
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
ניסיתי את ה PLEX החדש 0.9.5 בשבוע שעבר. שורה תחתונה - גרסת מעניינת -אך לא יציבה עדיין -
דברים חדשים:
- סוף סוף CLIENT ל WINDOWS - זה אומר שניתן לצפות בתוכן על המחשב (דבר שקיים בPLEX ל MAC כבר הרבה זמן)
-תמיכה בערוצי TV מהאינטרנט. מעל 220 PLUGINS כולל ABC, HULU ועוד (דורש מיסוך IP) . יש בעיית BUFFERING.
-מאפשר התקנת WIDGET ישירות על טלוויזיה. זה אומר שלמסכי SMART-TV לא צריך אמצעי ביניים (כמו APPLE TV פרוץ) על מנת להפעיל PLEX ברשת לנגינת סרטים וכד. התקנתי את ה PLEX ישירות על D8000.
דברים חדשים:
- סוף סוף CLIENT ל WINDOWS - זה אומר שניתן לצפות בתוכן על המחשב (דבר שקיים בPLEX ל MAC כבר הרבה זמן)
-תמיכה בערוצי TV מהאינטרנט. מעל 220 PLUGINS כולל ABC, HULU ועוד (דורש מיסוך IP) . יש בעיית BUFFERING.
-מאפשר התקנת WIDGET ישירות על טלוויזיה. זה אומר שלמסכי SMART-TV לא צריך אמצעי ביניים (כמו APPLE TV פרוץ) על מנת להפעיל PLEX ברשת לנגינת סרטים וכד. התקנתי את ה PLEX ישירות על D8000.
אם מה שחשוב לך זה ממשק עברי - אין. עקרונית אפשר לבנות סקין עברי, אבל אין ביקוש ובצדק לדעתי.staticx כתב:מה אולטימטיבי בה?
- יש ממשק עברי?
- יש פלגין שמוריד מידע בעברית על סרטים וסדרות?
- יש ערוצי טלויזיה ותצורת שרת-לקוח?...
בקשר לתצורת שרת-לקוח: יש גם יש.
ערוצי טלוויזיה אתה יכול לצפות עם כל תוכנה ולהפעילה מתוך ה-plex. אני צופה בעידן פלוס עם elgato eyetv.
האם יש לך הצעה לתוכנה טובה יותר?
לא הבנתי - מה זאת אומרת ״גם PLEX תהיה״?nokobik כתב:עדיין לא הצלחתי להבין מה היתרון שלה על XBMC.
בדיוק כמו שלדעתי BOXEE היא תחליף חיוור, כך נראה לי שגם PLEX תהיה....
כיום מדובר במנוע של XBMC עם ממשק משתמש משופר מאד. האם מדובר בתחליף חיוור? בינתיים היא נראית כתחליף משופר...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כרגע דבר אחד שבוקסי נותנת ו-XBMC לא זה תמיכה מובנית ב-DTS-HD ו-Dolby TrueHD.
אבל בשביל פעם בכמה חודשים שצופים בריפ מלא של בלו ריי... נראה שבאמת XBMC מומלצת יותר...
אבל בשביל פעם בכמה חודשים שצופים בריפ מלא של בלו ריי... נראה שבאמת XBMC מומלצת יותר...