מחפש אוזניות למוסיקה בתקציב של 700 +-
היי
אני מחפש המלצה לאוזניות בטווח המחירים שנתתי.
היום אני עם sennheiser hd205 והם ממש נחמדות אבל אני רוצה להעלות רמה.
חזרתי מארצות הברית לפני שבוע שם התנסתי ב סטודיו של דוק דריי והם היו מדהימות.
השמע הנוחות הבידוד והכל הם היו מושלמות. אלא שהמחיר גבוהה.
ניסית לקנות יד 2 או מאי ביי אבל זה לא הסתדר אז אני רואה את זה כלך לחפש משהו אחר. מה גם שאחרי שאני קורא פה קצת אני מבין שבמחירים האלו אפשר להשיג דברים טובים יותר.
סגנון מוזיקה עיקרי היפ הופ, אלקטרוני, דאב אני גם מתקלט לכיף (dj) אז הדגשים הרלוונטיים לסגנון.
חשוב לי הבידוד והעיצוב והנוחות כי מה שיש לי היום אי אפשר להאזין יותר מחצי שעה רצוף. זה לוחץ על האוזניים.
המקסימום שלי הוא 750 אם כי הייתי מעדיף לרדת לכיוון ה 600 ככה.
לגבי חו״ל אין לי כוח למכס וכל הדברים האלו אז אולי היה עדיף משהו בארץ.
הכי חשוב אפשרות לשמוע ולנסות את האוזניות!
מחכה להצעות!
אני מחפש המלצה לאוזניות בטווח המחירים שנתתי.
היום אני עם sennheiser hd205 והם ממש נחמדות אבל אני רוצה להעלות רמה.
חזרתי מארצות הברית לפני שבוע שם התנסתי ב סטודיו של דוק דריי והם היו מדהימות.
השמע הנוחות הבידוד והכל הם היו מושלמות. אלא שהמחיר גבוהה.
ניסית לקנות יד 2 או מאי ביי אבל זה לא הסתדר אז אני רואה את זה כלך לחפש משהו אחר. מה גם שאחרי שאני קורא פה קצת אני מבין שבמחירים האלו אפשר להשיג דברים טובים יותר.
סגנון מוזיקה עיקרי היפ הופ, אלקטרוני, דאב אני גם מתקלט לכיף (dj) אז הדגשים הרלוונטיים לסגנון.
חשוב לי הבידוד והעיצוב והנוחות כי מה שיש לי היום אי אפשר להאזין יותר מחצי שעה רצוף. זה לוחץ על האוזניים.
המקסימום שלי הוא 750 אם כי הייתי מעדיף לרדת לכיוון ה 600 ככה.
לגבי חו״ל אין לי כוח למכס וכל הדברים האלו אז אולי היה עדיף משהו בארץ.
הכי חשוב אפשרות לשמוע ולנסות את האוזניות!
מחכה להצעות!
מה עם אלה שבלוחות פה?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=36379
אה עכשיו שמתי לב שאתה רוצה גם בידוד וגם נוחות
אני לא בטוח שזה הולך ביחד, רוב האוזניות האיכותיות יותר הן אוזניות פתוחות ולא סגורות.
גם חשוב מאוד לדעת מה המקור וההגברה שלך
כי יש אוזניות, בעיקר אולפניות בעלות התנגדות גבוהה ובדרך כלל נגנים ניידים לא מספיק טובים בשביל לדחוף אותן כמו שצריך
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=36379
אה עכשיו שמתי לב שאתה רוצה גם בידוד וגם נוחות
אני לא בטוח שזה הולך ביחד, רוב האוזניות האיכותיות יותר הן אוזניות פתוחות ולא סגורות.
גם חשוב מאוד לדעת מה המקור וההגברה שלך
כי יש אוזניות, בעיקר אולפניות בעלות התנגדות גבוהה ובדרך כלל נגנים ניידים לא מספיק טובים בשביל לדחוף אותן כמו שצריך
Leave the art to the artists who make the music
These loudspeakers are about science
עיקר השמיעה נעשית במחשב macbook pro או אייפון מדי פעם שאני בנסיעות..
יש המלצות לאוזניות akg?
חשבתי על זה ואין סוף לתקציב. במיוחד שהתקציב שהקצבתי הוא בדיוק במעבר לאוזניות ברמה הגבוהה יותר (ath-m50 / hd 25)
אולי אני יצטמצם טיפה בתקציב לכיוון העד 500-550 כי זוהי הכניסה שלי לעולם האוזניות.
תודה!
יש המלצות לאוזניות akg?
חשבתי על זה ואין סוף לתקציב. במיוחד שהתקציב שהקצבתי הוא בדיוק במעבר לאוזניות ברמה הגבוהה יותר (ath-m50 / hd 25)
אולי אני יצטמצם טיפה בתקציב לכיוון העד 500-550 כי זוהי הכניסה שלי לעולם האוזניות.
תודה!
ההצלצות שלי עדיין תקפות, אל תתפס לרמת תקציב קשיחה, זה לא עובד כך מבחינת איכות סאונד. בשביל אקסטרה באס ונוחות הייתי מאוד שוקל גם אתה אלה: http://www.innerfidelity.com/content/cr ... eincarnate
אילן הדגם האחרון שהצעת נראה מעניין. הוא תמורה טובה לסכום הנמוך הזה?
יש לי איפה לבדוק אותו בארץ? חשוב לי הנושא הזה.
אתמול קראתי הרבה על ה AKG K518 והבנתי שהם מאוד מומלצות חוץ מעניין הנוחות, הלכתי בדקתי אותם בחנות באזור שלי והם היו טובות אבל לא כמו שתיארתי לעצמי לפי הביקורות והתגובות.
איך ה Hd 25 SP או II? יד שניה או מחו"ל?
שאני מדבר מבחינת נוחות אז למשל הביטס היו לי ממש נוחות כי הם עטפו את האוזן בלי כאבים כנ"ל ה SkullCandy Aviator.
ושוב אני יגיד עניין ה DJ הוא עניין משני זה רק לכיף זה לא עסק. השימוש העיקרי הוא שמיעת מוזיקה והמטרה להנות מזה.
תודה חברה!
יש לי איפה לבדוק אותו בארץ? חשוב לי הנושא הזה.
אתמול קראתי הרבה על ה AKG K518 והבנתי שהם מאוד מומלצות חוץ מעניין הנוחות, הלכתי בדקתי אותם בחנות באזור שלי והם היו טובות אבל לא כמו שתיארתי לעצמי לפי הביקורות והתגובות.
איך ה Hd 25 SP או II? יד שניה או מחו"ל?
שאני מדבר מבחינת נוחות אז למשל הביטס היו לי ממש נוחות כי הם עטפו את האוזן בלי כאבים כנ"ל ה SkullCandy Aviator.
ושוב אני יגיד עניין ה DJ הוא עניין משני זה רק לכיף זה לא עסק. השימוש העיקרי הוא שמיעת מוזיקה והמטרה להנות מזה.
תודה חברה!
joni866
אני ממליץ לך על גישה טיפה שונה לעניין, רוב האוזניות האיכותיות גם בדרך כלל נוחות למדיי
בטח מספיק נוחות גם מעבר לחצי שעה של האזנה שיש לך היום
אם נושא הDJ הוא משני
אני הייתי מתמקד באיכות הסאונד והולך לשמוע גם כמה אוזניות פתוחות
אגב
DT 440 BEYERDYNAMIC
הן אוזניות סגורות לתקליטנים בסביבות ה-700 שקלים, ומתאימות לנגנים ניידים בגלל התנגדות נמוכה של 32 אהום
אני לא שמעתי אותן אבל לי יש 860DT ואני מאוד מרוצה מהן גם מבחינת נוחות וגם מבחינת סאונד.
עכשיו ראיתי בלוחות
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... 4587e95526
Beats By Dr Dre Studio
אני ממליץ לך על גישה טיפה שונה לעניין, רוב האוזניות האיכותיות גם בדרך כלל נוחות למדיי
בטח מספיק נוחות גם מעבר לחצי שעה של האזנה שיש לך היום
אם נושא הDJ הוא משני
אני הייתי מתמקד באיכות הסאונד והולך לשמוע גם כמה אוזניות פתוחות
אגב
DT 440 BEYERDYNAMIC
הן אוזניות סגורות לתקליטנים בסביבות ה-700 שקלים, ומתאימות לנגנים ניידים בגלל התנגדות נמוכה של 32 אהום
אני לא שמעתי אותן אבל לי יש 860DT ואני מאוד מרוצה מהן גם מבחינת נוחות וגם מבחינת סאונד.
עכשיו ראיתי בלוחות
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... 4587e95526
Beats By Dr Dre Studio
Leave the art to the artists who make the music
אני חושב שהסקירה+וידאו נותנת תמונה טובה מאוד לגבי התמורה... האיש יודע על מה הוא מדבר, ולדעה (והמדידות) שלו יש הרבה מאוד משקל בתחום. אתה יכול למצוא עוד סקירות כמובן. אני מוכן לחתום לך שכל אחד מהדגמים הנ"ל עדיף על הK518 מבלי לשמוע אותם, ועדיף על הביטס לפחות מחינת תמורה לכסף.joni866 כתב:אילן הדגם האחרון שהצעת נראה מעניין. הוא תמורה טובה לסכום הנמוך הזה?
יש לי איפה לבדוק אותו בארץ? חשוב לי הנושא הזה....
אילן וכל החבר'ה ממש תודה על העזרה פתחתם לי את העיניים על אוזניות שלא ידעתי שקיימות במיוחד שהייתי נעול על הביטס וכבר קניתי אותם במחיר נמוך יחסית אבל עדיין לא שווה אותם לפי מה שאתם אומרים.
בסוף אני אזמין את הקריאיטיב הם נראות לי מעולות עם הביקורות והכל זה ממש מה שחיפשתי במחיר, בעיצוב והם נראות נוחות מקווה שאני לא טועה
.
ניפגש פעם הבאה!
בסוף אני אזמין את הקריאיטיב הם נראות לי מעולות עם הביקורות והכל זה ממש מה שחיפשתי במחיר, בעיצוב והם נראות נוחות מקווה שאני לא טועה
ניפגש פעם הבאה!