כמה חיכתי לו...
כגודל הצפייה,גודל האכזבה.
אז רוצים רצף של מה היה לי איתו ...
בסוף הממיר עבד חח... רק בסוף...אבל הייתה לי איתו בעית תאימות בlcd שלי,בעיה שלטכנאי לא הייתה תשובה עליה,אך פתרתי בכוחות עצמי (כאן אוסיף ואומר שכדאי שיהיה בידיכם מעט ידע בתפעול מכשירים כי להוט אין תשובות לכל השאלות)
לאחר פחות מ3 דקות הממיר נתקע לי לראשונה,3 דקות שימוש והוא נתקע !!! הופתעתי...
שקראתי את טענותיכם כאן באתר אמרתי... לי זה לא יקרה... האמת ? מכרתי לעצמי אשליה כי חיכתי למכשיר הזה המון זמן שלא יכלתי לעמוד בזה יותר...
טוב בסופו של יום הממיר נתקע לגמרי וגם עדכון גרסה,ניתוק וחיבור לחשמל לא פעם ולא פעמיים...לא עזרו... אז עשיתי איתחול ביחד עם נציג תמיכה טכנית... עכשיו הממיר עובד בסדר...
יש עוד בעיות מציקות מאוד -
הכתב לדוגמא... מאוד מאוד קטן... קשה לקרוא... אין ערוצי רדיו... בערוצי הסרטים שיש סרטס אובר לדוגמא אי אפשר להוריד אותו אלא אם כן לוחצים סטופ ואז קופץ שוב פס המידע... ואז צריך שוב להוריד אותו...
בקיצור ? אני מקווה שלא יהיה לי עוד ברדק עם המכשיר הזה כי אני משלם עליו כסף... אז לפני שאני מעיף אותו מהבית (נותן להוט לתקן לי את הבעיות בעדכון גרסה גג שבוע-שבועיים)...רציתי לשתף אותכם..
נ.ב - אשמח שתשתפו אותי בשלל הבעיות שיש לכם לטובת "מרשם" שאני מתכנן לשלוח להוט ... ולא לנציגים אלא למנהלים... יאלה לעבודה חברה... אל תהיו פראיירים...
אה ומילה טובה לסוף ?
לממיר יש פוטנציאל להיות מדהים (עזבו שהוא לא נראה יוקרתי,בכלל לא !!!)... הפנים שלו... הממש' החדש פצצה...
האיכות hd נהדרת... אם רק יעשו את הממיר כמו שצריך... אני יהיה מרוצה עד השמיים.
שבוע טוב.