מרחיק HDMI על גבי כבל רשת
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
איזה מרחק אתה צריך להעביר את הHDMI? אין מקום לHDMI או שבגלל העלות הכרוכה בכך בחרת באופציה הזו?
יש לי כיום כבל VGA (15 גידים)+ כבל קואקס שהושחלו לאחר עבודה קשה וחציבה בתיקרה ובקיר בתוך צינור בקוטר של ס"מ. מדובר על כ-7 מטר.
אני חושש שלימשוך כבל HDMI המחבר בוודאות לא יעבור ושבמהלך המשיכה אני אתקע ואו ישבר לי הטייח שבעמל רב הוא כיום ישר..
אז פיתרון בעלות של עד 1000 ש"ח שימנע ממני את ההרפתקאה יתקבל בברכה.
אני חושש שלימשוך כבל HDMI המחבר בוודאות לא יעבור ושבמהלך המשיכה אני אתקע ואו ישבר לי הטייח שבעמל רב הוא כיום ישר..
אז פיתרון בעלות של עד 1000 ש"ח שימנע ממני את ההרפתקאה יתקבל בברכה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשומת הלב שרוב הפתרונות (ואני מעריך של3D כל הפתרונות) ידרשו העברת שני כבלי רשת)
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
תלוי כמה אתה מוכן לשלם - כבר מצאתי פתרון של הרחקה כולל מענה לתלת ממד על גבי כבל יחיד עד 100 מטרים. הבעיה היא המחיר.Itay_Pollak כתב:תשומת הלב שרוב הפתרונות (ואני מעריך של3D כל הפתרונות) ידרשו העברת שני כבלי רשת)...
יש גם מגבירים אקטיביים ועוד, אבל כמו שאיתי כתב - מה בדיוק התרחיש הנדרש ?
TANDBERG כל הממירים הם אקטיביים כי בהם מתבצע חישוב לוגי מחדש של הנתונים וקידוד לשיטת שידור שונה.
מוצרים שקיימים בשוק אשר נחשבים איכותיים, עולים יקר ביחס למה ששיפוצניק יכול לעשות, אך עדיין זו אופציה טובה ולא מורכבת.
ניתן להעביר אות למרחק של עד 60 מטר באמצעות זוג כבלי CAT5E, ממיר מותאם לאפשרות קבלת אות מקונקטור DVI-D ותמיכה ב3D מלאה.
המוצר הורכב בהרבה בתי עסק שמשמשים לבידור ולכן היצרן הוסיף למוצר את המדבקה "תאימות לPS3".
עקב חוקי הפורום הנוקשים לא ניתן לפרסם את שם המוצר, היצרן או היבואן.
מוצרים שקיימים בשוק אשר נחשבים איכותיים, עולים יקר ביחס למה ששיפוצניק יכול לעשות, אך עדיין זו אופציה טובה ולא מורכבת.
ניתן להעביר אות למרחק של עד 60 מטר באמצעות זוג כבלי CAT5E, ממיר מותאם לאפשרות קבלת אות מקונקטור DVI-D ותמיכה ב3D מלאה.
המוצר הורכב בהרבה בתי עסק שמשמשים לבידור ולכן היצרן הוסיף למוצר את המדבקה "תאימות לPS3".
עקב חוקי הפורום הנוקשים לא ניתן לפרסם את שם המוצר, היצרן או היבואן.
-
- HDMI Ex
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
SoundView, הכוונה למגבירים אקטיביים, לא למצב בו האות מתחבר לממיר CAT5/6 ומשם מתורגם בחזרה לHDMI. אין לי מושג על איזה מוצר אתה מדבר ולכן לא אוכל להתייחס. בכל אופן - גם אני לא מייצר המלצות לספקים מטעמי הפורום.
Vocare Ad Regnum