התחדשתי היום בגלקסי, ואיזה כיף, גוררים לנייד שירים, לאיזה תקייה שרוצים, וראה זה פלא, המכשיר מזהה אותם לבד ואפשר לנגן אותם מיד!!!
למשתמש אייפון זה חידוש!
mission accomplished.
איתי_הגיתי כתב:התחדשתי היום בגלקסי, ואיזה כיף, גוררים לנייד שירים, לאיזה תקייה שרוצים, וראה זה פלא, המכשיר מזהה אותם לבד ואפשר לנגן אותם מיד!!!
למשתמש אייפון זה חידוש!
mission accomplished.
...
תתחדש ...אפשרי גם להעביר קבצים בבלוטוס ללא הגבלה...גם זה חידוש לבעלי איפון
ובמרקט 90% מהאפליקציות שעולות כסף באפסטור, הן בחינם.
בנושאים האלו ושכאלו תתרגל לטוב.
איתי_הגיתי כתב:התחדשתי היום בגלקסי, ואיזה כיף, גוררים לנייד שירים, לאיזה תקייה שרוצים, וראה זה פלא, המכשיר מזהה אותם לבד ואפשר לנגן אותם מיד!!!
למשתמש אייפון זה חידוש!
mission accomplished.
...
תתחדש ...אפשרי גם להעביר קבצים בבלוטוס ללא הגבלה...גם זה חידוש לבעלי איפון
ובמרקט 90% מהאפליקציות שעולות כסף באפסטור, הן בחינם.
בנושאים האלו ושכאלו תתרגל לטוב.
איתי_הגיתי כתב:גלקסי 2 ברור.
WAZE לא עבד לי טוב בחו"ל...
וגם בארץ IGO יותר טובה.
...
לא בדקתי את הWAZE בחו"ל, אבל לא ניתקלתי כמעט באף בעיה איתה בארץ.
אמנם זה דורש מעט התרגלות, אבל אחרי שמבינים את הפואנטה הכל זורם.
גם לאישתי יש אותו מכשיר...בWAZE אפשר לבחור דיבוב נשי: "פני ימינה" "צאי ביציאיה הבאה".
יתכן ויש את זה במכשירים חדשים, אני ניתקלתי בזה בפעם הראשונה ולא הפסקתי לצחוק.
לא מכיר iphone, אני עם אנדרואיד, אבל כשאני רואה את חמותי וגיסתי משתמשים ומסתבכים עם הגלקסי , אני חושב שאולי iphone עדיף.
פתחתי כבר קבוצת תמיכה, של מה ואיך לעבוד עם המכשיר, פתרון תקלות ועוד. אני מת על המכשיר, אבל כנראה שלכאלה שאינם גיקים הוא מסובך.
מהשמועה ב iphone זה לא ככה !?
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
אני מיומיים שימוש בו יכול לאשר שהוא אכן מבולגן וצפוף בעיניים לעומת האייפון, שמעוצב למשעי, הכל נהיר וברור.
אבל לא הייתי מוכן להוציא שוב 4500 ש"ח, ואתרגל לבאלגן של האנדרואיד.
אגב, יש איזה שגיאה במרקט, מודיע לי שהטלפון שלי לא מזוהה או משהו כזה, די התיש אותי אתמול להוריד משהו מהחנות, ללא הצלחה.