ישראל (IL62) כ"כ עזר לי שאני לא יכול לתאר.
הסיפור הולך ככה:
כזכור לכם פתחתי קישור שבו כתבתי שהרמקולים נחנקים לי ושאני לא "שומע" מערכת של 17000₪...
לאחר שקראתי את התגובות פה בפורום דיברתי עם ישראל, הוא המליץ לי לכוון את הרמקולים בצורה מסוימת.
אכן זה עזר אבל אחרי 5 דקות של שמיעה עדיין התוצאה לא הייתה לטעמי.
דיברתי שוב עם ישראל והוא פקח את עיני לאור העובדה שהרמקולים שלי הם בסה"כ רמקולים די פשוטים ושהרסיבר שלי יכול לתת לי תוצאה שהיא 3 דרגות מעל לתוצאה העכשיות עם רמקולים ברמה גבוהה יותר.
טוב החלטתי לשדרג ובהמלצת ישראל ובעזרתו (כתבתי מכתב ראשוני שלחתי לו את הטיוטה והוא כתב על בסיס המכתב שלי מכתב מסוגנן ויפה) כתבתי מכתב לניופאן (יבואני JBL וKEF) שבו הסברתי את הבעיה שלי.
דפדפתי באתר שלהם כידי לבדוק מה יש להם עוד להציע, ראיתי את הKEF IQ9 ואמרתי שכדאי לבדוק מה הוא נותן.
דיברתי עם ישראל היום והוא המליץ לי ללכת לשמוע סט של פראדיים (במחיר פשוט מצחיק!!) בזמן שאני מחכה לתשובה.
נסעתי לחנות כידי לשמוע, הרמקול נחמד מאוד מוזיקאי אבל לא לסגנון שאני שומע.
לאחר מספר דקות ביקשתי לשמוע את הקליפש 35, כשהם התחילו לנגן הלסט שלי הייתה על הרצפה! רמקול שנותן תחושה שהוא נוצר במיוחד לסגנון מוזיקה שלי!.
המוכר הציע לי אותם מתצוגה ואני כמובן שהסכמתי בתקווה שזה יוריד לי הרבה מהמחיר,כששמעתי את המחיר שלו (ושל הסט הכולל מהסדרה הזו) כמעט התחלתי לבכות.
אני חייל, ולא היה לי מאיפה להביא את הכסף.
אחרי שעשיתי סלטות באוויר הגענו לפתרון.
בסופו של יום יצאתי מהחנות עם קבלה על סדרת 35 של קליפש וחיוך של אושר (ובכי על הכסף
ישראל ידידי, תודה רבה לך על הכל, אתה בן אדם גדול, אני לא יכול לתאר לך עד כמה העזרה שלך עזרה לי.
תודה תודה ושוב תודה