מערכת קולנוע ביתי לבית החדש. מהדיוטי פרי ?
שלום, שנה הבאה במרץ נכנס לדירה חדשה.
אני עדיין לא החלטתי איך לעצב את הסלון, חשבתי על 2 אופציות:
1. להקטין את הקיר של הטלווזיה,ואז ועשות אותה שקועה, ולשים 3 רמקולים שקועים- 2 בצדדים אחד מתחת לטלווזיה,
ואת האחוריים לעשות שקועים בקרניז גבס.
2. לתלות על הקיר סט רמקולים קטנים ואסטטיים.
חשוב לי מאוד המראה שיהיה בסלון.
מבחינת שמיעה- לא מחפש מערכת בשמיים- שיהיה לצפייה בטלוויזיה, וסרטים מסטרימר פה ושם, במחיר לא גבוהה.
מה אתם אומרים? שקוע או סטאליטיים? או אולי המקרן קול של ה$200 בדיוטי פרי?
דבר נוסף- בעוד כשבועיים אני טס, יש מבצע בדיוטי פרי ששווה לקנות? (רסיבר,רמקולים).
זה אומר שזה ישכב באריזה עד מרץ.....
תודה רבה.
אני עדיין לא החלטתי איך לעצב את הסלון, חשבתי על 2 אופציות:
1. להקטין את הקיר של הטלווזיה,ואז ועשות אותה שקועה, ולשים 3 רמקולים שקועים- 2 בצדדים אחד מתחת לטלווזיה,
ואת האחוריים לעשות שקועים בקרניז גבס.
2. לתלות על הקיר סט רמקולים קטנים ואסטטיים.
חשוב לי מאוד המראה שיהיה בסלון.
מבחינת שמיעה- לא מחפש מערכת בשמיים- שיהיה לצפייה בטלוויזיה, וסרטים מסטרימר פה ושם, במחיר לא גבוהה.
מה אתם אומרים? שקוע או סטאליטיים? או אולי המקרן קול של ה$200 בדיוטי פרי?
דבר נוסף- בעוד כשבועיים אני טס, יש מבצע בדיוטי פרי ששווה לקנות? (רסיבר,רמקולים).
זה אומר שזה ישכב באריזה עד מרץ.....
תודה רבה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9046
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
הי, קודם כל תתחדש על הדירה החדשה ומרץ זה לא כזה רחוק לעומת אוגוסט (אצלנו לפחות...
)
לשאלתך - אתה שואל על משהו שהוא עיצובי, מה יותר יפה ואנחנו יודעים שעל טעם וריח אין על מה להתווכח ועל כל תשובה שתקבל של שקועים תוכל לקבל גם סטליטים. על כן - רק אתה צריך להחליט מה אתה רוצה מבחינה עיצובית ולאחר שהחלטת על כיוון תוכל לקבל המלצות מקצועיות לאיזה רמקולים בהינתן תקציב...
לדעתי האישית שקועים זה לא יפה אבל בטוח יש כאלה שחושבים אחרת ממני.
לנושא הדיוטי פרי, תריץ חיפוש קצר בפורום יש מלא שרשורים בנושא עם המלצות והשוואות.
לשאלתך - אתה שואל על משהו שהוא עיצובי, מה יותר יפה ואנחנו יודעים שעל טעם וריח אין על מה להתווכח ועל כל תשובה שתקבל של שקועים תוכל לקבל גם סטליטים. על כן - רק אתה צריך להחליט מה אתה רוצה מבחינה עיצובית ולאחר שהחלטת על כיוון תוכל לקבל המלצות מקצועיות לאיזה רמקולים בהינתן תקציב...
לדעתי האישית שקועים זה לא יפה אבל בטוח יש כאלה שחושבים אחרת ממני.
לנושא הדיוטי פרי, תריץ חיפוש קצר בפורום יש מלא שרשורים בנושא עם המלצות והשוואות.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
לדעתי שקועים יהיו יותר יפה אבל כמו שקודמי כתב זה עניין של טעם וריח ורק אתה יכול להחליט מה יותר יפה בעינייך
בכול מקרה תתכונן לכך שרמקולים שקועים איכותיים יעלו לך לא מעט.
דרך אגב: גם רמקולים סטאליטיים מעוצבים ואיכותיים יעלו לא מעט.
ציון
בכול מקרה תתכונן לכך שרמקולים שקועים איכותיים יעלו לך לא מעט.
דרך אגב: גם רמקולים סטאליטיים מעוצבים ואיכותיים יעלו לא מעט.
ציון
אני לא אודיופיל, למרות שאני עוסק בעריכת וידאו ויש לי אוזן טובה, אני לא מחפש ווואוו בסלון...
טלווזיה וסרטים בסבבה, לא יותר מזה, לכן אני לא מתכוון להשקיע בזה יותר מידי.
המרחק מהספה לטלווזיה הוא כ 3.8-4 מטר, לא יודע אם כדאי "להקטין" את הקיר.
שקועים ראיתי גם באיביי בזול, השאלה אם שקוע זול יתן צליל רגוע מסטליטים זולים?
בכל מקרה שניהם נצטרך מגבר- לכן חשבתי לבדוק בדיוטי, ואם יש דיל טוב אולי שווה "להקדים" ולקנות כמה חודשים לפני, זה גם יכול להקל בהוצאות אח"כ...
או בכלל לקחת את הסטים של רמקולים+מגבר+DVD שמגיע ביחידה אחת, הם נחשבים טובים?
באתר של הדיוטי לא ראיתי מדברים ורמקולים במבצע.
תודה.
טלווזיה וסרטים בסבבה, לא יותר מזה, לכן אני לא מתכוון להשקיע בזה יותר מידי.
המרחק מהספה לטלווזיה הוא כ 3.8-4 מטר, לא יודע אם כדאי "להקטין" את הקיר.
שקועים ראיתי גם באיביי בזול, השאלה אם שקוע זול יתן צליל רגוע מסטליטים זולים?
בכל מקרה שניהם נצטרך מגבר- לכן חשבתי לבדוק בדיוטי, ואם יש דיל טוב אולי שווה "להקדים" ולקנות כמה חודשים לפני, זה גם יכול להקל בהוצאות אח"כ...
או בכלל לקחת את הסטים של רמקולים+מגבר+DVD שמגיע ביחידה אחת, הם נחשבים טובים?
באתר של הדיוטי לא ראיתי מדברים ורמקולים במבצע.
תודה.