פיטר ג'קסון וRED EPIC
טוב לא ידעתי איפה לפרסם את זה, נראה לי תוכן זה מקום טוב.
וידאו מרתק בו חושף הבמאי פיטר ג'קסון קצת על העבודה שלו עם המצלמות RED EPIC (ויש לו 48 מהם, וואו !!!) וצילום תוכן בתלת מימד.
http://www.engadget.com/2011/11/05/pete ... hobbit-vi/
וידאו מרתק בו חושף הבמאי פיטר ג'קסון קצת על העבודה שלו עם המצלמות RED EPIC (ויש לו 48 מהם, וואו !!!) וצילום תוכן בתלת מימד.
http://www.engadget.com/2011/11/05/pete ... hobbit-vi/
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
לכל סיטואציה קולנועית יש מצלמה מוכנה, הם לא מפרקים ומרכיבים כל פעם כמו בהפקה רגילה.oferlaor כתב:לא הבנתי למה צריך כ״כ הרבה.....
בגלל סיבוך הסטראו, הריגים נשארים מורכבים. לכן המספר הגבוה. (זה כמובן כפול שתיים).
חוץ מזה שהם מפוצצים בכסף, אז אין ממש מגבלות.
למרות שהמצלמה הזו ממש זולה יחסית לציוד קולנוע.
HD מלא יהפוך בשנים הקרובות לסטנדרט ויכנס 4K לטלויזיות אז אולי מקדימים את הזמן.
הרזולוציה לא כזאת בשמיים. כמעט כל ההפקות בהוליווד ב 3 שנים האחרונות מצלמות באיכות 4K
והוא פשוט מצלם ב 5K לא בגלל הגודל אלא בגלל היכולות של המצלמה.
אחד הייתרונות של צילום (כרגע אני מתייחס לגודל הפריים) ב 5K או אפילו 4K שהוא מאפשר לבמאי
לחתוך בתמונה, לעשות זום אין (כאילו המצלמה במקור זזה), ולשחק בפריים כאילו החליף עדשות בפועל
וזאת באמצעות הקטנה של הפריים בלי לפגוע באיכות בגלל. זה "פיצר" מטורף שמאפשר להעיף מה שרוצים
או לעשות קלוזאפים מתי שרוצים גם מבלי שזה נעשה בפועל. אין לכם אפילו מושג כמה שזה עוצמתי.
וזה מעבר לעבודה שהוא הראשון שמצלם אתה, ושהיא בפריים רייט גבוה יותר וכ וכו וכו
הרזולוציה לא כזאת בשמיים. כמעט כל ההפקות בהוליווד ב 3 שנים האחרונות מצלמות באיכות 4K
והוא פשוט מצלם ב 5K לא בגלל הגודל אלא בגלל היכולות של המצלמה.
אחד הייתרונות של צילום (כרגע אני מתייחס לגודל הפריים) ב 5K או אפילו 4K שהוא מאפשר לבמאי
לחתוך בתמונה, לעשות זום אין (כאילו המצלמה במקור זזה), ולשחק בפריים כאילו החליף עדשות בפועל
וזאת באמצעות הקטנה של הפריים בלי לפגוע באיכות בגלל. זה "פיצר" מטורף שמאפשר להעיף מה שרוצים
או לעשות קלוזאפים מתי שרוצים גם מבלי שזה נעשה בפועל. אין לכם אפילו מושג כמה שזה עוצמתי.
וזה מעבר לעבודה שהוא הראשון שמצלם אתה, ושהיא בפריים רייט גבוה יותר וכ וכו וכו