אני מנוי של אורנג' הרצתי בדיקה באפליקציה: speedtest
והנה התוצאה שקיבלתי :
פינג- 83 mbps
הורדה- 0.51 mbps
העלה- 0.47 mbps
ראיתי שב-Settings
מופיע לי ככה:
kbps
mbps
kb/s
באיזה מהם אני אמור לבדוק באייפון?
ובכללי מה אומר כל אחד..
kbps
mbps
kb/s
ראיתי אפשר לשנות שרת , ויש רק תל-אביב
רק משם לבדוק?
אשמח להסבר תודה.
שאלה לגבי בדיקה באפליקציה של speedtest
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בשתי הפעמים היית על 3G?
(אתה יכול לדעת זאת לפי הסמל ליד תוצאת הבדיקה בהיסטוריה).
לגבי אופי הצגת המהירות -
KB/s = קילובייט לשניה. קילובייט היא היחידה המקובלת לתיאור נפח (1024 קילובייט = 1 מגהבייט, 1024 מגהבייט = 1 ג׳יגהבייט וכו׳).
Kbps = מדד מקובל למהירות תעבורה, קילוביט לשניה. 8 ביט = 1 בייט, ולכן אם אתה רוצה להמיר, תחלק את ה kbps ב-8 ותקבל את ה-kb/s.
למשל, אם התוצאה היא 2.5 mbps ( או 2500 kbps), מהירות ההורדה המעשית היא בערך 300 kb/s (או 0.3 mb/s).
חברות האינטרנט מציגות את המהירות ב-kbps או mbps (״חיבור 2.5 מגה״) ולכן זו דרך המדידה המומלצת. אבל, מהירות הורדה מעשית מוצגת ב kb/s, ולכן גם האפשרות הזו קיימת.
לגבי אופי הצגת המהירות -
KB/s = קילובייט לשניה. קילובייט היא היחידה המקובלת לתיאור נפח (1024 קילובייט = 1 מגהבייט, 1024 מגהבייט = 1 ג׳יגהבייט וכו׳).
Kbps = מדד מקובל למהירות תעבורה, קילוביט לשניה. 8 ביט = 1 בייט, ולכן אם אתה רוצה להמיר, תחלק את ה kbps ב-8 ותקבל את ה-kb/s.
למשל, אם התוצאה היא 2.5 mbps ( או 2500 kbps), מהירות ההורדה המעשית היא בערך 300 kb/s (או 0.3 mb/s).
חברות האינטרנט מציגות את המהירות ב-kbps או mbps (״חיבור 2.5 מגה״) ולכן זו דרך המדידה המומלצת. אבל, מהירות הורדה מעשית מוצגת ב kb/s, ולכן גם האפשרות הזו קיימת.
-
clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
תגיד חבר האם התוצאות שאני מקבל , מהתוכנה הם אמיתיות בכלל?uriler כתב:בשתי הפעמים היית על 3G?
לגבי אופי הצגת המהירות -
חברות האינטרנט מציגות את המהירות ב-kbps או mbps (״חיבור 2.5 מגה״) ולכן זו דרך המדידה המומלצת. אבל, מהירות הורדה מעשית מוצגת ב kb/s, ולכן גם האפשרות הזו קיימת....
נאמר לי שאורנג' , הם הכי איטים בגלישה בסלולרי..
ושחברת פלאפון הכי מהירים , אכן הדבר הוא נכון?