46" לחדר שינה ?
נסגרתי כבר על טלויזיה וגם קיבלתי מחיר טוב על HX800 ככה שאני דיי סגור עליו
אני רק מחכה לתשובה מישפאר בקשר למלאי של EX500 כי הוא משמעותי יותר זול
אני רק לא סגור לגבי הגודל...
בהתחלה רציתי 32" אחרי זה עליתי ל 40" עכשיו אני ממש לפני קניה של 46" :\
זה לא יותר מדי גדול למרחק צפיה של 2.3 מטר ? (70%HD - 30%HOT)
למישהו יש בחדר מסך בגודל הזה ?
כי יש הבדל בין סלון שהמימדים שלו גדולים יותר ובין חדר שהוא יחסית קטן...
תודה לעונים...
אני רק מחכה לתשובה מישפאר בקשר למלאי של EX500 כי הוא משמעותי יותר זול
אני רק לא סגור לגבי הגודל...
בהתחלה רציתי 32" אחרי זה עליתי ל 40" עכשיו אני ממש לפני קניה של 46" :\
זה לא יותר מדי גדול למרחק צפיה של 2.3 מטר ? (70%HD - 30%HOT)
למישהו יש בחדר מסך בגודל הזה ?
כי יש הבדל בין סלון שהמימדים שלו גדולים יותר ובין חדר שהוא יחסית קטן...
תודה לעונים...
כן זה באמת שיקול, בסלון יש לי 46" ועשיתי נסיון ישבתי 1.5 מטר מהמסך רואים מעולה, ממש ממש טוב
אבל, אני לא יודע עד כמה זה היה לי נח לראות כול הזמן ככה טלויזיה מקרוב יש גם את הקטע של הזוויות צפיה ב LCD
כניראה ש 40" זאת תההי בחירה טובה יותר לחדר כי אני לא רוצה שעל חצי קיר תהיה תלויה LCD ובסוני הבעיה שאם מסתקלים מזווית על המסך הצבעים דיי "נשטפים" וזה במיוחד בשני הנגמים שאני רוצה לקנות ככה ככול שהמסך יותר גדול והמרחק יותר קצת אני היה חייב לשבת ממש מול המסך
וזה בכול זאת חדר שינה לפעמים בא לשכב במיטה ולראות טלויזיה...
אבל, אני לא יודע עד כמה זה היה לי נח לראות כול הזמן ככה טלויזיה מקרוב יש גם את הקטע של הזוויות צפיה ב LCD
כניראה ש 40" זאת תההי בחירה טובה יותר לחדר כי אני לא רוצה שעל חצי קיר תהיה תלויה LCD ובסוני הבעיה שאם מסתקלים מזווית על המסך הצבעים דיי "נשטפים" וזה במיוחד בשני הנגמים שאני רוצה לקנות ככה ככול שהמסך יותר גדול והמרחק יותר קצת אני היה חייב לשבת ממש מול המסך
וזה בכול זאת חדר שינה לפעמים בא לשכב במיטה ולראות טלויזיה...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אני יושב כ-2.80-2.90 מהמסך ויש לי 50', לאחרונה [סופסוף] חיברתי גם את הממיר של ה-YES אל המסך אך אין לי בו כמעט כל שימוש
מחובר לפופקורן A-210 והשימוש הוא ב-90% תכני HD מהסטרימר.. אני לא חושב שזה גדול ל-HD
מה שכן, ב-10% המעטים והנותרים ב-SD לא "עפתי"... רואים טוב [Samsung 50 C550] אך אני מאמין שבמרחק של עוד כחצי מטר ומעלה יראו יותר טוב..
חייב לציין כי הממיר YES שלי בחדר הוא לא HD.
אם אתה משתמש הרבה בתוכן SD הייתי ממליץ לנסות את ה-43 של סמסונג או ללכת על ה-42 השונות, בשביל תכני HD - כמה שיותר הרי זה משובח
בהצלחה חבר!
מחובר לפופקורן A-210 והשימוש הוא ב-90% תכני HD מהסטרימר.. אני לא חושב שזה גדול ל-HD
מה שכן, ב-10% המעטים והנותרים ב-SD לא "עפתי"... רואים טוב [Samsung 50 C550] אך אני מאמין שבמרחק של עוד כחצי מטר ומעלה יראו יותר טוב..
חייב לציין כי הממיר YES שלי בחדר הוא לא HD.
אם אתה משתמש הרבה בתוכן SD הייתי ממליץ לנסות את ה-43 של סמסונג או ללכת על ה-42 השונות, בשביל תכני HD - כמה שיותר הרי זה משובח
בהצלחה חבר!