מישהו יכול לתת חוות דעת על CCC?
-
ehudros
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- שם מלא: Ehud Rosenberg
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ראיתי שרשור ישן שממליץ עליהם אבל היית שמח לשמוע המלצה ממישהו שמנוי אצלהם כיום (האם הם עושים איזה שהוא סוג של traffic shaping? חוסמים usenet?)
אני רוצה לתת להם הזדמנות אבל:
א. הם יקרים משמעותית (55 שקל ל-12MB לעומת 15 שאני משלם כיום בנטוויז'ן)
ב. יש להם setup cost של 35 שקל, וזה מעצבן אותי עקרונית (איזה setup בדיוק יש בליצור משתמש חדש?)
אני רוצה לתת להם הזדמנות אבל:
א. הם יקרים משמעותית (55 שקל ל-12MB לעומת 15 שאני משלם כיום בנטוויז'ן)
ב. יש להם setup cost של 35 שקל, וזה מעצבן אותי עקרונית (איזה setup בדיוק יש בליצור משתמש חדש?)
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
לפי CCC, הסיבה SETUP COST זה בגלל שאנשים היו מנצלים את זה שאין התחייבות והיו מתנתקים ומתחברים בתדירות גבוהה.
זה גרם להם לעבוד קשה .
היום כבר כל הספקיות ללא התחייבות , לכן ה SETUP COST זה פשוט גנבה.
זה גרם להם לעבוד קשה .
היום כבר כל הספקיות ללא התחייבות , לכן ה SETUP COST זה פשוט גנבה.
-
ehudros
- חבר שרק התחיל

זה פשוט שם אותם במקום מאוד בעייתי מול המתחרים, היות ואף אחד אחר לא דורש את זה. זה פשוט גורם לתחושה לא נעימה של סחיטה ומרתיע לקוחות - אין לי מושג למה הם עושים את זה.
sushay - אתה מרוצה מהם? יש לך את הבעיות הרגילות של חסימות/הגבלות שיש בכל שאר הספקיות?
sushay - אתה מרוצה מהם? יש לך את הבעיות הרגילות של חסימות/הגבלות שיש בכל שאר הספקיות?
-
ehudros
- חבר שרק התחיל

שלחתי פקס דרך netek.co.il, חזרה אלי מישהי ונתנה לי את ההצעה הבאה:
3 חודשים חינם (90 ש"ח זיכוי)
אחרי זה 6 חודשים ב 29 ש"ח
אחר כך עוד 3 חודשי חינם
אם אשאר שנה שלמה זה באמת יצא 14.5 שקל. זה בלי גיימר, עליו אני צריך להוסיף עוד 15 ש"ח לחודש.
המחיר אמנם טוב, אבל זה לא שווה את זה אם בפועל אתה מוריד במהירות של ISDN...
3 חודשים חינם (90 ש"ח זיכוי)
אחרי זה 6 חודשים ב 29 ש"ח
אחר כך עוד 3 חודשי חינם
אם אשאר שנה שלמה זה באמת יצא 14.5 שקל. זה בלי גיימר, עליו אני צריך להוסיף עוד 15 ש"ח לחודש.
המחיר אמנם טוב, אבל זה לא שווה את זה אם בפועל אתה מוריד במהירות של ISDN...
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
עזבתי אותם לא מזמן כששדרגתי ל30mbps, המחיר שלהם מטורף - מעל 200 ש"ח. למרות שוויתרתי אני מעריך אותם מאד על זה שהם לא נותנים תמחור נמוך ואחרי זה לא עומדים במהירות הזאת. אני מעדיף לשלם 70% פחות ולסבול קצת מבעיות.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אני כרגע עם CCC ו-HOT ב12 מגה ומבסוט.
הכל עובד חלק, הורדות על מהירות מלאה כל היום, אין חסימות ואין בעיה מצד CCC בכלל. היו לי בעיות של ניתוקים כמה פעמים אבל זה היה בגלל HOT ולא CCC.
אין לי משהו רע להגיד על CCC.
גם השירות אדיב, עונים מהר ומטפלים מהר (לא שהיה במה לטפל, רק להבין שהבעיה בHOT - וכך באמת היה).
נראה שסופסוף הhelpdesk מבין עניין ויודע על מה הוא מדבר ולא סתם מדקלם משפטים כדי לצאת ידי חובה.
הכל עובד חלק, הורדות על מהירות מלאה כל היום, אין חסימות ואין בעיה מצד CCC בכלל. היו לי בעיות של ניתוקים כמה פעמים אבל זה היה בגלל HOT ולא CCC.
אין לי משהו רע להגיד על CCC.
גם השירות אדיב, עונים מהר ומטפלים מהר (לא שהיה במה לטפל, רק להבין שהבעיה בHOT - וכך באמת היה).
נראה שסופסוף הhelpdesk מבין עניין ויודע על מה הוא מדבר ולא סתם מדקלם משפטים כדי לצאת ידי חובה.