קניתי Music Streamer II - שאלות על כבלים.

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
שלח תגובה
morishani פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

באינטרנט קראתי שצריך לקנות כבל USB איכותי (ביחס לכבל מדפסת וכו') לDACים.

המחשב שלי ממוקם 4 מטרים מהמגבר, האם לקנות כבל RCA ארוך יותר, או כבל USB ארוך יותר? האם יש לכם המלצות לכבלי RCA/USB?

כרגע המערכת שלי היא כזו :
מגבר Marantz PM5004, רמקולים Monitor Audio BX2, מחוברים למחשב/ipod דרך כבל pl/rca גנרי.

אשמח גם להמלצות לכבלים לרמקולים (כיוון שגם אלו גנרים כרגע)

wr1
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

לא קשור לשאלה שלך, אבל,
בדיוק אתמול ארגנתי שחבר יביא לי אחד כזה מניו יורק וחשבתי לי, איפה קנית? פה בארץ?

ונראה לי שכבל RCA איכותי יהיה טוב יותר מכל כבל USB ארוך. אבל זו רק דעתי.

morishani פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

wr1 כתב:לא קשור לשאלה שלך, אבל,
בדיוק אתמול ארגנתי שחבר יביא לי אחד כזה מניו יורק וחשבתי לי, איפה קנית? פה בארץ?

ונראה לי שכבל RCA איכותי יהיה טוב יותר מכל כבל USB ארוך. אבל זו רק דעתי.
...
האמת שבהתחלה חשבתי גם לארגן חבר שיביא / ישלח את זה מחו"ל, אבל אתמול מצאתי את המוצר באיביי

תודה על התשובה :) יש לך המלצות לכבלי RCA איכותיים?

sivan77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

אתה מודע לזה שאפשר תמיד לשאול "שלום, מה ה[משהו] ההכי טוב בשביל [מטרה מסויימת] ?" ולקבל תשובה שמצריכה ממך להוציא לפעמים (במיוחד כבלים) מאות אחוזים של המחיר המקורי - ובהרבה מקרים זה לחינם. זאת ברוב המקרים לא השאלה הנכונה כשאתה מחפש משהו טוב, אלא אם כן אתה אמריקאי. :מבולבל: להם מותר.

הייתי במקומך מנסה לקרב את המגבר והמחשב, כי בכל מקרה עדיף לא להאריך בכבלים מכל סוג שהוא. אם אתה חייב, הייתי סומך יותר על כבל RCA ארוך מאשר על כבל USB ארוך, שגם יעלה לך יותר אם תרצה אחד עם שם של חברה עליו. מה גם, שבכבל RCA (איכותי) רוב העובי שלו מוקדש להגנה על הכבל, ובכבל USB (שלא במחיר גבוה מידי) המצב לא כזה. כך שאם תזיז משהו במרחק הזה ובטעות תפגע בכבל, עדיף לך שזה יהיה RCA ולא USB. את ה- Musicstreamer והכבל USB עדיף תשמור בקרבת המחשב באזור בטוח. זה בקשר להעדפה.

בנוגע לכבל עצמו, חשוב לך שבכבל RCA שתקנה יהיה לך סיכוך, ושהכבל יהיה עבה כמה שאפשר (להגנה עליו). ככה ההפרעות שתקבל (ויהיו כאלה בכבל לא טוב) תהיינה מינימאליות. לא חיפשתי במקומות כמו איביי או ביותר מידי אתרים ישראלים, כי תוצאות ל- RCA יש המון ורובן סתם ***. אבל הנה אחד שמצאתי, אני לא חושב שתוכל למצוא משהו טוב יותר במחיר שלו:
http://www.cable.co.il/sg_product~550490~40~0.htm
זה נראה כמו כבל שיחזיק, אבל אל תשחק יותר מידי עם החיבור של הכבל לפלאג (הגומי שיש שם), אי אפשר לדעת כמה טוב ואיכותי החיבור ביניהם.

עריכה: 2 כאלה כמובן.

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”