Panasonic VT20 - הבחירה האולטימטיבית לתלת "50 לסוף 2011?
-
moozar
-
- חבר פעיל

- תגובות: 78
מאחר וניתן כיום להשיג את ה-Panasonic VT20, שהוכתר כפלסמה המצטיינת בכמה סקירות מ-2010 במחיר שנע לכיוון ה-8000 (לא תצוגה). צפיתי במכשיר, תמונה עם אמינות צבע וחדות מרשימה. אני תוהה אם זו הבחירה האולטימיטיבית לתקציב זה, או ש:
1. משתלם להשקיע עוד 3000 ש"ח ולהשיג לד נוסח ה-Sharp LC52LE835 (או לד מובחר אחר)
2. לחכות:
א.רבעון, כי עוד צפויה צניחת מחירים בסוף שנה (?)
ב. שנה כי טכנולוגיה חדשה בפתח (איזה?) או שדגמים אטרקטיבים יותר כמו ה-Panasonic VT30 או אחרים יגיעו לאותה סביבת מחיר.
1. משתלם להשקיע עוד 3000 ש"ח ולהשיג לד נוסח ה-Sharp LC52LE835 (או לד מובחר אחר)
2. לחכות:
א.רבעון, כי עוד צפויה צניחת מחירים בסוף שנה (?)
ב. שנה כי טכנולוגיה חדשה בפתח (איזה?) או שדגמים אטרקטיבים יותר כמו ה-Panasonic VT30 או אחרים יגיעו לאותה סביבת מחיר.
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
אני פחות או יותר באותה התלבטות כמוך, האם לקנות עכשיו פלזמה של LG 50PK550R במחיר יחסי זול של 4 אלף או לחכות 4-5 חודשים לקנות LED 47 3D של פיליפס.
הסיבה להמתנה של 4 -5 חודשים כי אני בינואר טס לארה"ב, ואני רוצה כמה שיותר כסף לבזבוזים. דרך אגב המסך שיש לי כיום, זה מסך קטן של 25 אינץ CRT עם בעייה רצינית של השתקפות (לא קשור למסך).
הסיבה להמתנה של 4 -5 חודשים כי אני בינואר טס לארה"ב, ואני רוצה כמה שיותר כסף לבזבוזים. דרך אגב המסך שיש לי כיום, זה מסך קטן של 25 אינץ CRT עם בעייה רצינית של השתקפות (לא קשור למסך).
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
אני הייתי הולך על הפלאזמה בלי לחשוב פעמים !
אגב איפוא ראית את המחיר הזה ? הייתי מוסיף עוד מסך לאוסף שיהיה
אגב איפוא ראית את המחיר הזה ? הייתי מוסיף עוד מסך לאוסף שיהיה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- madror
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2458
הפאנסוניק VT20, במחיר שלה היום , לדעתי אין לה מתחרות לא ב SD , לא ב HD ולא ב 3D.
התנאי היחידי , ללא מקור אור ישיר על הטלויזה/אפשרות להחשיך את הסלון.
התנאי היחידי , ללא מקור אור ישיר על הטלויזה/אפשרות להחשיך את הסלון.
נערך לאחרונה על ידי madror ב 05/11/2011 14:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- gordi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 501
זה המחיר שבו נמכרו ה VT20 בסוף דרכם.sigamore כתב:אני הייתי הולך על הפלאזמה בלי לחשוב פעמים !
אגב איפוא ראית את המחיר הזה ? הייתי מוסיף עוד מסך לאוסף שיהיה...
בשביל מה לרכוש מסך מדגם מיושן?
אם כבר-תמתין עוד 7 חודשים לערך ותוכל לרכוש את ה VT30 במחיר דומה
- madror
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2458
הוא רוצה לקנות טלויזה עכשיו , לא בעוד 7 חודשים שאז היה VT40 ואז תגיד לו לחכות 7 חודשים שאז היה הא VT50 ותגיד לו לחכות עוד 7 חודשים שאז היה VT60 וחוזר חלילה ... ואז היה VT 100 ....gordi כתב:זה המחיר שבו נמכרו ה VT20 בסוף דרכם.sigamore כתב:אני הייתי הולך על הפלאזמה בלי לחשוב פעמים !
אם כבר-תמתין עוד 7 חודשים לערך ותוכל לרכוש את ה VT30 במחיר דומה...
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
- gordi
-
- חבר פעיל במיוחד

תקרא את ההודעה שלו שוב.madror כתב:הוא רוצה לקנות טלויזה עכשיו , לא בעוד 7 חודשים שאז היה VT40 ואז תגיד לו לחכות 7 חודשים שאז היה הא VT50 ותגיד לו לחכות עוד 7 חודשים שאז היה VT60 וחוזר חלילה ... ואז היה VT 100 ....gordi כתב:זה המחיר שבו נמכרו ה VT20 בסוף דרכם.sigamore כתב:אני הייתי הולך על הפלאזמה בלי לחשוב פעמים !
אם כבר-תמתין עוד 7 חודשים לערך ותוכל לרכוש את ה VT30 במחיר דומה......
הוא העלה אופצייה של לחכות.
ואם כבר לחכות מינימום זמן-אז עוד חודש+ יוצאת ה VT50 (כנראה ידלגו על ה 40) ואז מחיר ה VT30 ירד לכיוון ה 12 אלף(להערכתי)
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
ה VT-20 מסך מדהים .sigamore כתב:אני הייתי הולך על הפלאזמה בלי לחשוב פעמים !
1. מתמודד הכי טוב בשידורי SD .
2. איכות ה HD מדימה .
3. תלת מימד איכותי .
4. מסך אמין ביותר תוצרת יפאן .
5. חמש שנות אחריות מלאות .
6. מחיר ללא תחרות .
7. מה אפשר לבקש יותר מזה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1719
אין כזה דבר בחירה אולטימטיבית.
להמליץ בצורה גורפת על פלאזמה כשאפילו לא ברור מהם האילוצים מסביב זאת חוסר אחריות לשמה.
9000es,
א. כשאתה אומר "מסך אמין תוצרת יפן", זה אומר שכל המסכים האחרים שהם לא תוצרת יפן (האם ה-VT20 אכן מיוצרת ביפן אגב ולא במפעל של פנאסוניק בסין למשל?) לא אמינים, או פחות אמינים?
ב. איך ה-VT20 תתמודד במידה וישתמשו בה כמסך מחשב? האם אין סכנת צריבה?
ג. איך ה-VT20 תתמודד בסלון מואר? האם התמונה לא תהפוך להיות דהויה?
בתנאים סטריליים של סלון חשוך לחלוטין, פלאזמה אכן תנצח כל EDGE LED כמעט בכל פרמטר בצפייה בוידאו. העניין הוא, שלא כל אחד מוכן להרשות לעצמו את הלוקסוס של סלון חשוך לחלוטין בכל צפייה, ולא כל אחד מוכן להמנע מלהשתמש במסך כמסך מחשב.
להמליץ בצורה גורפת על פלאזמה כשאפילו לא ברור מהם האילוצים מסביב זאת חוסר אחריות לשמה.
9000es,
א. כשאתה אומר "מסך אמין תוצרת יפן", זה אומר שכל המסכים האחרים שהם לא תוצרת יפן (האם ה-VT20 אכן מיוצרת ביפן אגב ולא במפעל של פנאסוניק בסין למשל?) לא אמינים, או פחות אמינים?
ב. איך ה-VT20 תתמודד במידה וישתמשו בה כמסך מחשב? האם אין סכנת צריבה?
ג. איך ה-VT20 תתמודד בסלון מואר? האם התמונה לא תהפוך להיות דהויה?
בתנאים סטריליים של סלון חשוך לחלוטין, פלאזמה אכן תנצח כל EDGE LED כמעט בכל פרמטר בצפייה בוידאו. העניין הוא, שלא כל אחד מוכן להרשות לעצמו את הלוקסוס של סלון חשוך לחלוטין בכל צפייה, ולא כל אחד מוכן להמנע מלהשתמש במסך כמסך מחשב.
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
-
moozar
-
- חבר פעיל

זה בעצם מה שרציתי לשמוע, האם צפויה הכרזה קרובה שתוזיל את ה-VT30 (ובהכרח גם את הVT20 ).madror כתב:
תקרא את ההודעה שלו שוב.
הוא העלה אופצייה של לחכות.
ואם כבר לחכות מינימום זמן-אז עוד חודש+ יוצאת ה VT50 (כנראה ידלגו על ה 40) ואז מחיר ה VT30 ירד לכיוון ה 12 אלף(להערכתי)...
הנקודה היא שיש לי פה שיקולים זרים - אני עובר באביב לדירה חדשה ומוכר את הנוכחית בימים אלה.
אמרתי: אם ממילא ארכוש מסך בקרוב, אז מוטב כבר עכשיו. סלון עם פלאסמה "50 יותר סקסי ומוכר מכזה עם Lenco "29 מקרן אחורי, מגושמת.
עכשיו המשוואה היא מאוד תאורטית - מה ישתלם יותר, לשפר את השיק של הסלון ובעקיפין להעלות את ערך הדירה או לחכות את החודש+, שה-VT30 תרד מטה בכמה אלפי שקלים.
אגב תנאי של "ללא מקור אור ישיר על הטלויזה/אפשרות להחשיך את הסלון" נובע מכך שלפלסמה תאורה פחות עוצמתית מלד, או מפני שהיא סובלת מהשתקפויות (שזו צרה אמיתית).
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
לא יודע על מה אנשים מדברים עם המקור אור
כבעלים של פנסוניק VT20
אצלנו החלון ווטרינה (מצד ימין של הפלאזמה) פתוח תמיד כל שעות היום
ומעולם לא הפריע לצפייה
כבעלים של פנסוניק VT20
אצלנו החלון ווטרינה (מצד ימין של הפלאזמה) פתוח תמיד כל שעות היום
ומעולם לא הפריע לצפייה
- uv2u
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 796
9000es כתב:ה VT-20 מסך מדהים .sigamore כתב:אני הייתי הולך על הפלאזמה בלי לחשוב פעמים !
אגב איפוא ראית את המחיר הזה ? הייתי מוסיף עוד מסך לאוסף שיהיה...![]()
1. מתמודד הכי טוב בשידורי SD .
2. איכות ה HD מדימה .
3. תלת מימד איכותי .
4. מסך אמין ביותר תוצרת יפאן .
5. חמש שנות אחריות מלאות .
6. מחיר ללא תחרות .
7. מה אפשר לבקש יותר מזה ....
אחד המסכים שנותן כיום את יחס התמורה למחיר הטוב ביותר שיש.
לקנות מסך reference בחצי ממחירו לאחר מספר חודשים ממועד ההשקה, מה עוד אפשר לבקש?
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
moozar, קראתי ביקורות על הVT30 בכמה מקומות, הירידה היחידה עליה היא שאין שיפור עצבני לעומת שנה שעברה, וזה היה כתוב בכמה מקומות. שני המסכים טובים מאוד, באופן אישי לא יודע האם הייתי ממתין עוד כמה חודשים.
או שתחליט שאתה ממתין לראות האם ייכנסו כבר טכנולוגיות עדכניות כגון אלו שהוצגו לאחרונה, המאפשרות צפיה בתלת ממד ללא משקפיים, או שזה פחות מעניין אותך. אגב - סתם זרקתי דוגמא.
למי שכתב איך הVT מסתדרת עם תאורה, יצא לי לראות את הV20 מותקנת כשיש מולה חלון פתוח, הורדתי את הכובע.
מהלך נכון לכיוון רכישה לבית יהיה צפיה של שתי הגברות הנכבדות שציינת (פיליפס ופנסוניק), עיבוד נתונים, ריכוש פוצ'רים וקבלת החלטה. כאחד בעל LCD בבית, המסך הבא יהיה פלזמה, כי הדגש אצלי הוא על איכות תמונה של SD יותר מאשר דברים אחרים. אני מאוד נהנה ממה שיש לי בבית, אבל כנראה שאמשיך עם פלזמות בהמשך. לא - זו לא המלצה על פנסוניק, אלא על פלזמות באופן כללי, לפחות מנקודת המבט שלי.
או שתחליט שאתה ממתין לראות האם ייכנסו כבר טכנולוגיות עדכניות כגון אלו שהוצגו לאחרונה, המאפשרות צפיה בתלת ממד ללא משקפיים, או שזה פחות מעניין אותך. אגב - סתם זרקתי דוגמא.
למי שכתב איך הVT מסתדרת עם תאורה, יצא לי לראות את הV20 מותקנת כשיש מולה חלון פתוח, הורדתי את הכובע.
מהלך נכון לכיוון רכישה לבית יהיה צפיה של שתי הגברות הנכבדות שציינת (פיליפס ופנסוניק), עיבוד נתונים, ריכוש פוצ'רים וקבלת החלטה. כאחד בעל LCD בבית, המסך הבא יהיה פלזמה, כי הדגש אצלי הוא על איכות תמונה של SD יותר מאשר דברים אחרים. אני מאוד נהנה ממה שיש לי בבית, אבל כנראה שאמשיך עם פלזמות בהמשך. לא - זו לא המלצה על פנסוניק, אלא על פלזמות באופן כללי, לפחות מנקודת המבט שלי.
Vocare Ad Regnum
- CCHAOSS
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
את ה-V20 למשל היה קשה מאוד להשיג בסיום דרכה...
לדעתי תקנה עכשיו, שלא יגמר לך המלאי פתאום...ואני מצטרף להמלצות על VT-20.
לדעתי תקנה עכשיו, שלא יגמר לך המלאי פתאום...ואני מצטרף להמלצות על VT-20.
- gordi
-
- חבר פעיל במיוחד

תיקח בחשבון שה VT20 הוא המסך הכי מכוער שיצא לי לראות אי פעם.CCHAOSS כתב:את ה-V20 למשל היה קשה מאוד להשיג בסיום דרכה...
לדעתי תקנה עכשיו, שלא יגמר לך המלאי פתאום...ואני מצטרף להמלצות על VT-20....
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

gordi, יש מצב שאתה מפרט מה מכוער ? האסתטיקה של המסגרת ? או איכות התמונה במסך ? מה ?
Vocare Ad Regnum
-
moozar
-
- חבר פעיל

נגעת בנקודה כואבת, רעייתי מאוד לא סובלת את המשקפיים והניתוק שהם משדרים.TANDBERG כתב:, ...או שתחליט שאתה ממתין לראות האם ייכנסו כבר טכנולוגיות עדכניות כגון אלו שהוצגו לאחרונה, המאפשרות צפיה בתלת ממד ללא משקפיים, או שזה פחות מעניין אותך. אגב - סתם זרקתי דוגמא....
מצד שני אני מניח שעד שטכנולוגיה של צפיה בתלת בלי משקפים נוסח זאת של טושיבה ($11,730) -
http://www.hometheater.co.il/article029 ... 7%99%D7%9D - תתחיל להתקרב למחיר ראלי בכיוון החד-ספרתי, יעברו איזה 3-4 שנים.
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

חד ספרתי... התכוונת לארבע ספרות. אני לא מאמין שייקח כל כך הרבה שנים. תבדוק מה חשוב לך הכי הרבה ותתמקד בזה.
Vocare Ad Regnum
- gordi
-
- חבר פעיל במיוחד

איכות הבנייה והאסטתיקה של המסגרת.TANDBERG כתב:gordi, יש מצב שאתה מפרט מה מכוער ? האסתטיקה של המסגרת ? או איכות התמונה במסך ? מה ?...
מסך דגל של חברה(בשנה שעברה) ומי שעיצב את המיסגרת שלו ראוי שיפוטר מעבודתו.