בחזרה לשרוף???!!!
-
gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
ביום חמישי בערב בזמן כדורסל החלטתי לקלות קפה.... וכמובן המשחק השכיח את הקליה , הגעתי לג'ין עמוק בתוך פיצוץ השני,לא הפעלתי קירור,זרקתי פולים על השיש ואווררתי אותם עד הקירור סופי... הקפה היה כמו אחרי טיגון בשמן עמוק : פולים שומניים,כל השיש בטיפות של שמנים ארומטיים שיצאו להם ובכך הפכו קפה לחסר כל תועלת.... מיד אחרי משחק קליתי שוב,עצרתי בשנייה ראשונה של פיצוץ שני והיתי מרוצה ממראה של פולים...
את השרוף לא זרקתי,חשבתי לנסות בכל זאת . היום בבוקר טעמנו,ובקפה היו טעמים אקזוטיים,תבלינים,אבלהוא היה קצת אנמי,בלי חמיצות כלל(מוזר?) וגם בלי מרירות,שוקולדיות,ייניות...אבל טעים. טוב, נזכרתי בשרוף,קודם חלטתי אספרסו
.....וזה היה מדהים!!!!! קקאו אפריקאי טהור,מריר סמיך וגם קצת יין בשנייה ראשונה של לגימה... מיד עשיתי עוד חליטה,הפעם של קפוצ'ינו וזה היה מצויין גם כן,טעמים היו קצת פחות מודגשים אומנם....
מה בדיוק קרה לדעתכם ואם אנחנו לא צריכים לפסול על הסף קליות כהות מאוד(שרופות?) ?
כמעט שככתי ,הקפה:
100גר. ינדיאן A
80גר' .בורונדי
70 גר' . ניקרגואה
את השרוף לא זרקתי,חשבתי לנסות בכל זאת . היום בבוקר טעמנו,ובקפה היו טעמים אקזוטיים,תבלינים,אבלהוא היה קצת אנמי,בלי חמיצות כלל(מוזר?) וגם בלי מרירות,שוקולדיות,ייניות...אבל טעים. טוב, נזכרתי בשרוף,קודם חלטתי אספרסו
.....וזה היה מדהים!!!!! קקאו אפריקאי טהור,מריר סמיך וגם קצת יין בשנייה ראשונה של לגימה... מיד עשיתי עוד חליטה,הפעם של קפוצ'ינו וזה היה מצויין גם כן,טעמים היו קצת פחות מודגשים אומנם....
מה בדיוק קרה לדעתכם ואם אנחנו לא צריכים לפסול על הסף קליות כהות מאוד(שרופות?) ?
כמעט שככתי ,הקפה:
100גר. ינדיאן A
80גר' .בורונדי
70 גר' . ניקרגואה
-
- שתי קליות של יום חמישי
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
וואלה, מעניין. אני שתיתי רק פעם אחת קפה ממש שרוף, והוא היה מאוד אנמי ולא מעניין (וכמובן מר לגמרי).
התמונה שלך נראית כאילו הקפה בצד ימין קלוי יותר מאשר בצד שמאל. אלו שתי קליות שונות, או שמדובר במשחקי אור?
התמונה שלך נראית כאילו הקפה בצד ימין קלוי יותר מאשר בצד שמאל. אלו שתי קליות שונות, או שמדובר במשחקי אור?
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש רמת קלייה כל כך כהה שכבר לא מבדילים בה בין קולומביה לגוואטמלה ...
כנראה עצרת ממש לפני שנהיה פחם
כנראה עצרת ממש לפני שנהיה פחם
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
זה כהה מאוד אבל לא פחם, ברוכים הבאים לעולם של טעמים חדשים
טעים או לא זה ענין של זן וטעם אישי. אני חושב שאהבת את התוצאה פשוט כי ניסית משהו חדש (קרה לי די הרבה בעולם הקפה, גם כשמנסים זן חדש או מכונה שונה, או אפילו שיטת הכנה קצת אחרת)
טעים או לא זה ענין של זן וטעם אישי. אני חושב שאהבת את התוצאה פשוט כי ניסית משהו חדש (קרה לי די הרבה בעולם הקפה, גם כשמנסים זן חדש או מכונה שונה, או אפילו שיטת הכנה קצת אחרת)
what's next?