עזרה עם Digital Scart TV Box Tuner DVB-T
שלום לכולם ,
רכשתי את הממיר המיני הזה דרך EBAY
http://www.ebay.com/itm/Digital-Scart-T ... 529wt_1163
אני לא מצליח לבצע לו סריקה , הוא לא מוצא שום ערוץ למרות שמחובר לאנטנה אקטיבית במרכז הארץ .
אולי למישהו יש ניסיון מה הן ההגדרות ?
החשש שלי שאני בוחר אזור לא נכון . לממיר אין ישראל ברשימה ולכן בחרתי אחת ממדינות אירופה.
אולי גם טווח הסריקה האוטומטי מוגדר לא נכון 474000 MHZ עד 474000 MHZ עם 8M
בקיצור כל רעיון מבורך
תודה ,
רכשתי את הממיר המיני הזה דרך EBAY
http://www.ebay.com/itm/Digital-Scart-T ... 529wt_1163
אני לא מצליח לבצע לו סריקה , הוא לא מוצא שום ערוץ למרות שמחובר לאנטנה אקטיבית במרכז הארץ .
אולי למישהו יש ניסיון מה הן ההגדרות ?
החשש שלי שאני בוחר אזור לא נכון . לממיר אין ישראל ברשימה ולכן בחרתי אחת ממדינות אירופה.
אולי גם טווח הסריקה האוטומטי מוגדר לא נכון 474000 MHZ עד 474000 MHZ עם 8M
בקיצור כל רעיון מבורך
תודה ,
-
- הממיר
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
MPEG-2 digital and fully DVB-T compliant.(NOT Compatible with MPEG4, MHEG5. please make sure your TV channel plays DVB-T signal so that this receiver can preview and record it, we are not responsible for buying the product can't work because of no signal.)
-חבר יקר, חבל שלא התוועצת בפורום הנל לפני הרכישה, הדגם שרכשת איננו תומך לצערי את השידור כאן בארץ - אתה צריך ממיר התומך ב-MPEG4.. הממיר שלך תומך ב-MPEG2 בלבד ולכן אין לך שידור.
תחזיר את הממיר כל עוד אתה יכול ותחזור אלינו נשמח לכוון אותך לרכישה יותר נכונה.
-חבר יקר, חבל שלא התוועצת בפורום הנל לפני הרכישה, הדגם שרכשת איננו תומך לצערי את השידור כאן בארץ - אתה צריך ממיר התומך ב-MPEG4.. הממיר שלך תומך ב-MPEG2 בלבד ולכן אין לך שידור.
תחזיר את הממיר כל עוד אתה יכול ותחזור אלינו נשמח לכוון אותך לרכישה יותר נכונה.
טוב, קורה
אחרי נסיון נוסף התברר שמיקום האנטנה לא היה מוצלח. לאחר שינוי כל 5 ערוצים נסרקו בהצלחה
אך אין תמונה אלא הודעה של סוג הוידיו לא נתמך . כאן בא לידי ביטוי האי התאמה MPEG4
נשאיר אותו כנגן של קבצים מ-USB
זה דווקא עובד לא רע , לחדר שינה בהחלט מספיק
תודה רבה
אחרי נסיון נוסף התברר שמיקום האנטנה לא היה מוצלח. לאחר שינוי כל 5 ערוצים נסרקו בהצלחה
אך אין תמונה אלא הודעה של סוג הוידיו לא נתמך . כאן בא לידי ביטוי האי התאמה MPEG4
נשאיר אותו כנגן של קבצים מ-USB
תודה רבה