המלצה לתוכנת הקלטה + איך מקליטים שיחות?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73365
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מותקנת אצלי תוכנת הקלטה ("טייפ מנהלים" בסיסי) שהגיע עם המכשיר. היא שימושית, הבעייה היחידה שהיא מפסיקה להקליט אם נכנסת שיחה, גם אם המכשיר על שקט. מישהו מכיר תוכנה שלא מפסיקה את ההקלטה בגלל שיחות נכנסות?
בנוסף - איך מקליטים שיחות במכשיר?
בנוסף - איך מקליטים שיחות במכשיר?
-
Huber
- חבר במועדון HT

...
-
Huber
- חבר במועדון HT

אף אחד לא יודע איך מקליטים שיחות נכנסות/יוצאות באנדרואיד? אף אחד לא משתמש במכשיר כ"טייפ מנהלים"?
תרשום CallRecorder בmarket ותראה שם מספר תוכנות ולפחות על אחת החינמיות כתוב שהיא מתאימה לגלקסי 2
ניסיתי את אחת מהן (לא זוכר מי מהן) וזה עבד - לא צריך ROOT או משהוא דומה, המכשיר שלי בדיוק כמו שהוא יצא מפלאפון.
התוכנה הקליטה כל שיחה עד שמסמנים להפסיק להקליט או סוף השיחה ולא אהבתי את הצורה הזו, אני מעדיף לסמן מתי אני רוצה להקליט.
ירון
ניסיתי את אחת מהן (לא זוכר מי מהן) וזה עבד - לא צריך ROOT או משהוא דומה, המכשיר שלי בדיוק כמו שהוא יצא מפלאפון.
התוכנה הקליטה כל שיחה עד שמסמנים להפסיק להקליט או סוף השיחה ולא אהבתי את הצורה הזו, אני מעדיף לסמן מתי אני רוצה להקליט.
ירון
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15948
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
cobraf כתב:בשביל להקליט שיחות צריך להתקין MOD במכשיר שיאפשר לך את זה, כמובן שבשביל זה צריך ROOT במכשיר
ברוב הרומים קאסטום היום יש את התכונה כבר BUILT IN...
מה שמבאס שב CM7 אין את האופציה הזאת - זה מחרפן אותי
-
Huber
- חבר במועדון HT

הורדתי, אנסה ואדווח. ד"א יש שם בהגדרות אופציה להגיד לו לא להקליט אוטומטית.a_yaron כתב:תרשום CallRecorder בmarket ותראה שם מספר תוכנות ולפחות על אחת החינמיות כתוב שהיא מתאימה לגלקסי 2
ירון...
עדיין מחפש תוכנה שתהפוך את המכשיר ל"טייפ מנהלים" (הקלטת שיעורים או שיחה לא דרך המכשיר) שלא תפסיק להקליט אם נכנסת שיחה במכשיר.