נמאס כבר מהרמקולים השגרתיים אשר עשויים מעץ ונגזרותיו? חברת Audiomasons מציעה רמקולים סטריאו היי-אנד אשר עשויים מאבן. החברה אשר ממוקמת במישיגן שבארצות הברית, מציעה תחת אמתחתה שלושה דגמים העונים לשם Bastion, Comet ו- Luxs.בניית התיבה מאבן עוזרת ליצור תיבה חזקה יותר אשר לא תנגן יחד עם הדרייברים, פעולה אשר בדרך כלל לא רצויה ברמקולים.הרמקולים עשויים מאבן גיר ומתומחרים החל מ- $995 ועד ל- $1950. החברה מציע אפשרויות תיבה מאבן המחיר יכול להכפיל ולשלש את עצמו במידה ובוחרים אבן אקזוטית יותר, ...
טלHD
גורו
תגובות: 14365
שליחה
היי אנד והטויטר 10 ס"מ מהרצפה?...
Almogc
מורעל האתר
תגובות: 2444
שליחה
מעניין איך זה נשמע... מה שכן זה טוב נגד ילדים שמסתובבים בבית עם כל מיני צעצועים וגורמים לך ללחץ דם
תודה על השיתוף
daycalon
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 566
שם מלא: daycalon
שליחה
היי אבן
molvy
חבר במועדון HT
תגובות: 7048
שליחה
נשמע סתם גימיק פלצני
dany75
חבר פעיל מאוד
תגובות: 255
שליחה
כןןןן
והרקולים חשופים לתעלולי הילדים...סכין מזלג..עט והם יחוררו אותם..אין רשת או משהו.
oferlaor
מנהל
תגובות: 78943
שם מלא: עפר לאור
שליחה
לפחות יהיה לילדים קשה יותר לשרוט את זה...
יש גם מבטון, בזמנו פרסמנו תמונות של בחור מישראל שעיצב כאלה.
בשנת 2008 כאשר בניתי את הרמקולים שלי השתעשעתי ברעיון לבנות תיבה מיציקת בטון:
תיבה כבדה ושקטה. חוסר ידע בייצור תבניות ויציקות הפנה אותי לאפיקים יותר קונבנציונלים.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
roeek
חבר ותיק
תגובות: 1349
שליחה
מבחן הצליל הוא הקובע ולא החומר..
The Black Wax
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46457
שליחה
אבל החומר הוא שתורם לצליל. רמקולים מאבן כבר מתחילים מנקודת פתיחה טובה יותר מבחינת ביטול תהודות תיבה מאשר תיבות מחומר אחר.
יצא לי לראות את הרמקולים של יואב גבע YG Acoustics שמתומחרים בעשרות אלפי דולרים. ואף 100000 דולר.
האלמנטים הם של Scan Speak והסוד לדברי יואב (או הגימיק תקראו לזה איך שאתם רוצים) הוא בקרוס אובר ובתיבה (שכנראה אחראית על ייקור עלות הרמקולים)העשויה מאלומיניום תעופתי בחיבור ללא ברגים ובאמצעות לחץ.
אז הנה לנו תיבה תהודה מאבן - אמור לדעתי להיות טוב יותר אפקטיבי יותר מאלומיניום תעופתי. רק מה כבד יותר.
ויחסוך נזק כמו שהיה לי פעם: המזגן טיפטף והרמקול האחורי ישב בדיוק מתחתיו עד ששמתי לב כבר היה מאוחר. הנזק: התנפחות העץ והתקלפות של הציפוי מעלה ומהצד.