תקלה במערכת האוטומטית של פטיפון kenwood KD-2033

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
lavik17 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם !

יש לי תקלה בפטיפון KD-2033 של Kenwood, ואני ממש צריך את עזרתכם אם יש הצעות לפתרון.
כשאני מפעיל את הפטיפון על ידי משיכת ידית ההפעלה כלפי מטה, מיד כשאני עוזב את הידית, היא עולה בחזרה למעלה והפטיפון נכבה.
לפטיפון הזה יש מערכת חצי אוטומטית שכשהמחט מגיעה לסוף התקליט, ידית ההפעלה עולה בחזרה למעלה ובו זמנית המחט עולה וכל הזרוע חוזרת למקומה. נראה שהתקלה למעשה היא שהפטיפון "חושב" שהוא הגיע לסוף התקליט ולכן מכבה את עצמו מיד בעת ההפעלה.

יש הצעות לפתרון ?

תודה וסוף שבוע נעים !

עדי

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 173 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

הפטיפון הזה הוא ג'אנק (אני מכיר אותו כי היה לי אחד כזה), כך שזו הזדמנות להחליף אותו. אבל אם אתה מתעקש לדבוק בו, יש 2 אפשרויות: להמשיך להפעיל אותו כידני (נדמה לי שיש שם אפשרות כזו), או להביא אותו למישהו שמבין לנסות לתקן את התקלה. ייתכן שזה עניין פשוט מאד של מנוף קפיצי שיצא ממקומו וצריך להחזירו, כי יש שם מערכת מכנית של מנופים, קפיצים, גלגלי שיניים וכד' שאחראית על החזרת הזרוע למקום. אם יש לך חוש טכני, אתה יכול לפתוח אותו בעצמך ולראות אם אתה מזהה שם משהו שנתקע תוך הפעלה ידנית של המנגנון.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”