שימו לב לכותרת
Ynet מוכיחים שוב שהם לא ראויים להיקרא "האתר הגדול במדינה"
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
עזוב זה לא רק זה.
אתמול פורסם דוח המבקר בנוגע להוצאות של המפלגות על חשבון תקציב "קשר עם הבוחרים". לא נכנס כאן למה נחשב "קשר עם הבוחר" ומה לא.
ארבעת המפלגות הגדולות כיכבו.
ציפי לבני מ"קדימה" ערכה ארוחה ל-60 מוזמנים בעלות של 57 אלף שקלים ( 950 שקלים לאדם )
נתניהו מה"ליכוד" הזמין לארוחה 120 מוזמנים, בעלות של 44 אלף שקלים (366 שקלים לאדם )
סיעת ש"ס הוציאה סכום של כ-20 אלף שקלים עבור סעודת שבע ברכות לרגל נישואי בתו של יו"ר המפלגה
ישראל ביתנו שילמה 150 אלף שקל לזמר אריק סיני על מתן שירותי הסברה
ומה הכותרת של ynet ?
"עשרים אלף שקלים לשבע ברכות" עם תמונה של אלי ישי. כאילו, מה שונה הארוחה של אלי ישי מהארוחה של ליבני ? או של ביבי ? מה ? בגלל שיש לו זקן ?
עכשיו הפסיכולוגיה ההפוכה, אני מזמן הפסקתי להאמין שכל מי שתוקף את המפלגות החרדיות עושה זאת בגלל שהוא באמת מודאג מהשחיתות, הדמוקרטיה או התחרדות המדינה. כל זה בולשיט בשקל תשעים. אני אומר שב ynet ובאתרים אחרים מכסים על הדברים הגדולים באמת, אלה שאנחנו לא באמת שומעים עליהם או כאלה שיש למישהו אינטרס להחביא אותם ובתמורה אנחנו מקבלים בדיוק את הכותרת שאנחנו מצפים או רוצים לקבל והסבטקסט שלה לעולם יהיה:
ה"חברה" שלנו, החילוניים כמובן, הם סבבה לגמרי, זה אלה עם הזקנים שהורסים כל חלקה טובה..
אתמול פורסם דוח המבקר בנוגע להוצאות של המפלגות על חשבון תקציב "קשר עם הבוחרים". לא נכנס כאן למה נחשב "קשר עם הבוחר" ומה לא.
ארבעת המפלגות הגדולות כיכבו.
ציפי לבני מ"קדימה" ערכה ארוחה ל-60 מוזמנים בעלות של 57 אלף שקלים ( 950 שקלים לאדם )
נתניהו מה"ליכוד" הזמין לארוחה 120 מוזמנים, בעלות של 44 אלף שקלים (366 שקלים לאדם )
סיעת ש"ס הוציאה סכום של כ-20 אלף שקלים עבור סעודת שבע ברכות לרגל נישואי בתו של יו"ר המפלגה
ישראל ביתנו שילמה 150 אלף שקל לזמר אריק סיני על מתן שירותי הסברה
ומה הכותרת של ynet ?
"עשרים אלף שקלים לשבע ברכות" עם תמונה של אלי ישי. כאילו, מה שונה הארוחה של אלי ישי מהארוחה של ליבני ? או של ביבי ? מה ? בגלל שיש לו זקן ?
עכשיו הפסיכולוגיה ההפוכה, אני מזמן הפסקתי להאמין שכל מי שתוקף את המפלגות החרדיות עושה זאת בגלל שהוא באמת מודאג מהשחיתות, הדמוקרטיה או התחרדות המדינה. כל זה בולשיט בשקל תשעים. אני אומר שב ynet ובאתרים אחרים מכסים על הדברים הגדולים באמת, אלה שאנחנו לא באמת שומעים עליהם או כאלה שיש למישהו אינטרס להחביא אותם ובתמורה אנחנו מקבלים בדיוק את הכותרת שאנחנו מצפים או רוצים לקבל והסבטקסט שלה לעולם יהיה:
ה"חברה" שלנו, החילוניים כמובן, הם סבבה לגמרי, זה אלה עם הזקנים שהורסים כל חלקה טובה..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
לפי סקר TIM אתה וואלה יותר גדול
וגוגל הכי גדול ...
http://images.globes.co.il/Images/New ... ep[5.jpg
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

עפרoferlaor כתב:Lior_m
1. והקשר לשרשור הוא?!
2. והקשר לאתר שלנו הוא?!...
אני בטוח שאני לא צריך להסביר לך אבל בכל זאת ..
פותח השרשור מתיחס לרמת הכתבות של Ynet
חשבתי לתת דוגמא נוספת בשביל לחזק את טענתו, הדוגמא שלי היא מתחום אחר.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
בחודשיים האחרונים העיתונות סוקרת נושא שאני אחראי על ניהולו במסגרת עבודתי.
הכתבות שהעיתונאים בעיתונות הכתובה והאלקטרונית מסקרים כל כך לא מקצועיות, מתארות אירועים שאין קשר בינם לבין המציאות כל קשר.
לא מבצעים תחקיר מלא ומקצועי אלא פשוט זורקים לאויר נתונים שגויים, עד כדי גיחוך.
הנושא הזה הביא אותי למסקנה כי אם בנושא המדובר הטעויות של העיתונות רבות כ"כ, הרי ודאי שגם בשאר הנושאים המסוקרים קיימות טעויות רבות.
הכתבות שהעיתונאים בעיתונות הכתובה והאלקטרונית מסקרים כל כך לא מקצועיות, מתארות אירועים שאין קשר בינם לבין המציאות כל קשר.
הנושא הזה הביא אותי למסקנה כי אם בנושא המדובר הטעויות של העיתונות רבות כ"כ, הרי ודאי שגם בשאר הנושאים המסוקרים קיימות טעויות רבות.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אלו לא סתם טעויות.lasik כתב:בחודשיים האחרונים העיתונות סוקרת נושא שאני אחראי על ניהולו במסגרת עבודתי.
הנושא הזה הביא אותי למסקנה כי אם בנושא המדובר הטעויות של העיתונות רבות כ"כ, הרי ודאי שגם בשאר הנושאים המסוקרים קיימות טעויות רבות....
זו אג'נדה מכוונת לשינוי סדר היום הציבורי אבל לא רק.
לא רק שהעיתונות מעלה או מורידה נושאים מסדר היום הציבורי היא גם "אומרת" לנו מה אנחנו צריכים לחשוב על כל נושא תוך כדיי שימוש ברטוריקה.
זה לא חדש, זה תמיד היה, פעם גם היתה בושה, היום אין זכר לבושה הזו.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

ליאור
סנסציות תמיד היו. בכך לצירי העיתונות לא גרועה או טובה היום מאי פעם.
לטעמי ynet זהים לידיעות אחרונות ולמעריב. ישראל היום זה אג׳נדה גלויה בסגנון פוקס ניוז.
סנסציות תמיד היו. בכך לצירי העיתונות לא גרועה או טובה היום מאי פעם.
לטעמי ynet זהים לידיעות אחרונות ולמעריב. ישראל היום זה אג׳נדה גלויה בסגנון פוקס ניוז.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
Nunatak, עשית בדיוק ההיפך ממה שרצית - נתת להם חשיפה גדולה יותר. אתה יכול לכתוב משהו חכם כאן באתר שמטרתו בסופו של יום לגרום לקוראים להבין שאם הם רוצים עיתונות ברמה גבוהה יותר, כותרות שלא כתובות זול ומגעיל כמו הכותרת שאליה הפנית - שלא ייכנסו לאתרים כאלו.
אני יודע שזה נראה מוזר, אבל זה הרעיון. כתבתי משהו באתר לפני כמה חודשים, אם לא נחנך את האנשים שאיתנו - הם לא יבינו. סקס מוכר, כותרות פרובוקטיביות ואינפנטיליות כמו זו שהבאת - עובדות.
אני יודע שזה נראה מוזר, אבל זה הרעיון. כתבתי משהו באתר לפני כמה חודשים, אם לא נחנך את האנשים שאיתנו - הם לא יבינו. סקס מוכר, כותרות פרובוקטיביות ואינפנטיליות כמו זו שהבאת - עובדות.
Vocare Ad Regnum
- oferlaor
- מנהל

- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
עופר - תתפלא אבל זה עוזר: תגיות אתה מכיר טוב יותר ממני.
ה"אני מאמין" שלי עובר בהבנת האויב, במקרה הזה האויב הוא תרבות פופולרית וזולה, אחרת לא תוכל להסביר את ההצלחה של האח הגדול ועוד כל מיני תכניות. הכותרות יורדות מתחת לצהובונים כבר, סף הגירוי כל כך גבוה שצריך לשבור אותו - חבל, במקום להלחם בזה ולתת לעיתונים לאתגר אותנו - אנחנו נוהרים ורוכשים אותם, מקליקים על כל ידיעה בצבע צהוב מבלי לחשוב לרגע למה אנחנו תורמים.
ה"אני מאמין" שלי עובר בהבנת האויב, במקרה הזה האויב הוא תרבות פופולרית וזולה, אחרת לא תוכל להסביר את ההצלחה של האח הגדול ועוד כל מיני תכניות. הכותרות יורדות מתחת לצהובונים כבר, סף הגירוי כל כך גבוה שצריך לשבור אותו - חבל, במקום להלחם בזה ולתת לעיתונים לאתגר אותנו - אנחנו נוהרים ורוכשים אותם, מקליקים על כל ידיעה בצבע צהוב מבלי לחשוב לרגע למה אנחנו תורמים.
Vocare Ad Regnum
YNET זה אתר אם אופי פמניסטי.
כתבה אחת מדברת על "10 דרכים לקבל דמי מזונות מהגרוש" וכתבה שנייה מדברת על "היופי הנשי והחזירות השובניסטית הגברית"
בקיצור מאז שהחלה פרשת קצב (וכל הלאום התקשורתי עליו) אני לא מכניס אף עיתון הביתה.
כתבה אחת מדברת על "10 דרכים לקבל דמי מזונות מהגרוש" וכתבה שנייה מדברת על "היופי הנשי והחזירות השובניסטית הגברית"
בקיצור מאז שהחלה פרשת קצב (וכל הלאום התקשורתי עליו) אני לא מכניס אף עיתון הביתה.
אשתי עדה במשפט הזה, ואני רק יכול להגיד לך שזה בושה וחרפה למדינה שלנו, שיש לנו כזו מערכת משפט שהקשר בין המסכנות שלה ובין המציאות קלוש ביותר אם בכלל.ddp כתב:YNET זה אתר אם אופי פמניסטי.
בקיצור מאז שהחלה פרשת קצב (וכל הלאום התקשורתי עליו) אני לא מכניס אף עיתון הביתה....