yarino ואנוכי כטמור הגענו להתרשם מה-85 בעיקר בקולנוע ובמוזיקה...ולחוות קצת 3D איכותי מהמסך המדהים שלו (D8000 של סמסונג-64 אינץ).
אני לא אכנס לפירוט יתר כהרגלי
מה שכן, הבחנתי שינוי לטובה ביכולת ההגברה ובגוון הכללי ב-85 ממה שחוויתי עם הדגמים האחרים בסדרה, וזה נקודה לזכות בפיוניר 85
לטעמי ה-ICE של B&O כניראה שלא עשה טוב בגוון הסופי של הסאונד וחבל,
סה"כ הגברה טובה,
אך השילוב עם פיוניר והאסכולה שלו, לא הלך טוב..האמנם עם הפיתוח של ההגברה של פיוניר, הסאונד כבר הרבה יותר "נסבל" במיוחד בווליומים גבוהים כפי ששמענו,
פירוט יתר על הציוד ואיכיותו כבר אמרתי לחיים וזה רלוונטי רק לו
מה שבטוח לדעתי שפיוניר הבינו כניראה את הסיטגמה הקרירה שנדבק לה והלכו וחזרו לגוון שבהחלט מזכיר את ה-70 שאפיין אותם. ועם כל התוספות העדכניות, זה בהחלט רסיבר איכותי ומתקדם
וזה נקודה לזכות,
הרמקולים של קליפש, הקדמיים סדרת refernce זוג מפלצות ובחלל שלו (שזהה לשלי, ניתן להרגישם היטב), הסנטר ו-האחוריים (שאני חם עליהם
לטעמי החיסרון של גודל החלל מול גודל הרמקולים הורגש היטב, בדיספורפורציה מסויימת, אבל סה"כ הפיוניר עמד איתן גם ב-levelים גבוהים.
לגבי ה-STEREO לא הייתי נכנס לזה כי לא לזה התקבצנו, קבלתי נגיעה שניים, והספיק לי ודעתי על כנה עומד...
תמונה:
וואו, איזו תמונה, בתלת מימד...ראינו כמה קטעי הדגמה מצויינים (כפי שהיה בתערוכה), והתצוגה אצלו הרשימה אותי בהרבה מהמסכים השונים שהיו והודגמו בתערוכה האחרונה.
תודה חיים, על ההזמנה ועל האירוח, אתה איש שיחה קולח ומהנה, היה לי כיף לחוות 3D משובח והעונג לשמוע אצלך, סה"כ תוצאה טובה מכל הבחינות...
וכמובן להפגש שנית עם ידידי yarino