לפני 3-4 חודשים בערך רכשתי את המוניטור אודיו RX6 לאחר מבחן ארוך שלקח מס' שבועות אינטנסיבים במס' חנויות שונות. את המוניטור אודיו מאוד אהבתי ומאוד התחברתי לגוון סאונד שלו, יחד עם זאת היה לי עדיין חסר עומק באס - למרות שבקטגוריה שלו הוא הכי "פאנצ'י" לדעתי ומוסיקלי.
עקב המצב, החלטתי שוב לעשות סקר שוק ואף לפתוח שרשור בנושא לגבי המלצה מחברי הפורום.
ההמלצה הייתה להוסיף 2 סאבים במקביל ל - RX6, אין לי ספק שאופי הפתרון אכן יכל להיות אידיאלי עבורי אך צריך במקביל להתחשב באישה שלא רוצה להפוך את הסלון לחנות סטריאו (ובצדק...).
אחי הגדול רכש בתקופה שאני רכשתי את ה - RX6 את הדגם RX8, עד מלפני שבוע לא באמת ישבתי אצלו בשביל לראות האם יש הבדל מהותי בסאונד.
כמו כן, הייתי בבעיה עם עצמי כי מאוד התחברתי למוניטור וזה בדיוק הסאונד שחיפשתי, כל המהלכים הובילו אותי לבדיקה מאסיבית של ה - RX8.
עשיתי את ההשוואה אצל אחי בבית בחלל מעל הממוצע, סלון בגודל 25M נטו.
לאחר מס' קטעים ההבדל היה ברור, ה - RX8 הרבה יותר שמן, בעל במה הרבה יותר רחבה, Mid High מרגיש הרבה יותר "פנוי" (עקב אלמנט נוסף שיש ב RX8) - בדיוק הליטוף הסופי שהייתי צריך ב RX6 קיבלתי ב - RX8.
את הכסף "שחסכתי" לסאבים אני אשקיע על Integrated איכותי.
ברצוני להודות לברק וניסן "מפיוז" על שירות אדיב, הגון, סבלני ויעיל במיוחד.
להלן מס' תמונות (לא איכותיות במיוחד לצערי אשר לא ממחישות כמה הם יפים בגימור לכה לבן)