בעיה בהצגת תלת מימד מלא. לא SBS
טוב יש את כל הציוד:
טלויזיה samsung d6500
כרטיס מסך nvidia gefore 570 gtx
מחוברים בכבל hdmi 1.4
תוכנה: tmt5 מעודכנת.
בהצגת SBS אין בעיה. הטלויזיה מחברת יופי.
בהצגת סרט 3d ido מלא יש בעיה. אני מנגן את הסרט ואז לוחץ בשלט של הטלויזיה על 3D, הטלויזיה נותנת לי לבחור בין 2D-3D בין SBS וביןתמונה מעל תמונה. אני בוחר שוב בSBS ואז אני רואה תמונה אחת אבל כאילו צד ימין יוצא אל מחוץ למסך ימינה וצד שמאל יוצא אל מחוץ למסך שמאלה. המשקפיים לא מצליחות לחבר את התמונה
טלויזיה samsung d6500
כרטיס מסך nvidia gefore 570 gtx
מחוברים בכבל hdmi 1.4
תוכנה: tmt5 מעודכנת.
בהצגת SBS אין בעיה. הטלויזיה מחברת יופי.
בהצגת סרט 3d ido מלא יש בעיה. אני מנגן את הסרט ואז לוחץ בשלט של הטלויזיה על 3D, הטלויזיה נותנת לי לבחור בין 2D-3D בין SBS וביןתמונה מעל תמונה. אני בוחר שוב בSBS ואז אני רואה תמונה אחת אבל כאילו צד ימין יוצא אל מחוץ למסך ימינה וצד שמאל יוצא אל מחוץ למסך שמאלה. המשקפיים לא מצליחות לחבר את התמונה
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
הכפתור 3D בשלט מיועד למשהו אחר (לדעתי)
המסך אמור לזהות תוכן תלת מימד לבד.
בPDVD תלחץ על הגלגל שיניים ליד ה3d, תעבור לטאב האחרון, תעביר לשAuto, מה מוצג בשורה השניה עכשיו ?
המסך אמור לזהות תוכן תלת מימד לבד.
בPDVD תלחץ על הגלגל שיניים ליד ה3d, תעבור לטאב האחרון, תעביר לשAuto, מה מוצג בשורה השניה עכשיו ?
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
אז המסך לא מזהה.
בשורה השניה רשום hdmi 1.4 enabled 3D Tv (1080p 24Hz) אבל אני לא יכול לבחור את זה רק auto detect מסומן
ולמטה רשום an hdmi 1.4 grapics card is required
הקט הוא שבמחשב לפני שאני מעביר לטלויזיה רואים שזה תלת מימד וברגע שאני מעביר לטלויזיה זה כבר לא
בשורה השניה רשום hdmi 1.4 enabled 3D Tv (1080p 24Hz) אבל אני לא יכול לבחור את זה רק auto detect מסומן
ולמטה רשום an hdmi 1.4 grapics card is required
הקט הוא שבמחשב לפני שאני מעביר לטלויזיה רואים שזה תלת מימד וברגע שאני מעביר לטלויזיה זה כבר לא