כמה שאלות על ממיר המג'יק HD החדש של הוט
אני פשוט לא מאמין !
כשדרשתי מהוט את הממיר הזה במקום הממיר המג'יק שיש לי בגלל שהיו לי המון בעיות איתו ואני נאלץ לכבות אותו מהחשמל כל לילה ולחבר אותו בחזרה למחרת בבוקר בגלל שהוא קצת מרעיש וגם משום שלפעמים הוא מרסט את עצמו ונתקע המנהל שלהם אמר לי שאי אפשר לחבר את הממיר הזה לטלויזיה רגילה בגלל שהוט חסמה את הדבר הזה בכוונה בתוכנה של הממיר !
ועכשיו לפי מה שאתם כותבים פה הם פשוט שיקרו לי.
אני ממש אודה באם מישהו שיש ברשותו את הממיר הזה יחבר אותו לטלויזיה רגילה בחיבור SCART רק שאני אהיה בטוח ולא יעשה מעצמי צחוק כי אני מתכוון לצרוח עליהם ולדרוש את הממיר.
תודה רבה לכם על התגובות המהירות.
כשדרשתי מהוט את הממיר הזה במקום הממיר המג'יק שיש לי בגלל שהיו לי המון בעיות איתו ואני נאלץ לכבות אותו מהחשמל כל לילה ולחבר אותו בחזרה למחרת בבוקר בגלל שהוא קצת מרעיש וגם משום שלפעמים הוא מרסט את עצמו ונתקע המנהל שלהם אמר לי שאי אפשר לחבר את הממיר הזה לטלויזיה רגילה בגלל שהוט חסמה את הדבר הזה בכוונה בתוכנה של הממיר !
אני ממש אודה באם מישהו שיש ברשותו את הממיר הזה יחבר אותו לטלויזיה רגילה בחיבור SCART רק שאני אהיה בטוח ולא יעשה מעצמי צחוק כי אני מתכוון לצרוח עליהם ולדרוש את הממיר.
תודה רבה לכם על התגובות המהירות.
בשביל מה לחבר HD מג'יק לטלוויזיה רגילה הרי לא תבחין באיכות וכבל מדומה של SCRAT TO HDMI לאchaka כתב:האם הממיר החדש מרעיש (עושה צפצופים מעצבנים וחלשים כאלה בזמן שהוא כבוי) כמו הממיר המג'יק הקודם ?
האם אפשר לחבר את הממיר המג'יק HD גם לטלויזיה רגילה (לא טלויזיית LCD) ?
תודה....
ייתן כלום ,אז למה ,חבר HDMI TO HDMI .
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
האם ניסית את הכבל ,שאתה ממליץ עליו?nerya40 כתב:אם זה ממש חשוב לך הממיר הזה ואתה לא מוכן להחליף לטלוויזית LCD, אתה יכול להשתמש בכבל HDMI to Scart.
כמו זה:
וככה תעקוף את החסימה אם יש כזאת בכלל....
אז אין סיכוי שזה יעבוד בכלל.
הוא צריך כבל פשוט סקארט לסקארט או סקארט לRCA
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב טלויזיית LCD אבל בלי קשר לזה אני לא מוכן לוותר על עניין ההקלטה וכפי שאמרתי הסיבה שאני מעוניין בממיר הזה היא מאחר ועם הממיר הקיים אני נאלץ להוציא אותו מהחשמל בכל יום עקב צפצופים מרגיזים שלו וגם אני לא מרוצה ממנו בגלל שהוא מרסט את עצמו לפעמים ובגלל עוד כמה דברים קטנים.
אממ שיקרו לך במצח נחושה שקר גס, היציאה נכון להיום פועלת ותקינהchaka כתב:אני פשוט לא מאמין !
תודה רבה לכם על התגובות המהירות....
ואכן ישנה אפשרות לצפות דרך ה-SCART ואין שום חסימה - ביצעתי בדיקה למענך
ואפילו אני מצרף לך תמונות מהממיר של ההגדרות שמראה שזה פתוח.
התמונות צולמו דרך חיבור SCART ל - RCA