עזרה עם תיקוני עברית ל SGS2
שלום,
אני יודע שיש הרבה מדריכים אבל הלכתי לאיבוד. יש לי מכשיר SGS2 שדורש תיקוני עברית קלים, הדברים הרגילים - מספרים הפוכים, אנגלית ועברית בייחד עושים בלאגן, כותרות של GMAIL הפוכות.
לא התקנתי בינתיים שום רום, רק עשיתי CF-ROOT, אני מעדיף לא להתקין שום רום, אבל גם אם כן, רק משהו שלא ימחוק לי כלום מהמכשיר (גם תוכן, גם התקנות, גם העדפות).
מה כדאי לי לעשות בדיוק?
פרטים על הטלפון:
אנדרואיד 2.3.4
קרנל:
2/6/35/7-I9100XWKI4-CL575468
root@DELL143#2
תודה
אני יודע שיש הרבה מדריכים אבל הלכתי לאיבוד. יש לי מכשיר SGS2 שדורש תיקוני עברית קלים, הדברים הרגילים - מספרים הפוכים, אנגלית ועברית בייחד עושים בלאגן, כותרות של GMAIL הפוכות.
לא התקנתי בינתיים שום רום, רק עשיתי CF-ROOT, אני מעדיף לא להתקין שום רום, אבל גם אם כן, רק משהו שלא ימחוק לי כלום מהמכשיר (גם תוכן, גם התקנות, גם העדפות).
מה כדאי לי לעשות בדיוק?
פרטים על הטלפון:
אנדרואיד 2.3.4
קרנל:
root@DELL143#2
תודה
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
התקנת רום = מחיקה של המידע הקיים
אתה צריך פשוט רום עברי, יש את firefds
http://iandroid.co.il/forum/topic41336.html
לגבי המידע... פשוט תגבה אותו לפני ההתקנה ואחרי זה תשחזר
אתה צריך פשוט רום עברי, יש את firefds
http://iandroid.co.il/forum/topic41336.html
לגבי המידע... פשוט תגבה אותו לפני ההתקנה ואחרי זה תשחזר
אז רגע, גיבוי טיטניום פותר לי את כל בעיית ה DATA? יש משהו שלא שורד בגיבוי?
ולגבי הלינק שנתת, זה רום שאני יכול להתקין על הגרסה שיש לי? כי נראה שהקרנל והגרסה שונים, אני ממש לא מבין בזה...
פרטים על הטלפון:
אנדרואיד 2.3.4
קרנל:
root@DELL143#2
תודה
ולגבי הלינק שנתת, זה רום שאני יכול להתקין על הגרסה שיש לי? כי נראה שהקרנל והגרסה שונים, אני ממש לא מבין בזה...
פרטים על הטלפון:
אנדרואיד 2.3.4
קרנל:
root@DELL143#2
תודה
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
טיטניום מגבה לך בעיקר תוכנות
את הSMS יש תוכנה נפרדת אם אתה צריך
את האנשי קשר וכו' אתה מסנכרן בכל מקרה לגוגל (אם יש לך חשבון גימייל מוגדר)
הרום דורס את הרום הקיים... אין "צורך" בתאימות
את הSMS יש תוכנה נפרדת אם אתה צריך
את האנשי קשר וכו' אתה מסנכרן בכל מקרה לגוגל (אם יש לך חשבון גימייל מוגדר)
הרום דורס את הרום הקיים... אין "צורך" בתאימות
מישהו יכול לענות לי בבקשה? אני לא רוצה להרוס לעצמי את המכשיר...
עשיתי גיבוי עם טיטניום.
השלב הבא זה להוריד את הקובץ הזה: http://www.multiupload.com/UUOSDZLA4M
נכון?
אח"כ להתקין עם ODIN, כמו שעשיתי בתהליך ה CF_ROOT, אני מניח...
ואז להתקין שוב טיטניום ולשחזר?
אני מפספס משהו?
זה יחזיר לי הכל בדיוק איך שהיה? רק בלי SMSים? שזה פחות חשוב לי, אבל מה עם SETTINGS? סידור אייקונים ב GO LAUNCHER? כל הדברי האלה יחזרו? אנשי קשר שעשיתי להם JOIN על המכשיר צריך לעשות שוב?
תודה
עשיתי גיבוי עם טיטניום.
השלב הבא זה להוריד את הקובץ הזה: http://www.multiupload.com/UUOSDZLA4M
נכון?
אח"כ להתקין עם ODIN, כמו שעשיתי בתהליך ה CF_ROOT, אני מניח...
ואז להתקין שוב טיטניום ולשחזר?
אני מפספס משהו?
זה יחזיר לי הכל בדיוק איך שהיה? רק בלי SMSים? שזה פחות חשוב לי, אבל מה עם SETTINGS? סידור אייקונים ב GO LAUNCHER? כל הדברי האלה יחזרו? אנשי קשר שעשיתי להם JOIN על המכשיר צריך לעשות שוב?
תודה
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
כן, את הגרסה הזו אתה מתקין עם ODIN.
הרום הזה בעיקרון לא מצריך WIPE (זה מה שכתוב בשרשור לפחות) אבל זה מומלץ כדי למנוע אי-תאימויות ו-FC.
כאמור, טיטאניום לא מגבה SMS וגם לא אנשי קשר (כדאי לסנכרן עם גוגל או לייצא לCSV עם תוכנה)
סידור אייקונים אמור להישמר עם גיבויי הלאנצ'ר בטיטאניום אבל אי אפשר להבטיח כי במעבר בין רומים יכולות להווצר אי-תאימויות ו-FC, מה שיצריך מחיקה של הלאנצ'ר והתקנתו מחדש.
מה שאני עושה זה צילומי מסך של כל מסכי הבית והתיקיות במסכי האפליקציות כדי לתעד איך הכל היה מסודר.
אני גם מייצא רשימת אפליקציות מטיטאניום (נשלח למייל) למקרה אסון (לא כל האפליקציות שלי הן מהמרקט ככה שלהתקין אותן מחדש ללא טיטאניום זה רק ידנית ובשביל זה צריך לזכור אילו אפליקציות חסרות)
ממליץ בחום על טיטאניום פרו (הגרסה המלאה) כי שחזור מהגרסה החינמית זה אחד-אחד ובמלאה זה הכל יחד אוטומטית.
אם אני לא טועה, צריך לעשות JOIN מחדש לאנשי קשר כי אתה מגבה רק שמות ומספרים - אח"כ צריך לסנכרן מחדש עם פייסבוק, מייל, טוויטר, ווטסאפ, סקייפ וכו'...
הרום הזה בעיקרון לא מצריך WIPE (זה מה שכתוב בשרשור לפחות) אבל זה מומלץ כדי למנוע אי-תאימויות ו-FC.
כאמור, טיטאניום לא מגבה SMS וגם לא אנשי קשר (כדאי לסנכרן עם גוגל או לייצא לCSV עם תוכנה)
סידור אייקונים אמור להישמר עם גיבויי הלאנצ'ר בטיטאניום אבל אי אפשר להבטיח כי במעבר בין רומים יכולות להווצר אי-תאימויות ו-FC, מה שיצריך מחיקה של הלאנצ'ר והתקנתו מחדש.
מה שאני עושה זה צילומי מסך של כל מסכי הבית והתיקיות במסכי האפליקציות כדי לתעד איך הכל היה מסודר.
אני גם מייצא רשימת אפליקציות מטיטאניום (נשלח למייל) למקרה אסון (לא כל האפליקציות שלי הן מהמרקט ככה שלהתקין אותן מחדש ללא טיטאניום זה רק ידנית ובשביל זה צריך לזכור אילו אפליקציות חסרות)
ממליץ בחום על טיטאניום פרו (הגרסה המלאה) כי שחזור מהגרסה החינמית זה אחד-אחד ובמלאה זה הכל יחד אוטומטית.
אם אני לא טועה, צריך לעשות JOIN מחדש לאנשי קשר כי אתה מגבה רק שמות ומספרים - אח"כ צריך לסנכרן מחדש עם פייסבוק, מייל, טוויטר, ווטסאפ, סקייפ וכו'...
רק רציתי להגיד תודה.
גם ל iakovl ול harari כאן, וגם כמובן ל firefds , על הרום המעולה הזה, ועל ההנחיות המדויקות.
כמו שאתם רואים מאוד חששתי לעשות מהלך כזה, ולאחר ההתקנה נכנסתי ללופ של אנימציית ה S של סמסונג, חשכו עיניי...
אבל בקובץ ההוראות היתה התייחסות בדיוק למקרה הזה, עשיתי WIPE, וזה הסתדר. שחזרתי מטיטניום וזהו, כמעט לא נשאר לי מה לשנות, רק שפצורים קטנים, נראה לי שלקח לי שעה כל העסק תוך כדי שאני מוצא זמן לשעשע את הבת שלי שרצתה קצת תשומת לב...
העברית נראית מעולה, עכשיו יש לי טלפון מושלם!
אז תודה רבה!
גם ל iakovl ול harari כאן, וגם כמובן ל firefds , על הרום המעולה הזה, ועל ההנחיות המדויקות.
כמו שאתם רואים מאוד חששתי לעשות מהלך כזה, ולאחר ההתקנה נכנסתי ללופ של אנימציית ה S של סמסונג, חשכו עיניי...
אבל בקובץ ההוראות היתה התייחסות בדיוק למקרה הזה, עשיתי WIPE, וזה הסתדר. שחזרתי מטיטניום וזהו, כמעט לא נשאר לי מה לשנות, רק שפצורים קטנים, נראה לי שלקח לי שעה כל העסק תוך כדי שאני מוצא זמן לשעשע את הבת שלי שרצתה קצת תשומת לב...
העברית נראית מעולה, עכשיו יש לי טלפון מושלם!
אז תודה רבה!